До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. alfarepik

alfarepik Member

А в болгарському Велико-Тирново знаходиться Царевиц. Це як Вавель в Польші, Кремль в Росії. а зовні схоже на наш Кам'янець-Подільський. Так само оточений річкою з високими берегами. А село Арбанасі щороку відвідує 500000 туристів. Нам там довподоби зупинятись в готелі Ізвора в одному з номерів біля басейну.

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

[​IMG]на перевалі траси Трансфегераш

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

[​IMG]ринок товарів народних промислів ущелина Беказ

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

[​IMG]вид з номеру готелю

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

завантажте картинки на форум, бо так як ви розмістили вони не відкриваються

3. porffesor

porffesor Member

Всім привіт!
    10-20,07,2013 маємо заброньовану квартиру в Поморє. Може хтось поїде в цей період? Разом веселіше та сам на авто буду перший раз їхати в ці края......

4. Zhenja

Zhenja Member

Доброго дня всім! Планую неорганізовану поїздку в Созополь(або Поморие) в 20-х числах серпня 2013 на два тижня.
    Велике прохання до тих, хто самостійно відпочивав: поділіться контактами в частному секторі. Потрібна кімната або 1-кім.квартира з кух.блоком.
    Наперед дуже вдячна!
    Нас двоє - мама+доця 5 рочків. Шукаємо компанію для відпочинку - таку саму сім"ю: маму з дитинкою приблизно такого ж віку. Їдемо поїздом до Бургасу.

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Пишіть сюди: zhenjulka8@rambler.ru

5. bostvl

bostvl Well-Known Member

Були в Поморьє два рази. Завжди шукали житло тут: http://pomorie.com/

6. Zhenja

Zhenja Member

Дякую!!!

7. romanula

romanula New Member

Доброго дня!

Планую поїздку машиною в Болгарію - Сонячний Берег. Виїзд зі Львова 06.06.2013р. Їдемо сімєю 2 дорослих та 2 дітей. Хотілося б мати якусь компанію в дорозі. Прошу всіх зертатися romanulana@gmail.com

Роман

8. luckymen

luckymen Active Member

авто ехать очень трудно тем более если один за рулем всю дорогу.в румунии останавливался на ночлег.больше авто не поеду.лучше всего авиаперелетом,потом поездом и автобусом.автомобилем надо что бы ехало 4 человека что бы за рулем можно было сменится.

9. Loginmy

Loginmy New Member

Всім привіт
    Планую виїзд в Болгарію в районі 10 червня, по дорозі відвідаємо цікаві місця Румунії, а тому дорога розібється на декілька днів.... ночувати плануємо на кемпінгах
    маршрут усі завжди планують через Івано-Франківськ - Чернівці і перехід кордону в Сірет але ця ділянка дороги в поганому стані, тому я розглядаю інший варіант:
    Стрий - Мукачеве - Хуст перехід кордону в Солотвино

кілометраж в загальному мені получається той самий, мене цікавить Ваша думка про саму дорогу (їхати в ночі) та що відомо про сам КПП в Солотвино

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

і ще: після Стрия їхати трасою Київ-Чоп до Мукачева, чи можна одразу після Стрия звернути на Болехів і їхати одразу на Хуст?

10. vivanova

vivanova New Member

Привіт! porffesor
    15.02.2013, 21:54
    Всім привіт!
    10-20,07,2013 маємо заброньовану квартиру в Поморє. Може хтось поїде в цей період? Разом веселіше та сам на авто буду перший раз їхати в ці края......- приблизно в цей час також плануємо. Пишіть сюди linkej@online.ua, можливо домовимось їхати разом - веселіше та й безпечніше

11. Rodionochka

Rodionochka Member

Теж плануємо в Болгарію власним авто вперше десь друга половина - кінець червня (поки не визначились). Було б добре з кимось разом їхати. І цікавіше, і не страшно.
    Думаю, краще до Мукачева по трасі Київ-Чоп - там дорога краща. Бо як на Болехів, то там був просто жах ще місяць тому. Може щось і полатають, але...

• Подобається Подобається x 1
  12. NIKE_Franik

NIKE_Franik миється в бані

Аренда 8-ми місного мікроавтобуса із водієм
    для поїздок по Україні та за її межами.
    Деталі за тел. 095.727.09.37 та 098.416.78.64

13. Jnka

Jnka Member

Плануємо відпочинок з дітьми у Болгарії. Виїзд після 14.06. Їдемо бусом. Маємо вільні місця(3-4) Можливо, хтось знає хороші готелі, квартири у Болгарії і хоче скласти нам компанію, пишіть!!!

14. KatrinD

KatrinD New Member

забронювали готель в ЗП, виїжджаємо 14,07 з Ужгорода. Їдемо з 2-ма маленькими дітьми, тому будемо ночувати у Румунії. Підкажіть, хто їздив через Дякове - далі куди треба - через Бая-Маре чи Сату Маре?

15. vasylek

vasylek Member

У мене путівка до Болгарії з 10.06 по 20.06. Я їду скоріш за все 09.06. Не знаю, чи вийде десь зупинитися, планував ще на день-два побути в Румунії після 20.06 - там у мене буде більше часу. Якщо підходить - пишіть: vasylek@rambler.ru

16. luckymen

luckymen Active Member

купите навигацию у кого нет!в болгарии лучше всего ехать конечно в св.Влас так как там новостройки и все красиво сделано,можно забронировать апартаменты-недорого и кухня есть.если вы на авто то потом можно отведать и рядом курорты,все доступно,просто.я бронирую на букин.ком,на этом сайте всегда все подробно описывают,приятные цены,доступны много отелей по всему миру.

17. PSS

PSS New Member

Яким маршрутом їдете?
    У нас виїзд 19.06 двома машинами: Львів-Рогатин-Чернівці-Сучава-Roman-Bacau-Buzau(ночівля)-Urziceni-Slobozia-Fetesti-Constanta-Varna-Pomorie

18. Плануємо в Болгарію виїзд в 15 числах липня з Івано-Франківська

19. instalator

instalator миється в бані

Доброго дня Всім, може хто їздив по обїзній Чернивців М19. як дорого, щось зовсім не хочеться через Чернівці по бруківці?

20. Witalij Gl

Witalij Gl Member

Привіт. Я з Ужгорода і в минулому році їздив до Болгарії на власному авто. Якщо їхати через Дякове то далі тільки на Бая-Маре...

а де твій аватар? :)