До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

пишу вам пп

2. PEKKA

PEKKA New Member

добрий вечір!
    збираюсь їхати з жінкою і дочкою в Святий Влас,на авто.
    підскажіть будьласка маршрут після Чернівців?!
    і яка різниця між паромною переправою і "мостом"?

3. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Я теж іду в Святий Влас десь 29, 30 червня. Але я буду їхати через Закарпаття, так само як і минулого року. По Румунії більше десь на 200 км, але по Україні меньше десь на 50 км + нормальна дорога. На Франківськ дорогу тільки почали ремонтувати. Позаторік я їздив через пором загалом заощаджується десь 100км, порівняно якщо їхати через Русе- Джурджу.Але пором ходить тільки в світлу пору доби . Літом я попав на другий пором десь 5.30 зранку .Інтервал між поромами 20-30 хв. Білет точно не пам" ятаю біля 7 евро. Але по Болгірії доведется тоді їхати по напівколгоспних дорогах. Проїзд через міст платний 2 евро. На мою думку по часу виходить по часу приблизно однаково , що через пором , що міст.+на Закарпатті в минулому році була черга аж 2 автомобілі , а позаторік на Чернівцях я втратив на кордоні 3.5 години.

4. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А де ви там зупиняєтеся в приватному секторі чи в готелі, і які там ціни, ми теж плануємо їхати але автобусом через тур фірму а там самостійно шукати житло. Цікавить чи так реально і по яких цінах приблизн бо сумніваюся між готелем та шукати там самостійно, що буде економніше??

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

після чернівців ми їдем через бухарест і через русе: ручава-роман-бакау-фокшани-бузау-бухарест- русе ( кордон з болгарією)-шумен-варна... і далі куди там вже кінцевий пункт призначення.
    в приватних апартаментах. В середньому наскільки ми виясняли ціни, в липні-серпні всі хочуть 35-40-45 євро, це якщо апартаменти повний фарш, і близько до моря. Чим простіше житло і/або чим дальше від моря тим дешевше.
    На місці знайти можна теоретично. Практично - ми минулого року щоб продовжити ще на тиждень відпочинок, шукали на місці, вибору не дуже, комфорних апартаментів не багато вже було вільних в пік сезону.
    З нашого досвіду навіть готель 3* але перша лінія, виходить дорожче. Апартаменти дешевше. Зі львова по болгарських сайтах знайти простіше, ніж бігати і в спеку шукати господарів в дивитись помешкання.

6. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Дякую за відповідь! А можете скинути в приват силки на яких сайтах можна дивитися? І скільки так плюс мінус коштує до прикладу обід на одного дорослого?

7. dadamama

dadamama Member

Прошу підказати ,хто був в Сонячному Березі ,якісь дешеві та смачні кафешки !

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

все звичайно в порівнянні, але ми там не зустрічали аж до смішного дешевих цін.
    Харчувались дуже смачно і відносно недорого в кафешці за готелем Каріна біч ( це є північна сторона СБ, з самого краю фактично). З того боку де маджестік, хелена резорт, і блу бей. Все те що вздовж пляжів або дорожче або порції менші.

9. dadamama

dadamama Member

Дякую за інформацію!

10. Wiser

Wiser New Member

Панове, хто в курсі, міст на румуно-болгарському кордоні Гіргу - Русе на ремонті? Тудою хоч якось пропускають і чи немає черг пов'язаних з ремонтом?

11. bostvl

bostvl Well-Known Member

Міст на ремонті. Всіх пускають по одній смузі в реверсному режимі. Проїхали минулої суботи за 30-45 хвилин.

12. Yuliaa

Yuliaa New Member

Привіт. Підкажіть, будь ласка, ми ідемо двома сімями однією машиною (4дорослих та 2 діток 2 та 3рочки). Чи точно потрібні автокрісла? Якщо іх поставити то немаю уявлення куди сяде двоє дорослих ззаді(((. І чи не буде проблем що ззаді знаходиться 2дорослих і двоє діток (якщо звичайно іхати без автокрісла). Доречі ідемо з франківська 3липня в поморьє, може хтось також іде, можемо разом щоб веселіше було:)

Останнє редагування: 28 чер 2015
  13. Mykolay

Mykolay New Member

Народ, привіт! Хто планує на авто їхати в Болгарію десь в 20-х числах липня?

14. Kia Sportage

Kia Sportage New Member

Доброго дня ми також їдемо 3 липня 2 дорослих 2 дітей з тернополя в несебр може поїдемо разом ????? напишіть номер телефону для звязку.

15. BSL

BSL Member

Сьогодні приіхав на Сонячний берег власним авто. Двоє дорослих та двоє дітей. Автокрісло ніхто не перевіряв. Так і про катав його в багажнику. Но скажу Вам позаду 4 людей буде дуже важко, просто жесть!!!

Останнє редагування: 29 чер 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Yuliaa

Yuliaa New Member

Дякую за відповідь, хоть трохи заспокоїли:). Те що важко буде то я настроїлася, щоправда дітки добре що ще маленькі, тай ми ззаді не дуже широкі))))).

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Kia Sportage

Kia Sportage New Member

В котрій годині виїзджаєте із франківська і через яку митницю 0684297828

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ану поясни детальніше, то ти автокрісло дитяче для поліції брав показувати, так і прокатав його в багажнику?

19. Neonilla

Neonilla New Member

Ми їдемо 28-29 липня!

20. BSL

BSL Member

Моєму малому 6 років, я брав бустер, це автокрісло без спинки. Але заставити його там сидіти було просто неможливо так довго. Я на то забив і захував крісло в багажник. В районі Слобозіі мене тормознув наряд поліціі. Провірили віньетку, зелену карту і ще дали дихнути в одноразову трубочку для провірки алкотеста. Все. Подивилися в салон та сказали гуд. Малий просто лежав позаду в дружини на колінах.

а де твій аватар? :)