Кто будет в Бургасе в сентябре и хочет обзорную пешую экскурсию по городу - пишите в личные сообщения .
Доброго дня. Хочу іхати 28 чи 29 або накрайняк 1 червня. Залежить тут від обставиниу Львові. Можемо скомпануватися і іхати двома автами.
вітаю... а хто може мені сказати . які тепер черги на границі в Чернівцях . скільки часу треба стояти в будний день . буду там десь коло обіда . і чи румуни пускають транзит на Бг якоюсь окремою чергою ? а може хтось вже їхав в Румунію через Солотвино . до Булгарії - 150 км довше але кажуть . що там без черг - культурка .
Так, румуни мають для транзиту окрему колію, але чи швидше- під великим сумнівом. Хороша порада була на ЛФ приїхати на митницю щонайменше за 2 год до перезмінки. Не думаю що черги настільки великі, що варто зайвих 150 км їхати. Можна по вебкамерах глянути на канал митниці. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
дякую за відповідь. але щось не можу знайти ті веб камери . було би файно подивитись яка там ситуація
Привіт! А хто був в Болгарії цього року? Цікавлять ціни на харчування! Скільки коштує обід, вечеря для дорослого?
Многое зависит от города и места. В курортных местах можно экономно пообедать на 10 евро, поужинать на 10-15. Если фаст фуд, то цены от 0.5 евро. Если приличное заведение, класса ресторана, то, примерно, 25-30 евро на человека. Напитки отдельно. Пиво , примерно, 1.5 евро, вино 4-10 евро.
Плануємо їхати 19 липня в Еленіте. Думав їхати через Мукачево, але через події з ПС/МВС певне доведеться через Чернівці). Хто може порадити де переночувати в Румунії?
Ми ідемо в Еленіти 8 серпня із Львівської області. Хто бажає приєднатись, нас двоє дорослих і двоє дітей
Elenite Villas, назад 30-го липня. Я ще автом не їздив в Болгарію, тільки потягом. Думаю, вперед через міст, назад- паром. Зараз нічого страшного немає, питання чи вартує +150км і кусок дороги після Берегово того, щоб поїхати через гори?