До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. instalator

instalator миється в бані

Для любителів поєднувати автоподорож з сімейним відпочинком
    http://forum.aboutba...p?threads/2015/
    (Телефонуйте пишіть, запитуйте-завжди радий допомогти!)

2. Maxopka

Maxopka New Member

Привіт, був в Болгаріі минулий рік - бомба!!!
    зняв 2-кімнатну хату 100метрів від моря, душ,кухня,(електро плита) холодильник,мікрохвильовка,пралька, короче все що необхідно. повні штани задоволення,
    їхав через закарпуття - туда.....дорога нормальна!,але через гори там є 30 км серпантину, замахав......назад через Варну,Чернівці.
    шо сказати від Чернівців до Львова дороги нема не ями а окопи - їдешь якщо не шкода ходової,
    збираюся в липні-серпні на 15 днів.такі справи.

3. UNIA

UNIA Well-Known Member

Имейте в виду , что какой-то большой ремонт в районе Варны дорожного полотна намечается - уточняйте, чтобы не попасть в большие пробки.

В этом году раннее бронирование в гостиницах, по заявление министра туризма Болгарии, продлено и скидки до 30 процентов. Как этим может воспользоваться конечный потребитель - не знаю.

4. Maxopka

Maxopka New Member

Отель не хочу,- шумно,как в Одесской комуналке......короче табор.....лучше в частном секторе и гараж и как по мне уютней и спокойней....опыт есть.
    заехал, закупился,(до базара ползком 10 минут) + Penny Market и красота

5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Сколько платили за найм и за какой срок?

6. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Скільки вам обійшлося те помешкання?

7. porffesor

porffesor Member

Ми також їдемо 27 в Поморие. Може разом???

8. UNIA

UNIA Well-Known Member

9. Neonilla

Neonilla New Member

Люди, а з якого віку можна кріпити крісло дитини на місці біля водія? П.С. двоє дітей,одне маленьке,залишити обох в автокріслах позаду і сісти спереду не можу-менше плаче за мною....."втиснутися" з ними ззаду між кріслами ......?((((

10. Veselka alj

Мені здається що не можна з ніякого віку кріпити))

• Подобається Подобається x 1
  11. VERO

VERO New Member

Супер.

12. Semanna

Semanna New Member

Добро дня!Можете поділитись більшою інформацією,please.Хочемо їхати в Болгарію своїм автомобілем але маємо мало інформації,якось страшнувато трохи вперше.Скажіть які ціни на житло в приватному секторі,чи можна тут на форумі дізнатися якісь контакти туди,щоб попередньо домовитись про житло,бо ми з дитиною.Хто вже бував і має якісь телефони поділіться будь-ласка.
    Я так розумію,що потрібна віза болгарська на дорослих,а як з дітьми 8-9 років?

13. bostvl

bostvl Well-Known Member

Всім доброго дня.
    Підкажіть, будь ласка, якою дорогою зараз краще на Чернівці зі Львова їхати?

14. Veselka alj

І мене теж все питання цікавить, але щось не всі охоче відписують))

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так Вы на авто, поезде или самолёте всё-таки планируете ехать? В какой город? На какой срок? В гостиницу всё-таки "всё включено" или на квартиру? Или в частный дом?

:)

16. BSL

BSL Member

В травні їздив власним авто в Чернівці. Зі Львова до Рогатина через Бібрку дорогу підлатали більш-менш. Рогатин як був весь порізаний так і залишився. Дальше до Бурштина нормально. За Задністрянськом після переїзду дороги 200 метрів нема, її правда зрізали. Їдеш як в полі. Далі до Галича - супер (140 км/год тиснув), до Франківська теж може бути. Франківськ проїхав через місто. Там дуже якісно зробили кусок дороги з моста направо потім зразу наліво. Потім Отинія, Коломия. Дорога нормальна. Коломию їхати тільки через місто. Об'їзна вже знищена. Далі Замулинці і Заболотів. Перед одним і другим будьте уважні - великі ями, не женіть. Сам Заболотів - казка, дорога відремонтована. Потім Снятин. Круг перед ним убитий. Далі Мамаєвці з доброю дорогою і Вас вітають Чернівці. Як не крути але майже 5 годин виходить. В кінці червня з сім'єю вирушаю в Болгарію на Сонячний берег. Мабуть так і поїду через Парубне, хоча варіант Берегове-Халмеу ще не відкинув остаточно. Дружина каже, щоб я "тіпа" не був самим "умним". От нарешті написав. Не сваріть за перший раз. Може комусь станеться в пригоді.

• Подобається Подобається x 1
  17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ми їдемо в Поморіє 28 червня, може хтось ще їде? Поїхали б двома машинами одночасно, щоб спокійніше і цікавіше.
    Їдем через чернівці-русе-бухарест-варну-СБ-Поморіє. Дорогу вже знаєм, минуле і позаминуле літо теж їздили цим маршрутом.

18. BSL

BSL Member

Ми їдемо теж 28,06,15 львів-чернівці-урзічень (ночівля)-константа-добріч-СБ. Двоє дорослих, двоє дітей

Останнє редагування: 15 чер 2015
  19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

У нас теж 2 дітей і 2 дорослих, але ми без ночівлі. З чоловіком будем мінятись за кермом. Як правило за 19-20 годин доїзжаємо на місце, якщо на митниці все швидко.
    А ви на цей урзічень де звертаєте? бо я щось на карті не знайду))
    Теретично до того місця можна разом їхати)

Останнє редагування: 15 чер 2015
  20. BSL

BSL Member

Фокшани-Бузеу-Урзічень (перший раз помилився)- 50 км від Бухаресту. Я за кермом сам, дружина не водить. Планую виїхати зранку.

а де твій аватар? :)