До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ніколи ні на одному кордоні мене не спитались за права.

2. pilot

pilot Active Member

015359889390129 -це повний номер з кодом якщо звонить з мобільного! звати Стефка. адреса .Поморіє вул.Сольна 100

3. Viktor Bukin

Viktor Bukin New Member

ми теж 9.07 зі Львова в Сонячний берег (можем їхати разом ) 0962785191

4. gvorn

gvorn Well-Known Member

А в мене брали, коли він"єту оформляли. Тільки зараз не пригадаю яку, здається румунську. А права проходять будь-які, і ламіновані в тому числі

5. Un.Known

Ні на одному кордоні мені не оформляли віньєту. ) Завжди якось самотужки. )

Правда, в Румунії я не була. )

6. vitalink

vitalink New Member

Ми теж їздили в Болгарію машиною в 2010 році з чоловіком, одразу після весілля. Все було б нічого якби не стикнулись з проблемою - поламалась нам машина і не в Україні , а в Болгарії. Тому висновки про людей болгарів можу зробити не на словах…Але все по-порядку.
    Українські кордони, звичайно, самі гнилі в світі, але стояли порівняно не багато, десь 1.5 год. Взагалі дорога в Болгарія така як в Крим по відстані, тому іхати десь 20 год середньою швидкістю. Хоч дороги в них кращі.
    В нас їхав в основному чоловік, я десь не десь підміняла так як була вже вагітна на 3 місяці. Дуже раджу при поїздці мати джіпіес, так як ми мали карту, не туда звернули і заїхали в поля з купую вітряків, замість автобаму. Але й це не саме головне-головне бути впевненому на 100% що Ваша машина справна.
    Ми їхали по Румунії і вже відчули що з нашою машиною щось не то. В результаті ми остаточно стали в Варні (Болгарія) в 2 год ночі-машина поламалась ( верніше коробка передач).В результаті переночувавши в машині до ранку, виснажені до немочі, стикнулись в народом. Нам викликали евакуатор за 35 Євро((( Їхати було кілометрів 5).Це був перший шок. Далі гірше. Завезли нас в модний сервіс. В результаті діагностики сказали що на ремонт треба близько 500 євро. Я була в розпачі. І крім того сазали чекати 4 дні. Я була в розпачі. Наші друзі чекали нас в Помор`є, а ми шастали по Варні і тратили гроші на ночівлю в готелях. В результаті нам сказали що машина їде, ми заплатили і ніби довольні поїхали. Але наше щастя тривало не довго. Буквально 20 км від Варни ми знову стали. Почали звонити на сервіс. Нам сказали що в нас поламалась якась серйозна штука і чекати на неї місяць, а вони так тільки підремонтували щоб здерти гроші. Ніхто за нами не приїхав. Благо зустрілись нам Болгари з українським корінням які знову дотягли нас до Варни. Намагались всіляко допомогти але марно. Машину ми залишили і поїхали віддихати і думати що далі робити. От так з два тижні-днів 5 ми купались, гроші не тратили, з машиною не знали що робити. В результаті друзів машина нас тягнула додому 1200 км на мотузку, який рвали і купували постійно. Румунський народ я просто зненавиділа після цього(вже не буду вдаватись в подробиці).Короче ми їхали десь год 40 практично один раз поспавши 3 год. (ми були зелені коли приїхали і спали 2 дні). Чесно кажучи я готова була цілувати асфальт на Україні і казала що ніколи більше не поїду за кордон машиною, а тим більш з дітьми…Робіть висновки.

7. Un.Known

Ми проїхали за 10 днів 2,5 тисячі км з дітьми і всі залишились задоволені. Тішимось наступними подорожами.

Правда, перед поїздкою дали машину в сервіс, поміняли масло і перевірили, що могли.

8. pilot

pilot Active Member

Підскажіть в якому стані на сьогодні дорога з Тернополя до Чернівців?

9. akrobat

akrobat Active Member

Дякую!
    Можливо маєте пару фото?

10. pilot

pilot Active Member

Фоток не маю.це звичайна квартира з кухнею.трьома балканами.туалет.душ....правда не супер євро шмевро!!! але відпочивать просто супер!!! в криму за таку квартиру на відстані 300м від моря і 500м від центру міста ціна стартує від 1500 до 2200гр .......а тут 350гр чуть не забув...в квартирі три телевізора ..і інтернет шаровий.

11. porffesor

porffesor Member

Відзвоніть 067-314-05-02

12. pilot

pilot Active Member

Шановні можливо хтось підскаже в якому стані на сьогодні дорога з Тернополя до Чернівців ?????????????

13. avror

avror New Member

Інформація до роздумів...Їдемо в Болгарію зі Львова 28-29 липня на 10 ночей в Обзор,або Сонячний Берег на мікроавтобусі Mersedes-Vito.Є два вільних місця ,можемо бажаючих взяти з собою.Вартість проїзду в обидві сторони 40 євро за людину.Якщо когось зацікавить ,телефонуйте 0673701830(Володимир).

14. akrobat

akrobat Active Member

Дякую!:good:

15. Vitaliy Slivinskyy

Vitaliy Slivinskyy New Member

І я з Дубно! Збираємось їхати з 03.08.2013

16. instalator

instalator миється в бані

І так- ВІЗИ на руках, через недільку Вирушаю на Поморьє, але питання ЯК проїхати безболісно для авто Україну залишилось:
    - http://goo.gl/maps/eFbCb
    - http://goo.gl/maps/Mf69K
    - http://goo.gl/maps/edtke
    Можливо хто їздив та щось порадять?
    Дякую!

17. olegk

olegk New Member

Теж планую поїхати в Болгарію, і тому цікавить пару питань:
    1. Якщо у мене є шенгенська віза (часто їжджу до Польщі), то болгарську і відповідно румунську відкривати не потрібно?
    2. Який стан дороги на Чернівці, і скільки реально займе дорога від Львова до Чернівців, враховуючи стан дорожнього покриття?
    3. Чи можна перетнути кордон з Румунією через напрямок Львів-Стрий-Мукачево-Виноградівський р-н (Неветленфолу)?

18. Un.Known

Так. Митний пост Виноградів, пункт пропуску Дякове.

19. akrobat

akrobat Active Member

Не потрібно.

20. TaKvi

TaKvi New Member

а де твій аватар? :)