Виїжджаємо з Франківська 23/08/2013 десь після обіду в Поморє. 3 дорослих. По дорозі плануємо ночівлю на території Румунії. Де, залежить від того коли перетнемо кордон. Їду перший раз. Приєднуйтесь, або, хто буде їхати 24/08, доганяйте на території Румунії. ---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- Виїжджаємо з Франківська 23/08/2013 десь після обіду в Поморє. 3 дорослих. По дорозі плануємо ночівлю на території Румунії. Де, залежить від того коли перетнемо кордон. Їду перший раз. Приєднуйтесь, або, хто буде їхати 24/08, доганяйте на території Румунії.
Шановні користувачі, допоможіть порадою! Їдемо з чоловіком та сином 3 рочки 19/08 зранку в Синеморець. Їдемо в перше, не знаєм який обрати маошрут, які переходи, як дороги в Румунії та Болгарії. Хто має досвід підкажіть, бо гугл показує як ближче, але не факт, що як краще. Бажаючі приєднатись дзвоніть 0504334016
Планую десь 30-31 серпня зі Львова в Болгарію(Поморьє), я з дружиною та дитиною власним авто, 0672300244
Виїжджаємо з Франківська 23/08/2013 десь після обіду в Поморє. 3 дорослих. По дорозі плануємо ночівлю на території Румунії. Де, залежить від того коли перетнемо кордон. Їду перший раз. Приєднуйтесь, або, хто буде їхати 24/08, доганяйте на території Румунії.
Я теж їду 16.08.13 в Болгарію із Зимної Води.Планую виїжджати вночі близько 03:00 Проклав маршрут через Закарпаття але їду перший раз. ---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ---------- Теж їду 16.08.13 подзвоніть мені,поїдемо разом. Телефон 0979348103
Скільки вас їде? Ми виїжджаємо з Івано-Франківська 19/08 у понеділок в 9:00, будемо ночувати в Румунії, дзвоніть, доганяйте )))
Трохи і про Болгарію: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=93488 Правда, не про курорти, а автомобілістів тощо.
Прошу надати інформацію Більше тридцяти років з дітьми, а в останні чотирнадцять років і з онуками віддихав на Арабатській Стрілці Азовського моря, автономно (дикарем) і недумав ,що на старості літ в наслідок останніх подій,імперські замашки (старшого брата) буду змушений шукати інше місце для відпочинку. Шановні форумчани хто з Вас автономно з трелером або в наметах віддихали на березі Чорного моря в Болгарії.Прошу Вас вказати місця де можна встановити на березі трелер,бажано безкоштовно або за помірну плату?
Був в Болгарії у 2011 році на машині з дружиною і двома дітьми. Одному було 5 а другому 1 рік. Виїзд зі Львова в 20.00 в дорозі провів 19 годин. Всі обмеження які є на дорогах Румунії та Болгарії написані на вказівниках. На кордон приїхав приблизно в 2.00 ночі. Найкраще машину заправити до повного на Україні. Мені бензину стало на всю Румунію. Наш кордон перетнув без жодних проблем. Румунський з чергами торгашів але підїхавши до зеленої смуги попросився у румунського прикордонника пропустити і той пропустив але з не охотою. Вночі в Румунії інспекторів ДАІ немає, тож у швидкості себе не обмежував. Там дороги старі але хороші. В Болгарію їхав через паром. На паромі обов"язково мати румунські гроші там євро не брали. В Болгарії на дорогах такий самий "берпрєдєл" як на наших дорогах їдуть як хто хоче. Але краще не зловживать і дотримуватьсь правил. В Румунії інспектори зупиняють рукою. Передімною їхав мужчина також зі Львова на ксенонах і вікна тоновані. Правда він прикордонник і його відпустили але попередили, що інші інспектори можуть оштрафувати. Тож тонування краще зняти і ксенони також. Одна проблема по дорозі назад заблудився. В Болгарії старші люди розмовляють російською а в румунії ні. Їхав по карті, на якій знайомий намалював маршрут. Зі Львова в Обзор 1000 км. Заправлявся в Україні і в Болгарії. Рекомендували в Румунії не заправлятись. На пальне та оплату проїзду з паромом потратив тоді 250 євро. Оплату за проїзд в Румунії можна оплатити на кордоні але там було закрито тож на першій заправці. Зразу за межою кордону в першому населеному пункті стоять єдині інспектори на всю Румунію. Якщо не помиляюсь там є залізничний переїзд і стоїть знак стоп. От вони і дивляться. В кінці червня їду знову але з трома дітьми. Тоді дітям дружина купляла заспокійливі свічки але не знадобились. Я брав дитячі крісла але на кордоні побачив машину з нашими номерами в якій п"ятирічна дитина спала спереду на спущеному кріслі. От і я по дорозі 2 крісла поклав спереду і дітям було комфортно на задньому кріслі. Їздив в Несебр на 7 днів без резервування готелю. З дорогою, візами та харчуванню в барах та їдальнях потратив 990 євро в 2011 році. Будуть питання пишіть відповім на які зможу. Можливо і щось помінялось за цей час.
