добрий вечір! збираюсь їхати з жінкою і дочкою в Святий Влас,на авто. підскажіть будьласка маршрут після Чернівців?! і яка різниця між паромною переправою і "мостом"?
Я теж іду в Святий Влас десь 29, 30 червня. Але я буду їхати через Закарпаття, так само як і минулого року. По Румунії більше десь на 200 км, але по Україні меньше десь на 50 км + нормальна дорога. На Франківськ дорогу тільки почали ремонтувати. Позаторік я їздив через пором загалом заощаджується десь 100км, порівняно якщо їхати через Русе- Джурджу.Але пором ходить тільки в світлу пору доби . Літом я попав на другий пором десь 5.30 зранку .Інтервал між поромами 20-30 хв. Білет точно не пам" ятаю біля 7 евро. Але по Болгірії доведется тоді їхати по напівколгоспних дорогах. Проїзд через міст платний 2 евро. На мою думку по часу виходить по часу приблизно однаково , що через пором , що міст.+на Закарпатті в минулому році була черга аж 2 автомобілі , а позаторік на Чернівцях я втратив на кордоні 3.5 години.
А де ви там зупиняєтеся в приватному секторі чи в готелі, і які там ціни, ми теж плануємо їхати але автобусом через тур фірму а там самостійно шукати житло. Цікавить чи так реально і по яких цінах приблизн бо сумніваюся між готелем та шукати там самостійно, що буде економніше??
після чернівців ми їдем через бухарест і через русе: ручава-роман-бакау-фокшани-бузау-бухарест- русе ( кордон з болгарією)-шумен-варна... і далі куди там вже кінцевий пункт призначення. в приватних апартаментах. В середньому наскільки ми виясняли ціни, в липні-серпні всі хочуть 35-40-45 євро, це якщо апартаменти повний фарш, і близько до моря. Чим простіше житло і/або чим дальше від моря тим дешевше. На місці знайти можна теоретично. Практично - ми минулого року щоб продовжити ще на тиждень відпочинок, шукали на місці, вибору не дуже, комфорних апартаментів не багато вже було вільних в пік сезону. З нашого досвіду навіть готель 3* але перша лінія, виходить дорожче. Апартаменти дешевше. Зі львова по болгарських сайтах знайти простіше, ніж бігати і в спеку шукати господарів в дивитись помешкання.
Дякую за відповідь! А можете скинути в приват силки на яких сайтах можна дивитися? І скільки так плюс мінус коштує до прикладу обід на одного дорослого?
все звичайно в порівнянні, але ми там не зустрічали аж до смішного дешевих цін. Харчувались дуже смачно і відносно недорого в кафешці за готелем Каріна біч ( це є північна сторона СБ, з самого краю фактично). З того боку де маджестік, хелена резорт, і блу бей. Все те що вздовж пляжів або дорожче або порції менші.
Панове, хто в курсі, міст на румуно-болгарському кордоні Гіргу - Русе на ремонті? Тудою хоч якось пропускають і чи немає черг пов'язаних з ремонтом?
Міст на ремонті. Всіх пускають по одній смузі в реверсному режимі. Проїхали минулої суботи за 30-45 хвилин.
Привіт. Підкажіть, будь ласка, ми ідемо двома сімями однією машиною (4дорослих та 2 діток 2 та 3рочки). Чи точно потрібні автокрісла? Якщо іх поставити то немаю уявлення куди сяде двоє дорослих ззаді(((. І чи не буде проблем що ззаді знаходиться 2дорослих і двоє діток (якщо звичайно іхати без автокрісла). Доречі ідемо з франківська 3липня в поморьє, може хтось також іде, можемо разом щоб веселіше було
Доброго дня ми також їдемо 3 липня 2 дорослих 2 дітей з тернополя в несебр може поїдемо разом ????? напишіть номер телефону для звязку.
Сьогодні приіхав на Сонячний берег власним авто. Двоє дорослих та двоє дітей. Автокрісло ніхто не перевіряв. Так і про катав його в багажнику. Но скажу Вам позаду 4 людей буде дуже важко, просто жесть!!!
Дякую за відповідь, хоть трохи заспокоїли. Те що важко буде то я настроїлася, щоправда дітки добре що ще маленькі, тай ми ззаді не дуже широкі))))).
Ану поясни детальніше, то ти автокрісло дитяче для поліції брав показувати, так і прокатав його в багажнику?
Моєму малому 6 років, я брав бустер, це автокрісло без спинки. Але заставити його там сидіти було просто неможливо так довго. Я на то забив і захував крісло в багажник. В районі Слобозіі мене тормознув наряд поліціі. Провірили віньетку, зелену карту і ще дали дихнути в одноразову трубочку для провірки алкотеста. Все. Подивилися в салон та сказали гуд. Малий просто лежав позаду в дружини на колінах.