До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. DmytroL

DmytroL New Member

Ясно, а куди саме Ви їдете та скільки часу виділяєте на дорогу, крім заправок зупинки будуть?

2. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

На форумі doroga.ua читав, що в Румунії якісь інші пістолети для заправки газом і в кого клапан для заправки розташований в лючку бензобака треба мати спеціальний перехідник з собою.

3. IvVolodymyr

IvVolodymyr Member

Іду 21.07 - із Івано-Франківська, але на Чернівці. Якщо цікавить - то дзвоніть 097 777 69 84 - Володя.

4. Maryan Pauk

Maryan Pauk Member

Плануємо в Созополь, але ще чекаємо на дані від знайомих, на дорогу впринципі скільки получиться, зупинки обовязково бо діти.

5. novosadsm

novosadsm New Member

товариш по CNG

в мене бус "Спрінтер"" на метані і я теж не бачу в Румунії жодної заправки! Хто знайде -дайте знати.Одне тішить - бак на бензин 120 літрів. На одній заправці газу проїзджаю 350 км.До Болгарії вистачить!))

6. Marmulyadka

Marmulyadka New Member

Люди, порадьте, в який час краще переїжджати через кордон України з Румунією, щоб машин поменше було? Їдемо з дитиною і думаємо, де краще заночувати: в Чернівцях і з самого ранку перетинати кордон, чи вдень проїхати кордон і вже в Румунії зупинитись на ночівлю?

7. bostvl

bostvl Well-Known Member

А Ви оптиміст. По Румунії (якщо через Чернівці) їхати близько 500 км. Газу не вистачить.

8. Maryan Pauk

Maryan Pauk Member

ТАК 120 ЛІТРІВ БЕНЗИНИ Є )))))

9. homama

homama New Member

чому не ідете через чернівці дорога коротша мінімум 200 км

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

скажіть чи можна з gps зблудити в румуніі

10. pilot

pilot Active Member

З gps звичайно можна! я їх вже три змінив.і всеодно трапляються глюки....і як назло в великих містах! Тільки недавно купив з самим сильним процесором буду тестувать!!!

11. homama

homama New Member

хлопці напишіть як дорога з львова до границі через чернівці

12. Lomabred

Якщо їхати через Чернівці то ні.А якщо через Закарпаття то так. В карти не введений перехід Дякове на Закарпатті і тому навігатор весь час тяне на перехід в Порубному.Взагалі якщо іхати через Порубне там по румунії треба проїхати пару великіх міст де власне і потрібен навігатор.Коли я іхав через Закарпаття я собі на листок виписав назви міст через які я мав їхати (Бая-Маре,Дей, Клюй- Напока,Турда,Себеш,Сібіу,Рамніца-Валсеа, Пітешти,Бухарест, Джурджу) та іхав по дороговказівникам.В Румунії дуже добре позначені всі дороги, на кожному кілометровому стовпчику написано до якого міста прямуєш так, що заблудитися практично не можливо.Взагалі радив би купити собі про всяк випадок паперові карти Румунії та Болгарії.

13. pilot

pilot Active Member

А ми вже вчетверте їдем не через Бухарест.а не доїзжаючи 20 км звертаю в ліво на Слобозію.і прамісінько на паром!

14. Lomabred

Там можна зробити набагато більшу зрізочку.8 км за Бузе село Костешти поворот на Слободзю, а там на Калараш.Я коли вночі торік їхав на автопілоті навігатор за Бузе показує поворот на ліво я дивлюся нічого не видно.Поїхав далі тоді навігато почав мене повертати назад. За для цікавості вернувся назад.Між двома будиночками в селі вузенький проїзд, а далі почалася дорога десь на рівні Львів- Пустомити, трошки вужча але без ям.Завдяки цій зрізці я прикінув з"економив десь 40 км.До 120 там спокійно можна їхати , сіл відносо небагато.
    P.S.Цього року я поїхав через Закарпаття бо якраз біля Чернівців жінки блокували кілька дорігі я вирішив не ризикувати. Я потім в наших в Джурджу на кордоні питав, казали що обїздили ці блокуваня через якісь села і грунтовки гак десь з 30км та згаяли купу часу

• Подобається Подобається x 1
  15. karoy

karoy New Member

Підкажіть будь-ласка хороший готель в сонячному березі де є розваги для дітей.
    Через яке тур.агентство у Львові краще брати путівки.
    Хто відпочивав у готелі Kotva 4* поділіться враженнями, дякую.

---------- Додано в 15:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

А за паром можна розраховуватись карточкою?

16. Lomabred

Торік платив готівкою-35 леїв десь 7 евро.На рахунок карточки не знаю.Через турфірму брали останній раз-по приЇзді вияснили , що на місті то саме на 20-30 % дешевше.Але тре все рівно раніше бронювати бо в нашому готелі все занято.Ледве вдалося знайти вільний номер , щоб ще лишитися на тиждень.

17. pilot

pilot Active Member

Саме цією дорогою ми і ганяєм вже три роки...........

18.  
  19. MoreTuriv

MoreTuriv Member

20. mikeng

mikeng Well-Known Member

в мене теж на газу
    2 рази їздив, ні разу ніяких проблем з несумісністю не було, так що то все байки
    Їдьте і не партесь

а де твій аватар? :)