В мене теж різні колеса , не знаю як в них , але наші правила дозволяють. По світлу: забороняється використовувати протитуманки які як правило суміщені з підфарниками ,якщо нема туману.
порадьте будь ласка на рахунок дитячого крісла, дитині 8 років, і не знаю чи справді його варта брати!?
Потрібно мати "піддупник". Ціна біля 140-150грн. Не перевіряють на митниці- та при зупинці поліцією- глянуть ---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ---------- Скажіть будь ласка, паром в Сілістрі працює цілодобово? Є у когось графік роботи? Як там з чергами останній час. Дякую!
До 12 років або до 145 см зросту.Моїй малій в 10 вже не треба. ---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ---------- [/COLOR]Скажіть будь ласка, паром в Сілістрі працює цілодобово? Є у когось графік роботи? Як там з чергами останній час. Дякую![/QUOTE] Працює тільки в світлу пору доби.Я торік приїхав десь пів п"ятої.Перший паром пішов десь пів шостої.Я потрапив тільки на другій десь в шостій годині.Цьогоріч вирішив не аморочуватисьі поїхав через Русе.Тим більше , що їхав через Закарпаття і так було ближче.
Я торік там їхав- супер.Особливо тунель на висоті нашої Говерли.З Русе можна їхати на Бухарест, а там по автобану на Пітешти.Можна в Джурджу на кільці виїхати на місцеву дорогу через Фратешти , Букшани виїхати на автобан в Петрештах.Там їхати повільніше але зрізочка десь на 40-50 км.Автобан за Пітештами закінчуеться кільцем. Перший поворот на право.Там вже весь час прямо через Куртеа де Агрес попадете на Транфагараш.Необхідно постаратися туди потрапити раніше бо дорога через тунель закривается після 7 чи 9 год вечора.( точно не памятаю)Це написано на знаку біля шлангбаума. Але цеж Румунія я їхав коли вже сідало сонце і було все відкрито.
Тиждень тому вернувся з сонячного берега брав крісла для дітей але віз їх у багажнику. Дорогою назад було дуже багато ДАІ але ніхто не зупинив якщо звісно не нарушаєш. І маленька порада що в Румунії, що в Болгарії їдьте за машинами з великими антенами бо вони знають де стоїть ДАІ. Я чіплявся за тою яка швидше їде. Вдень їхав 140-180 км/год. по Румунії та Болгарії. нарахунок противотуманок та різних коліс ніхто не звертає увагу. Зі Львова в сон. берег 1050км. туди їхали 20год. а на зад 16год. На Румунському кордоні не нагло потрібно митника попросити щоб впустив на зелений коридор бо виїдете транзитом через Румуеію на Болгарію. Будуть питання пишіть. Дорога до чернівців через Франківськ терпима. Сподівався на гіршу
мені говорили що в Румунії в ночі знімаються скорісні обмеження.Підкажіть хто небудь Будь-ласка чи це правда.
автобусом стояли туда в черзі 4 години на укр-рум і 2 години на рум-болг кордоні, по дорозі назад черг не було ніде...
Дорога в Болгарію непроста! Але ми за 18 год заїхали до Каварни, а на другий день в Несебр без проблем! Море тепле, ціни теж тішать)
Чим непроста дорога? і чим тішать ціни? Підскажіть, будь ласка, де Ви зупинилися? і яка вартість житла?
А ви собі уявляєте дітей 4 і 2 роки в автокріслі 20 годин. Я в 2011 році дитину 5 років запхав мені було дуже шкода. А взагалі водій повинен дбати про безпеку свої пасажирів
Повірте, вона уявляє Водій - це жива людина, як не застрахована від надзвичайних ситуацій на дорозі. Скільки вже про то говорилося - погугліть, почитайте, як в разі аварії автокрісло рятувало дітям життя і здоров"я (батьки калічилися, а на дітях не було ані подряпинки).