До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. Доброго дня!

Планую поїздку машиною в Болгарію - Сонячний Берег. Виїзд зі Львова 20.08.2013р. Їдемо сімєю 2 дорослих та 1 дитина. Хотілося б мати якусь компанію в дорозі. Прошу всіх зертатися за тел 0685127827 Марія

2. instalator

instalator миється в бані

Доброго вечора, хочу запитати чи хтось їздив цим маршрутом, особливо цікавить дорога від Городенка, об'їздна Чернівців-просто недоводилось там їздити. Можливо щось підправите.Дякую
    http://maps.google.com.ua/maps?sadd...;FRg_3AIdIKiNAQ&mra=mift&mrsp=1&sz=13&t=m&z=8
    Чи краще так
    http://maps.google.com.ua/maps?sadd...lmh0Q;FRg_3AIdIKiNAQ&mra=mrv&via=1,2&t=m&z=10

3. vovaice

vovaice New Member

Чи підкаже хтось: як їхати на чужій машині відпочивати, які документи потрібні крім техпаспорта? Чи потрібен тимчасовий паспорт чи довіреність?

4. oleh urban

oleh urban New Member

Їду 9.07.13 з Тернополя в сонячний берег на чернівці.Автом перший раз,можливо хтось захоче їхати разом.

5. porffesor

porffesor Member

oleh urban, Ми виїжджаємо зі Львова також 9,07,13 може махнем разом??? Пишіть amor@city-adm.lviv.ua

6. oleh urban

oleh urban New Member

Давай зізвонемось 0677777796 Олег

7. klek

klek New Member

Хто Збирається в Болгарію з 24.07. Давайте разом. Разом веселіше. Ми з Дубно. 0962697362

• Подобається Подобається x 1
  8. porffesor

porffesor Member

Я дзвонив, але марно ні хто не відповідав мій номер 0673140502 Роман

9. klek

klek New Member

]]]

-

Останнє редагування: 25 чер 2013
  10. lanysik

lanysik New Member

Ми були у Болгарії 05.06-17.06.13р. Їхав чоловік за рулем на татовій машині. Зробили генеральну довіреність (на всяк випадок) але її ніхто навіть не питав, брали техпаспорт машини і права водія. Може нам так повезло а може це н має значення.:dntknw:

11. gvorn

gvorn Well-Known Member

Недавно повернувся з Болгарії. Їздив автом. Загалом що можна сказати - українські дороги мабуть найгірші дороги регіону східно-південна Європа. Через Снятин не їдьте - нічого хорошого там не має.

12. porffesor

porffesor Member

Народ розкажіть хто недавно побував у Болгарії як найкраще проїхати зі Львова на Чернівці зі Львова. Бо розказують що через Рогатин дороги просто НЕМАЄ. І в самій Румунії найшвидше в Поморе(буду їхати з малою дитиною в ночі). Доречі виїзд 9,07,2013 може хтось захоче разом!!!!

13. Zir

Zir New Member

Я буду їхати а коли іменно ти їдеш? я 9 липня в 4 ранку виїжаю

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Краще в 4 ранку виїхати і до 11 вечора вже там заселитися

---------- Додано в 12:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

Я їду 9.07.2013 але з Івано Франківська можем зустрітися у львові я виїжаю в 4 ранку до львова мій номер 0504334590

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Я буду 9.07.2013 їхати машиною в Болгарію в Поморье виїзджаю в 4 ранку з Івано-Франківська мій номер 0504334590;)

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

0504334590 дзвони але я з Івано-Франківська

14. Zir

Zir New Member

ми їдемо з сім'єю з Івано-Франківська хочемо виїхати близько 4 ранку 9,07,2013 їдемо вперше

15. porffesor

porffesor Member

Zir,
    Виїзд 9,07,2013 приблизно в обід зі Львова (10,07 в 11:00 маєм бути в Поморе - заселення)!

16. pilot

pilot Active Member

Всім привіт! Виїзд з Рівного 4.07 приблизно о 17-18годині на кордоні..їдемо в Поморіє.дорогу знаю(третя поїздка) хто бажає пишить olegrvkl@ukr.net

17. Терміново!!! Допоможіть)! Завтра їхати в Болгарію, а тільки що стикнулася з такою ситуацією: їду власним авто а права в мене старого зразка (такі рожеві заламіновані, видані 2003р.), ніяких особливих відміток нема. Питання чи можна на них пересуватися по території Румунії та Болгарії, і чи взагалі мене випустять за кордон !!! ???

18. akrobat

akrobat Active Member

Минулого року їздив з такими ж правами (2002р.) і жодних питань ніхто ніде не задавав :)

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

Можливо хтось порекомендує якесь гарне (і недороге :blush:) місце в Болгарії, для сім'ї (2 дорослих + 2 дітей 10р і 6р) і бажано з власною кухнею - буду вдячний!:preved:
    Плануємо їхати на початку серпня на 3 тижні.

19. pilot

pilot Active Member

Якщо 65 левів для вас не дорого за трьох кімнатну квартиру 300метрів від моря в Поморії.то можу написать тел хазяйкі?

20. akrobat

akrobat Active Member

Буду вдячний:drinks:

а де твій аватар? :)