До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

[/QUOTE]

Я в минулому році вертався з Болгарії через Закарпаття , але не з міркуваня, що дорога менше роздовбана, а просто хотів проїхатись по транфегерашському шоссе (гуглится)через румунські карпати.Тобто з Бухаресту я поїхав не в сторону Чернівців,а в сторону Угорщини.Оскільки гак получається біля 300 км мені довелося ночувати в Румунії.На переході з Закарпаттям черги не було взагалі в обидва боки.Але потім довелося до Виноградова їхати по роздовбаній дорозі. Причому перші кілька кілометрів від кордону надаються хіба , що для їзди на танку.

2. SHUST

SHUST Member

Я в минулому році вертався з Болгарії через Закарпаття , але не з міркуваня, що дорога менше роздовбана, а просто хотів проїхатись по транфегерашському шоссе (гуглится)через румунські карпати.Тобто з Бухаресту я поїхав не в сторону Чернівців,а в сторону Угорщини.Оскільки гак получається біля 300 км мені довелося ночувати в Румунії.На переході з Закарпаттям черги не було взагалі в обидва боки.Але потім довелося до Виноградова їхати по роздовбаній дорозі. Причому перші кілька кілометрів від кордону надаються хіба , що для їзди на танку.[/QUOTE]

Справа в тому що на Чернівці також дорога тільки для танків. Краще проїхати пару км. по поганій а ніж через Чернівці і зекономити 300 км.

3. OlPatriot

OlPatriot Member

Всім привіт! Їдемо до Обзору двоє дорослих і двоє дітей 27 або 28 червня. Їдемо третій раз. Хто їде в ці дні - можемо їхати разом.

4. SHUST

SHUST Member

Ми їдемо 25.06. в Сонячний берег. Якщо підходить дзвоніть. 067-58-32-410 Тарас

5. Andence

Andence New Member

Їду на авто з дружиною 4 липня маєм 2 вільних місця! При бажанні долучайтесь до поїздки!)

6. Також їдемо з дружиною в цей готель 06.08.15 - 15.08.14.
    Якщо не важко напишіть враження після приїзду.

7. Планую їхати з дружиною в Сонячний берег 18-19 червня десь на 10 днів. Можу взяти 2-х попутників або приєднатись до когось в машину. Так як автобусом не дуже хочу пхатись, а двоїм їхати машиною дорого...

8. Погода не дуже зараз, тому мабуть виїздитиму 20-21 числа.

9. akrobat

akrobat Active Member

Пишу з Созополя. Вже 4 дні тут. Кожного дня буває дощ, але досить швидко розпогоджується. Сьогодні злива зранку. По прогнозу погоди ще завтра буде дощ, а потім сонячно.
    Позавчора вночі була сильна злива. В новинах показували як затопило Св.Влас - тому туди, напевно, не варто їхати. В нас також вчора цілий день вимивали бруд з кафешок.
    По цінам: у нас апартаменти з 2 спальнями і повноцінною кухнею на 1-й лінії з басейном і парковкою - всього 30 євро/день :) Правда, ми на 3 тижні і ціну збили з 50.
    Друзі живуть в сусідньому отелі: без кухні, але зі сніданком - 20 євро за двох та 25 євро за двох+дитина (10р).
    У Св.Власі, до речі, ціни значно вищі (ми спочатку там шукали).

• Подобається Подобається x 1
  10. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

А в нас якраз з середи заїзд в Святий Влас на 2 тижня. А потім плануємо в Созополь десь ще на тиждень. В минулому році відпочивали в Єлєніте та заїздили в Созопль там було дуже мало людей. Сподобалось місце за Созополем- Дюни але там є тільки пятизірковий готель.Хіба зупинятись в Созополі і їздити туди на машині. Взагалі тре зробити Польскій шенген , щоб кожного разу не тратити 35 євро на Болгарську візу і не бути залежному від турфірми.

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

То ви все-таки Созополь обрали? Вітаю, хороший вибір. Для мене Созополь, як Львів - старовинні вулички з бруківкою, ці милі будиночки з рудою черепицею, ммм...
    Ми в минулому році об'їздили там усе, тому можу порадити, якщо таке буде, що погода буде не дуже пляжна, поїдьте в замок Равадіново - приблизно 8-10 км від Созополя. Здивувало, що хоч і село Равадіново, але дорога ідеальна... Там є озеро з лебедями, міні-зоопарк з незамученими тваринками, територія неймовірно гарна і доглянута, сам замок ще добудовується (але ще трошки залишилося), тому вхід платний - 5 лев, здається. Замок будує болгарський футболіст (місцеві його всі знають), це була його мрія з дитинства.
    Даю лінк на фото минулорічні, я писала про замок на ДП
    http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=1611959

Ще одразу перед дюнами (наш улюблений пляж) є гарний мис, назву мушу уточнити. Там такі краєвиди! Внизу море взбило піну між скелями, і та піна літає, як сніжинки на тому мисі. Але там ми бачили дві змії (жовтого і червого кольору), тому з дітьми треба вважати...
    П.с. Уточнила. Мис св. Агаліна. Можете на карті глянути, це як їхати на пляж дюни, по лівій стороні, там навіть є вказівник, тільки машину треба десь далі паркувати, бо там вузька дорога.

Останнє редагування: 21 чер 2014
    • Подобається Подобається x 1
  12. Waldek

Waldek New Member

Всім Привіт. Хто зараз відпочиває, Напишіть як там Варна, чи повінь зійшла ? Як краще їхати з України на Созополь? Дякую

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Писали дівчата-форумлянки, що зараз відпочивають в Помор'ї, що то тільки один район в Варні так затопило, він на низині розташований.
    В усіх інших районах все ок, дороги не розмило, можна їхати.

В Созополь я б радила їхати через Варну. Ми так назад по всьому узбережжі їхали від Созополя-Бургаса, то дуже задоволені, всі курортні міста, як на долоні. Серпантини були тільки між Несебром і Обзором. Несебр - дуже гарне місто, на Созополь схоже, але там туристів - немає де яблуку впасти...
    А от коли їхали в Созополь, то навігатор нас повів через гори, було реально страшно їхати. Ми там ледве з фурами вміщалися, з однієї сторони гора впирається в дорогу, а з іншої - глибокий яр. Ця дорога була через місто Котел - нікому не раджу. Але гори красивущі, цікаво, як там взимку з лижними курортами :)

14. Waldek

Waldek New Member

Дякую!!! Завтра їду в Созополь, виїзд після обіду. Пишіть, дзвонить 0958753722 Вальдек

15. pilot

pilot Active Member

Всім привіт! Хто знає в якому стані на сьогодні дорога від Тернополя до Чернівців?

16. Болгарія 4 липня

Доброго дня. Їдемо 3 липня на власній машині. Чи можна Ваші контакти (на всяк випадок - різне буває в дорозі).

17. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А в яке місто ви їдете?

18. Равда

Равда (біля Несебр)

19. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

жаль що в нас ще невідпустка, а через місяць:facepalm:, як приїдете то напишіть які там ціни? Гарно вам відпочити!!

20. akrobat

akrobat Active Member

Велике дякую за поради!:)

а де твій аватар? :)