Извините, в Поморие и в Слынчев Бряг был только с экскурсионными целями, не жил там в гостиницах. Имейте в виду, болгары часто дурачат иностранцев - цифра цены за проживание для болгар в левах, а для иностранцев в евро. Также "цена за легло" - не номер, а кровать в номере, то есть за двухместный номер - две "цены за легло". Ищите варианты заранее, через интернет, иначе на месте будет трудно чт-то приемлемое найти, придётся побегать или взять, что есть. А так , Слынчев Бряг - это сотни гостиниц, это большая бухта по всем сторонам которой построены гостиницы + рядом старый город Несебр.
маю таке питання мо хто підкаже. стикнувся з тим що в європі трожи даї чіпляються до машин які переобладнані з вантажівок на легкові. чи є подібні питання по дорозі в болгарію?
Уника - це австрійська, Організацію допомоги у разі страхового випадку будуть здійснювати міжнародні асистуючі компанії – SMILE SERVICE. Це надійно
Я наприклад знаю, що рузьке і робота, це поняття несумісні вже років так з 1000. А от до болгарів немає ніяких притензій, люди як люди, краще трошки за румин, але не кацапи це точно.
Так. Болгары схожи по менталитету с украинцами. Выражение "българска работа", кстати, используемое самими болгарами, со времен социализма. У болгар слово "работа" и "труд" не синонимы. Работа также означает что-то типа "дело", "вещи". Румыны, скорее всего , не согласятся с вами. Но у всех своё мнение, и это нормально. А так: "Чем больше я общаюсь с турками, тем больше люблю болгар".
"нормальные" сейчас тяжело определить из-за того что курс поднялся. В целом можете этот Hotel Palm Residence посмотреть, знакомые летали прошлым летом в конце июня, получилось по-моему 350грн/день с человека, билеты здесь http://travelolife.com заказывали, т.е. всю поездку сами организовали так как немного дешевле получается. Хотя если опыта путешествий мало - в дикую очень опасно лететь)) через турагентств проверенных еще более-менее приемлемо, малоизвестные сейчас банкротятся один за другим
Так дійсно не безпечно летіти не знаючи куда і що щей з дитиною, і не знаючи мови, це не те що по Україні десь переміститися якесь інше місто на екскурсію.
Не беспокойтесь . Украинский и болгарский максимально схожи. Забранено - заборонено, Неделя-неделя и т.п.
Що там тоже як в Криму на вогзалі повно маклерів та здають житло, що навіть спокійно пройти не дадуть?
Ще по ка що незнаю, тільки збираю пропозиції та інформацію, по ки що в процесі! Пишіть все що знаєте, а то я в перше планую їхати
Такі пропозиції я бачив на залізничному вокзалі в Бургасі. Але мати справу з болгарськими пенсіонерами, які це пропонують - не особливо відмінний варіант , на мою скромну думку . Багато не зекономити , а незручностей буде багато, бо короткостроковий знімання житла - не найприємніша процедура. Зазвичай , це дорого і передбачає " депозит ", який вам ніхто не поверне . Чи будет можливість без обмежень користуватись водою і готувати - теж не гарантовано . Набагато зручніше знайти через інтернет не дорогий готель . Ціни " хороші " - 27 лева ( 14 євро ) за номер . "Нормальні " - до 30 євро. Зрозуміло, це не "все включено". Напевно , турфірми пропонують вигідні варіанти. Чому Ви хочете їхати самостійно?
Плануємо їхати 27.06. в Сонячний Берег на 10днів. Дві сім'ї, в кожній по 2 діток (3,5,7,10р.) однією машиною. Хто хоче скласти компанію-зголошуйтесь) П.С. Частіше буваю на форумі ДП.
Їдемо до болгарії 21.06. сім'я з двома дітьми, хто планує їхати в цей період зі львова відгукуйтесь разом веселіше)) їдемо вже вдруге, мин року були у св.власі..