До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. homama

homama New Member

підкажіть як з фарами біксенон і спереді одні колеса а заду інші всі літні чи можуть бути проблеми

2. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

В мене теж різні колеса , не знаю як в них , але наші правила дозволяють. По світлу: забороняється використовувати протитуманки які як правило суміщені з підфарниками ,якщо нема туману.

3. IvVolodymyr

IvVolodymyr Member

порадьте будь ласка на рахунок дитячого крісла, дитині 8 років, і не знаю чи справді його варта брати!?

4. yramob

yramob New Member

Потрібно мати "піддупник". Ціна біля 140-150грн. Не перевіряють на митниці- та при зупинці поліцією- глянуть

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Скажіть будь ласка, паром в Сілістрі працює цілодобово? Є у когось графік роботи? Як там з чергами останній час. Дякую!:uaflag:

5. Lomabred

До 12 років або до 145 см зросту.Моїй малій в 10 вже не треба.

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

[/COLOR]Скажіть будь ласка, паром в Сілістрі працює цілодобово? Є у когось графік роботи? Як там з чергами останній час. Дякую!:uaflag:[/QUOTE]
    Працює тільки в світлу пору доби.Я торік приїхав десь пів п"ятої.Перший паром пішов десь пів шостої.Я потрапив тільки на другій десь в шостій годині.Цьогоріч вирішив не аморочуватисьі поїхав через Русе.Тим більше , що їхав через Закарпаття і так було ближче.

6. IvVolodymyr

IvVolodymyr Member

порадьте чи хтось їздив через міст в Фетешті, получається просто ближче ніж на Русе!?

7. homama

homama New Member

добро дня підкажіть як по дорозі зболгаріі до дому попасти на Трансфагарашан дорогу вгорах

8. Lomabred

Я торік там їхав- супер.Особливо тунель на висоті нашої Говерли.З Русе можна їхати на Бухарест, а там по автобану на Пітешти.Можна в Джурджу на кільці виїхати на місцеву дорогу через Фратешти , Букшани виїхати на автобан в Петрештах.Там їхати повільніше але зрізочка десь на 40-50 км.Автобан за Пітештами закінчуеться кільцем. Перший поворот на право.Там вже весь час прямо через Куртеа де Агрес попадете на Транфагараш.Необхідно постаратися туди потрапити раніше бо дорога через тунель закривается після 7 чи 9 год вечора.( точно не памятаю)Це написано на знаку біля шлангбаума. Але цеж Румунія я їхав коли вже сідало сонце і було все відкрито.

9. SHUST

SHUST Member

Тиждень тому вернувся з сонячного берега брав крісла для дітей але віз їх у багажнику. Дорогою назад було дуже багато ДАІ але ніхто не зупинив якщо звісно не нарушаєш. І маленька порада що в Румунії, що в Болгарії їдьте за машинами з великими антенами бо вони знають де стоїть ДАІ. Я чіплявся за тою яка швидше їде. Вдень їхав 140-180 км/год. по Румунії та Болгарії. нарахунок противотуманок та різних коліс ніхто не звертає увагу. Зі Львова в сон. берег 1050км. туди їхали 20год. а на зад 16год. На Румунському кордоні не нагло потрібно митника попросити щоб впустив на зелений коридор бо виїдете транзитом через Румуеію на Болгарію. Будуть питання пишіть. Дорога до чернівців через Франківськ терпима. Сподівався на гіршу

10. Lomabred

Скільки стояли на кордоні коли їхали назад ?Я думаю чи їхати через Сернівці чи через закарпаття.

11. Natalya Trotsko

Natalya Trotsko New Member

мені говорили що в Румунії в ночі знімаються скорісні обмеження.Підкажіть хто небудь Будь-ласка чи це правда.

12. IvVolodymyr

IvVolodymyr Member

Дякую, напишіть ще будь ласка Ваш маршрут

13. SHUST

SHUST Member

На зворотній дорозі на Румунсько-Українському приблизно хвили 30-40

14. Lambada

Lambada Member

автобусом стояли туда в черзі 4 години на укр-рум і 2 години на рум-болг кордоні,
    по дорозі назад черг не було ніде...

15. SHUST

SHUST Member

Назад черг не буває тому що румуни їдуть пустими а в Румунію із сигаретами та спіртом тому і черга

16. Зануда

Зануда така зануда

Але я зануда! Ті крісла не для гаїшників, а для безпеки ваших дітей. Коли вже до людей то дійде?

• Подобається Подобається x 5
  17. Roman Melnyk

Roman Melnyk New Member

Дорога в Болгарію непроста! Але ми за 18 год заїхали до Каварни, а на другий день в Несебр без проблем! Море тепле, ціни теж тішать)

18. Claire

Claire New Member

Чим непроста дорога? і чим тішать ціни? Підскажіть, будь ласка, де Ви зупинилися? і яка вартість житла?

19. SHUST

SHUST Member

А ви собі уявляєте дітей 4 і 2 роки в автокріслі 20 годин. Я в 2011 році дитину 5 років запхав мені було дуже шкода. А взагалі водій повинен дбати про безпеку свої пасажирів

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Повірте, вона уявляє:) Водій - це жива людина, як не застрахована від надзвичайних ситуацій на дорозі. Скільки вже про то говорилося - погугліть, почитайте, як в разі аварії автокрісло рятувало дітям життя і здоров"я (батьки калічилися, а на дітях не було ані подряпинки).

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)