До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. Villi

Villi New Member

Хлопці привіт!!! На скільки критичні ваші дати виїзду??? Чи можете посунутись на пізніші дати??? Бо теж планую їхати в Сонячний берег але трішки пізніше до 19,08 планую виїхати власним авто з сімєю!!!! пишіть дзвоніть 067 177 00 12:good:

2. Планую поїздку машиною в Болгарію - Сонячний Берег. Виїзд зі Львова 20.08.2013р. Їдемо сімєю 2 дорослих та 1 дитина. Хотілося б мати якусь компанію в дорозі. Прошу всіх зертатися за тел 0685127827 Марія

3. kent

kent New Member

Перенести виїзд не можу. 17 серпня маю бути в Болгарії. Тому хто планує виїзд 16.08.13р. пишіть.

4. NemoRW

NemoRW Member

06.08.13 зранесенька рушаю на Болгарію на Сонячний берег (з Надвірної). Якщо ще хтось їде в цей час і бажає приєднатися - пишіть: romanwv@ukr.net, дзвоніть: 0504331786 (Роман)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

їдем завтра.

6. болгарія

їдемо в Болгарію Сарафово (бургас) 03.08.2013
    ми з Золочева
    дзвоніть, в парі веселіше

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:24 ----------

мій тел 097 478 85 31 Галя

7. NemoRW

NemoRW Member

Чи може хто підказати: як на рахунок перевезення через кордон(и) продуктів харчування на дорогу? Хочу взяти з собою пару упаковок води ну і якогось харчу на дорогу - сир, ковбасу, консерви і т.п. Чи не позабирають на митниці, чи не позаставляють повикидати?

8. instalator

instalator миється в бані

Всім привіт! 08.08.13 вирушаємо на Помор”є, (я, дружина, син 3-роки) їдемо другий раз, з Львова виїжджаємо приблизно 14.00. Будуть бажаючі, пишіть в ПП.

Маршрут такий: http://goo.gl/maps/rDCEV

Останнє редагування модератором: 30 лип 2013

9. ми вже точно запланували виїзд 02.08 з Дубно, щоб 3.08 бути в готелі

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Отже візи є, валізи пакуються, авто майже готове! :)
    Виїзд з Дубно 02.08 приблизно о 4.00-5.00, щоб бути десь о 10.00 на кордоні з Румунією! Можливо з кимось поїдемо разом:dntknw:!? Телефонуйте домовимось- тел. О5О148929О Віталій

10. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Ніхто не забере. Сам віз дві упаковки води.Максимально румуни попросять відкрити багажник і запитають чи нема сигарет зі спиртним.Румуни самі возять від нас продукти бо в них дорожче.Спирне везти нема сенсу. В Бургасі наша "Столична" в Керфурі коштує 35 грн. на наші гроші.Але навіщо горілка якщо є ракія:)
    По можливостя запасіться леями на україні. Тому , що треба буде купити віньетку та платити за міст чи паром. На круг максимум 100 леїв.

Останнє редагування: 1 сер 2013
    • Подобається Подобається x 2
  11. NemoRW

NemoRW Member

Підкажіть,коли в Порубному перезмінка (зранку)? І коли там краще бути: до неї, чи після?

12. NemoRW

NemoRW Member

Чи під'їжджав хто автом десь поближче до моря (конкретно в Сонячному Березі)? Наскільки безпечно залишати авто вдень в місті? Запитую, бо мій готель знаходиться досить далеко від моря і гадаю чи не можна би було доїжджати десь туди своїм ходом.

13. tarasshevchik

tarasshevchik New Member

хто їде в болгарію 1.09.13 дзвоніть 0676741138

14. instalator

instalator миється в бані

Сталася халепа, захворів наш малий (соплі!), поїздку в Помор'є переношу на 12.08 , так що якщо ще хтось планує пишіть в приват, або т. 0676729692

15. Villi

Villi New Member

Всім привіт!!! Виїжджаю в неділю (18,08,13)в Болгарію(Сонячний берег)
    Хто виїжджає також в цей період зі Львова пишіть разом веселіше!!!!:good:

16. Mandrivka

Mandrivka New Member

Привіт! Планую їхати в Болгарію (Помор'є) приблизно 15-17 серпня з дружиною власним авто. Є три вільні місця. Приєднуйтесь! Можливо хтось планує їхати своєю машиною, дзвоніть поїдемо разом. Буде веселіше їхати)))) Мій телефон 0979348103 Іван.

17. andrus

andrus New Member

їдемо 23.08.з івано-франківська.тел.0633805164.телефонуйте

18. pashavw

pashavw Member

25.08.13 о 21:00 виїжаємо в Болгарію з Тернополя, двоє з дружиною, приєднуйтесь

19. Mandrivka

Mandrivka New Member

А 15-16 не хочете виїжджати? Поїхали би разом, бо нам пізніше не виходить.

20. kent

kent New Member

16 серпня виїжджаю в Поморє. Перший раз. Можем сконтактуватись.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)