Всім привіт! 31 їдем з Ріного на Поморіє, плануєм о 16год бути на кордоні щоб Румунію переїхать в ночі.....це вже четверта поїздка! так що хто бажає можем разом!
Вернувся вчора з Болгарії. На переході в Порубному в 0.30 машин майже не було в обидва боки. Коли їхав Румунією майже в кожному другому містечку зустрічав поліцію яка, коли я проїжджав поруч ,когось дрюкала.Так що треба вважати.Біля Коломиї потрапив в таку яму , що на гумі вискочила гуля розміром з яйце, добре що хоч дотягнув до Львова і недовелося ставити запаску.
Вчора повернулися з Болгарії. Готель на рівні своїх зірочок. Два басейни - 1 для дітей, 1 для дорослих. Лежаки коло басейна з парасолями безкоштовні. На пляжі (200 м вниз не звертаючи по дорозі від готелю) є платні лежаки та цілі дивани-гойдалки а також є місце для того, щоб підсмажуватись безкоштовно. Харчуватись можна в кафешках та ресторанах, які є в центрі Св. Власа (300 м від готелю). На територіїї готелю (внизу від басейнів) є кафе "Бриз", але там не дуже смачно готують. В апартаментах є місце для приготування їжі - ел. плита, чайник, набір посуду на 2 особи, холодильник. Зліва від кільця з заправкою є великий супермаркет де можна купити все що потрібно (не путати з маленькими магазинчиками, які теж називають себе супермаркетами). Якщо щось цікавить детальніше, то напишіть номер телефона, сконтактуємось. Гарного відпочинку!
Cкільки в них коштує доба проживання за дорослого та з дитини? І скільки вам в середньому обходився обід чи вичеряв в іхніх кафе?
Всім доброго вечора. А чи чув хто що на Чернівецькому переході (Порубне) останній тиждень завертають вибірково чоловіків українські прикордонники назад в Україну? Пояснюють що вони призовного віку і повинні бути тут а не на курорті.... Мені вже двоє незалежних людей розказували... Планую на Варну 3.08.14 р. через Порубне, то тепер вже і незнаю... Може варто через Закарпаття?
Війсковий стан ніхто не оголошував! всі кордони відкриті.наказу ні президент ні в.рада та мін.оборони такого не давав...це все скоріше за все митники хотіли трішки грошенят збрить! Має бути офіційний наказ...номер від якого ітд...якщо це усні вказівки будь кого.включаючи і нач.митниці-це все не має юридичної сили і всіх можна посилать на Х...а краще на АТО
23.07. чи то 24.07.14 р. ввечері на Порубному під "роздачу" попав туристичний автобус - були висаджені всі чоловіки віком до 60 років.... (інформація поки що не перевірена, дай Боже щоб то не підтвердилось). Доречі, найближчими днями Порубне все одно заблоковане - місцеві жителі пікетують всі підїзди.
Бронювали за місяць перед відїздом через турагенцію. 33 євро за добу. В номері можуть розміститись 2 дорослих та 1 дитина. Обід на одного -3,5-5 Є, вечеря - 2-3 Є (без вина чи пива), можна дешевше - піца, бургери... Але здоровя дорожче!
Мені більше шкода тих дітей, яких розмазало по салону підчас зіткнення, бо батьки їх "пошкодували" і не посадили в автокрісла і не пристебнули. І я собі добре уявляю, бо у мене троє дітей 11, 9 і 4 роки їздять в автокріслах від народження. За нами стільки тисяч кілометрів, що й не порахувати. Мій чоловік чудовий водій, але він на дорозі не один. Буває всяке. Я не хочу, щоб підчас екстренного гальмування дитина опинилась на торпеді і розбила головою скло, бо якийсь придурок почне на дорозі "дикі танці". В нас рефлекс: сіли в авто -пристебнулись. То не важко і не заважає, а переваги очевидні. Тому для мене всі ті розмови про карсіти в багажнику...Деякі люди позбавлені уяви. П.С. І я не загущую фарби - товариш мого батька потрапив з сім"єю в аварію. Всі відбулись синцями та подряпинами, а 5-місячна дитина загинула, бо її замість везти в автокріслі везли на колінах.
вночі повернувся з Болгарії. Відпочивав в Созополі. Відповім на всі питання. НЕ ЇДЬТЕ ЧЕРЕЗ ЧЕРНІВЦІ - полігон для випробовування авто-Хаммер. Не жарт.
Езжайте лучше в Бургас. Поморье дыра, если честно. Посмотреть не на что. Только на пляже лежать - справа москаль, слева москаль .
А там що є такого цікавого? І москаоів там не має? Думвю що вони тепер всі вже будуть лижати на нашому кримському півострові!
Вряд ли. Отдых в Крыму для них дороже и хуже. Куда ехать, конечно, вам решать. Если просто лежать на пляже - то Поморие или Солнечный Берег - вполне нормально.
Там отличный морской парк, много торговых центров, концерты. Крупный город, много всего. Сладкарницы (кондитерские), тоже очень неплохие, кстати. Если же интереснее гостиница, где всё включено, то Поморие и Солнечный Берег тоже подойдут, вполне.