До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. Anrii

Anrii New Member

Залежить в яке місто їхати. Їжджу вже п’ять років в район Бургаса (Св.Влас, Сонячний берег, Еленіте) на мою думку краще через міст в Русе хоча на кілометрів 60 дальше ніж паром в Сілістрі. Ціна за міст в Болгарію 3 євро плату беруть румуни з Болгарії 2 євро плату беруть болгари, працює цілодобово. Ціна на паром 7 євро в будь яку сторону і на нього потрібно чекати. Міст проїхав, за ним відразу пропускний пункт проходиш максимум хвилин 10- 15, в будці купуєш віньєтку і ти в Болгарії. На цьому сайті всі ціни за мости, пароми і т.д.http://autotraveler.ru/romania/#.VadlBpAVit8 А в мене таке питання цього року зібрався в Золоті піски туди ближче їхати через міст Fetesti/Cernavoda на який прикордонний пункт краще їхати Дуранкулак чи Кардам?

• Подобається Подобається x 1
  2. BSL

BSL Member

13 липня приїхав з відпустки з Сонячного Берега. Може комусь буде цікаво. Екіпаж 2 дорослих та 2 дітей. Виїхав власним авто 28 червня з самого ранку. Маршрут Львів-Франківськ-Чернівці. На переході в Парубному був в 12.00. Українську таможню пройшов за 10 хв. На румунському кордоні зібралося біля 30 машин. Вони відкрили додаткову лінію і вже в 13.00 я в Румунії. Віньетку купляв через інтернет. Далі маршрут Сучава-Роман-Бакеу-Бузеу-Урзічень. До речі в Сучаві вже відкрили обїздну. Правий поворот перед містом і Сучаву проскочете за 10 хв шикарною автострадою. В Урзічені бронював отель Рояль. На Букінгу він дорогий. Я найшов сайт отеля і забронював набагато дешевше. Отель відмінний. На наступний день виїхав о 6.00 ранку. Всі виспалися, діти і дружина задоволені, настрій отмєнний. Всі фотографуються. Відпустка почалася. З Урзіченя проїхав 35 км до маленького села Чокіна, зробив правий поворот і по прекрасній дорозі без сел долетів до міста Лехліу-Гаре і опинився на автобані до Констанци. Перед автобаном мене зупинив наряд поліції. Провірили віньетку, страховку і дали дихнути в трубочку. Все ок! Сказали гуд бай. Перед мостом Фетешти-Чернаводе заплатив 13 лей, які раніше купив в Чернівцях. Автобан отменнейший. Скоростний режим коло 150 км/год. Більше мій гружений під завязку Логан на газу не потянув, а так хотілося. Таможню проходив на переході Негру Воде/Кардам. Я там був єдиний. Там зразу придбав 2 болгарські віньеткі на 7 днів кожна за ціною по 5 Євро одна. Через 20 хв вже мчался по Болгарії. Газом задувся в селі Генерал Тошево. Потім порахував, що на болгарському газі по 0,99 лева я проїхав набагато більше ніж на нашому ОККО. Далі Добріч-Варна. В Варні, в супермаркеті Молл поміняв в банку гроші (там самий великий курс), купив водички і поїхав на СБ. Біля 12.00 абсолютно без пригод доїхав до свого апарт-отеля. Я в Болгарії 4 раз. Нічо не змінилося. Ціни теж. Їздив для інтереса на один день в Поморіе. Мені там дуже сподобалося. Пропозицій по квартирам багато. Мій варіант по 15-20 Євро за добу. Мабуть наступного року поїду туда. Назад їхав тим самим маршрутом з ночівлею. Все, написав, не дуже сваріть!!!

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  3. manur

manur Well-Known Member

Через гори ЗАВЖДИ вартує їхати. Бо вони красиві)))

Ну, хіба взимку в ожеледь не варто.

4. oleggg

oleggg New Member

Виїжджаємо зі Львова 31 липня в 9 годині вечора. Два хлопця і дві дівчини.

5. UNIA

UNIA Well-Known Member

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Кстати ,граждане, а как вы обычно вопрос визы решаете?

7. oleggg

oleggg New Member

Через турагенцію, якщо болгарську. 35 євро плюс пару грн за послуги, до 2 тижнів роблять

8. oleggg

oleggg New Member

Хто їздив через Бран в замок Дракули? Чи вартий він уваги?

9. bostvl

bostvl Well-Known Member

Краще поїхати в замок Пелеш https://ru.wikipedia.org/wiki/Замок_Пелеш

10. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Вертався позавчора з Болгарии через Силистру. Файно запустили великі пороми , що перевозить відразу 36 авто. Коштує 18 леїв.Але через пором Св. Влас -Львів 1095 км, а через Русе 1200 км.По часу заняла переправа поромом + кордон 1год 40 хв.

11. dimash

dimash New Member

Доброго дня! Підскажіть, а який стан доріг зараз у Чернівецькій області. Минулого року знайомі їхали в Болгарію через Чернівці - розповідали, що дуже погані (майже окопи). Думаю, як все-таки краще їхати: через Закарпаття чи через Чернівці. Дякую!

12. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Вертався позавчора.В самих Чірнівцях посеред дороги був вивернутий каналізіційний люк.Але далі почалося справжне жахіття.Особливо обіздна Коломиі стправжній танкодром- в деяких місцях мусив повністю зупиняти машину шоб переіхати яму.Але більш підступою була ділянка перед Франківськом-ніби нормальні відрізки дороги , а потім раптово ями в яких можна лишитьсь без коліс. Але я іхав вночі вдень думаю буде легше.Якщо іхати через Закарпаття то получится десь на 200 км довше і відразу після кордону в Дьяковому кілометрів 10 побитоі дороги.

13. dimash

dimash New Member

Думаєм їхати 4 (2 дорослих+2дітей) серпня вночі, через Закарпаття. Хто покаже дорогу через Чернівці і складе компанію, приєднаємось.....

14. LesyaZh

LesyaZh Member

Якого серпня? Ми ідемо 8

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

в Болгарії москалів багато?

• Смішно Смішно x 1
  16. UNIA

UNIA Well-Known Member

Дюже богато :) .

Поморие, Варна, Сарафово - це ж исконно москальска земмя... :)))

• Смішно Смішно x 1
  17. YuraEX

YuraEX New Member

Люди добрі, а можна маршрут в гугл-мепс? А то я начитався вже форумів і остаточно заплутався. Цікавлять варіанти (без ночівлі, буде 2 водії) через Чернівці, ну і через Закарпаття, бо кажуть, що в першому випадку доріг по Україні нема - лише напрямки. І де саме паром - хочеться оминути це щастя.
    Наперед дуже вдячний...

18. akrobat

akrobat Active Member

Двічі їздив в Созополь без ночівлі. Один раз їхав через Констанцу (туди), але не сподобалось. Повертався і другий раз туди-назад їхав через Бухарест (міст, Русе) - так краще. Маршрут: Львів - І.-Ф. - Чернівці - Сирет - Бухарест - Русе - Варна - Бургас - Созополь.

19. akrobat

akrobat Active Member

Хтось їздив в Болгарію через Румунію по національних польських візах категорії Д?
    На сайтах пишуть, що повинні пускати як одні, так і інші, але цікавить практика.

Також буду вдячний за рекомендації по проживанню (економ-варіант) десь в другій половині серпня.

20. bostvl

bostvl Well-Known Member

По національних не пустять. Має бути шенген.

а де твій аватар? :)