Всі їдуть, а куди не кажуть Ми теж хочемо в Болгарію. Виїзд або 20 червні, або 20 липня (плюс мінус один день). Але ще не знаємо куди їхати. Підкажіть хто як і де апартаменти бронював. Я крім сайту Поморья www.pomorie.com нічого не знаю.
http://www.namore.info http://pochivka.com В минулому році на місці шукали (1 липня, м.Созополь), але наші апартаменти через сайт почівка можна було дешевше на кілька євро забронювати.
В який готель їдете? Також хочемо туди, але на місці будемо шукати - то ж буду вдячний за інформацію! Також прошу підказати щодо необхідності автокрісла/бустера для дитини 11 років (151 см зросту) - потрібно? Хтось перевіряє?
Їдемо зі Львова 25.06.14р. у Сонячний берег власним авто 2д і 3 дітей. Хто їде власним авто приєднуйтесь. 067-58-32-410 Тарас
Турагенція Ірини Ковтун м.Чортків Тернопільська обл.Ціна 35євро з дорослого,тому що в них у березні була якась акція, а діти взагалі безкоштовно ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ---------- Всім привіт! Їдемо сімєю 15.06 власним авто в Золоті піски, 2дор.2дітей. 16.06 маємо бути вже там(заброн.готель).Якщо хтось їде в цей період,відпишіть. Разом веселіше. Мій номер тел:099-22-71-855 Ліля
теж виїжджаю в Болгарію в суботу 14го зі Львова. прошу телефон чи передзвонити 050 317 Ч1 6Ч ---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- akrobat,прошу контактний номер телефону чи передзвонити 050 317 Ч1 6Ч
Скоріш за все ми перенесемо виїзд. Якщо ні, то зателефоную. Можливо хтось підкаже вартість проїзду через міст та на паромі.
Дякую! Паром 35 леїв, то на теперішній час десь 8 євро + чекати треба -> їхати краще через Бухарест. Вінєтка болгарська подорожчала до 26 левів за 7 днів (принаймні, за таку ціну на болгарському сайті продають). Хтось був в приватному секторі/сімейному готелі в Св.Власі? Як там по цінам і сервісу порівняно з Поморієм чи Созополем?
Через міст бажано мати 6 євро без решти, бо працівники кажуть пропускати далі чергу машин, а решту не дають, хоч плач. І раджу придивитися до м.Приморско. Ми туди заїжджали на день, дуже ціни відрізняються від созопольських-несебрських. Є великий аквапарк, великий пляж - тихе містечко, якраз з дітьми добре їхати. Майже немає наших відпочиваючих, поряд є екскурсії на річному трамвайчику по річці Ропотамо, яка впадає в море.
Всім привіт!!!Їдемо до Болгарії власним авто 29-30 червняня із Львова,нас 4дорослих 2дітей .1 липня маємо бути на місці у Сонячному Березі. Їдемо вперше власним авто,шукаємо компанії разом веселіше.0971631134-Тарас Tarasuk007@i.ua Дзвоніть,пишіть буду радий компанії.
Дякую ---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ---------- Всім привіт.Хто проживав у приватному секторі в поморіе підскажіть які ціни.Зняв би 2-ну квартиру.Дякую
---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- досі вагаюся між маршрутами до Румунії, хоча схиляюся до трошки довшого, але по кращій дорозі через Стрий та Мукачево. через І.Франківськ та Чернівці лякає погана дорога. Чи має хто досвід по цих трасах?
Привіт.Напишіть як їхалося,також плануємо в поморіе.Які зараз ціни ---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ---------- Привіт всім.Щоніхто не їде в часний сектор в Поморіе,Равда,Несебр,Сонячний берег,Св.Влас,Еленіте,Обзор
Казали що через Чернівці черги та румуни сильно придераються. Кажуть краще через Мукачево черг немає та й з прикордонниками простіше.
Раджу через Мукачево, я так повертався минулого року з болгарії, єдині нюанси це важко буде доїхати без ночівлі, дорога по Румунії веде постійно через села і єдиний відрізок поганої дороги це від румунського кордону до дороги Берегове-Мукачево ---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- досі вагаюся між маршрутами до Румунії, хоча схиляюся до трошки довшого, але по кращій дорозі через Стрий та Мукачево. через І.Франківськ та Чернівці лякає погана дорога. Чи має хто досвід по цих трасах?[/QUOTE]