Був в Болгарії у 2011 році на машині з дружиною і двома дітьми. Одному було 5 а другому 1 рік. Виїзд зі Львова в 20.00 в дорозі провів 19 годин. Всі обмеження які є на дорогах Румунії та Болгарії написані на вказівниках. На кордон приїхав приблизно в 2.00 ночі. Найкраще машину заправити до повного на Україні. Мені бензину стало на всю Румунію. Наш кордон перетнув без жодних проблем. Румунський з чергами торгашів але підїхавши до зеленої смуги попросився у румунського прикордонника пропустити і той пропустив але з не охотою. Вночі в Румунії інспекторів ДАІ немає, тож у швидкості себе не обмежував. Там дороги старі але хороші. В Болгарію їхав через паром. На паромі обов"язково мати румунські гроші там євро не брали. В Болгарії на дорогах такий самий "берпрєдєл" як на наших дорогах їдуть як хто хоче. Але краще не зловживать і дотримуватьсь правил. В Румунії інспектори зупиняють рукою. Передімною їхав мужчина також зі Львова на ксенонах і вікна тоновані. Правда він прикордонник і його відпустили але попередили, що інші інспектори можуть оштрафувати. Тож тонування краще зняти і ксенони також. Одна проблема по дорозі назад заблудився. В Болгарії старші люди розмовляють російською а в румунії ні. Їхав по карті, на якій знайомий намалював маршрут. Зі Львова в Обзор 1000 км. Заправлявся в Україні і в Болгарії. Рекомендували в Румунії не заправлятись. На пальне та оплату проїзду з паромом потратив тоді 250 євро. Оплату за проїзд в Румунії можна оплатити на кордоні але там було закрито тож на першій заправці. Зразу за межою кордону в першому населеному пункті стоять єдині інспектори на всю Румунію. Якщо не помиляюсь там є залізничний переїзд і стоїть знак стоп. От вони і дивляться. В кінці червня їду знову але з трьома дітьми. Тоді дітям дружина купляла заспокійливі свічки але не знадобились. Я брав дитячі крісла але на кордоні побачив машину з нашими номерами в якій п"ятирічна дитина спала спереду на спущеному кріслі. От і я по дорозі 2 крісла поклав спереду і дітям було комфортно на задньому кріслі. Їздив в Несебр на 7 днів без резервування готелю. З дорогою, візами та харчуванню в барах та їдальнях потратив 990 євро в 2011 році. Будуть питання пишіть відповім на які зможу. Можливо і щось помінялось за цей час. І найважливіше для водіїв. В Румунії інспектори мають прибори, які визначають швидкість зустрічного автомобілі а в ночі сплять навіть у великих містах. 25.06.2014р. Виїзджаю в Сонячний берег з дружиною і 3 діьей. Хто хоче їхати разом пишіть, дзвоніть 067-58-32-410 Тарас. Виїзд зі Львова приблизно у 18.00-20.00 год.
Доброго дня всім. Плануємо сім"єю (3 дорослих та 2 дітей) виїжджати 30 червня з Червонограда до Болгарії (Сонячний берег). Їдемо вперше. Можливо хтось поділиться досвідом через який саме маршрут їхав до Болгарії(особливо на Україні), чув Тернопіль обминається, так як там погані дороги, а їдеться через Івано-Франківськ, чи це правда? І взагалі можливо в когось співпадає 30 число виїжджати тоді пишіть!!! (zero83maks@ukr.net) Разом веселіше і безпечніше...)