До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми їхали не через Івано-Франківськ, а через Калуш.
    Дорога нормальна, але є проблемні ділянки, як після війни - Болехів, Долина, а потім Снятин і Заболотів.

2. SHUST

SHUST Member

Я 2 тижні тому їздив на Франківщину у Рожнятівський район. В Болехові та Долині не просто проблемні ділянки а відсутність дороги починаючи від Моршина і закінчуючи Долиною. Далі не знаю бо в Долині звертав у Рожнятів.

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

А хто знає яка зараз дорога на Чернівці через Франківськ ?

3. yuliachka

yuliachka New Member

4. GOLDBOY

GOLDBOY Member

Доброго дня!В нас бронь на 1.07.2014р Сонячний берег їдем своїм авто,також вперше до того їздили автобусом.Нас 4-дорослих 2-е дітей виїжаемо із Львова.А у Вас на яке число бронь,на скільки днів?Думали також виїжати 30-29червня.

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Всім привіт!!!:hi:Їдемо до Болгарії власним авто 29-30 червняня із Львова.1 липня маємо бути на місці у Сонячному Березі. Їдемо вперше, власним авто шукаємо компанії.0971631134-Тарас Tarasuk007@i.ua Дзвоніть,пишіть буду радий компанії:welcome::drinks:

5. Olenall

Olenall миється в бані

а там диє наше Каско, у нас зараз це гарний помічник, особливо Допомога в дорозі, СТО - партнери... Де краще зупинитися?

6. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Я теж хочу в Болгарію, двоє дорослих, та одна дитина, а скільки вам обходиться ящо не секрет такий відпочинок, бо я вперше хочу, і чим будете добиратися, автобусом і по часу як там??

7. Народ, може хтось порадить через яку фірму краще купляти тур в Болгарію?

8. GOLDBOY

GOLDBOY Member

Знаю одну хорошу фірму,правда непамятаю як називаеться вул.Хуторівка 40 можу дати номер.Мені тур вийшов на 2тижні всьо онклюзів:rock:634еноти на 2+1без дороги правда по ранньому бронюванні:i-m_so_happy:

9. SHUST

SHUST Member

Ми виїзджаємо 25.06.14р. зі Львова машиною 2 дорослих і 3 дітей. Відпочинок по ранньому бронюванню вийшов 960 Є. без дороги та віз. Якщо хочете їхати в Болгарію 25.06 то дзвоніть поїдемо разом. 067-58-32-410 ТАРАС.

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Ми з дружиною замовляли через "Трейдент", який знаходиться на вул. Коперника. Навпроти кінопалацу.

10. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А наскільки днів ви їдите, і харчування яке все вклучкно чи щось інше? Я з вами би залюбки, а в вас яке авто, що мікро бус, бо в легкове всі непомістимся??

11. dzek

dzek New Member

Всім привіт.Ідемо в поморе 20 липня не перший раз.Хто має бажання приєднуйтесь.0967589198 Тарас

12. elektronbank

elektronbank New Member

Привіт!Плануємо теж так виїзджати,але в Бяло.Нас дві сімї на двух машинах.їдемо в перше.Перезвоню!

13. SHUST

SHUST Member

Ми їдемо на 10 днів. В нас все влючено+аніматори для дітей. Ми їдесо легковою. А у вас, що машини немає ? Бо я думав що ви також їдете машиною.

14. artformat

artformat New Member

Всім привіт) Плануємо їхати до болгарії(святий влас) на власному авто, сім"я 2 дорослих та 2 дітей. Їдемо 15-16 червня, 17го маєм бути там. Можливо хтось їде у той же період? можемо скласти компанію;) Сергій 067 78 45 231 або сюди https://vk.com/artformat_wedding_film

15. Igor Stas

Igor Stas New Member

]Всім привіт) Плануємо їхати до болгарії(сонячний берег) на власному авто, сім"я 2 дорослих та 2 дітей. Їдемо 8-9 липня, 10го маєм бути там. Можливо хтось їде у той же період? можемо скласти компанію;)

16. psvitlanchyk

psvitlanchyk New Member

Також їдемо з сім'єю 2 дорослих, 2 дітей на влсному авто. Також 10 маємо бути там. Але в Помор'є. Ви звідки? Також можемо скласти компанію.

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Igor Stas,Їдемо також з сім'єю 2 дорослих, 2 дітей 8-9 червня в Поморє. Ви звідки і як плануєте їхати з ночівлею? Вперше? Чи вже їздили?

17. Igor Stas

Igor Stas New Member

Їдемо авто вперше ,минулого року була поїздка автобусом ,тепер планую авто ,виїзд планую з Чернівців)

18. SHUST

SHUST Member

Що ніхто не їде до Болгарії 25.06.14р. ?

19. Andence

Andence New Member

Їдемо з дружиною в Болгарію в Обзор машиною, забронювали готель з 5 липня на 12 ночей, 4 липня виїжджаємо!
    маємо 2 вільних місця. 0676087363 Андрій

20. artformat

artformat New Member

Всім привіт) Плануємо їхати до болгарії(святий влас) на власному авто, сім"я 2 дорослих та 2 дітей. Їдемо 15-16 червня, 17го маєм бути там. Можливо хтось їде у той же період? можемо скласти компанію Сергій 067 78 45 231 або сюди https://vk.com/artformat_wedding_film

а де твій аватар? :)