До Болгарії - власним авто.

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем poputochka, 12 чер 2010.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Я, наприклад, на картку не витрачалася. є можливість розмовляти по скайпу через інтернет ( година в інет - клубі 2 леви - наговоритесь досхочу). А ще майже на кожному кроці там є отакі штуки
    таксофони, з яких можна зателефонувати майже в будь - яку точку світу. Саме таким чином дзвонила додому батькам:good:

• Подобається Подобається x 2
  2. instalator

instalator миється в бані

Виїжджаемо Львова 14.08 перший раз:peace: - через Чернівці на Поморьє, їдемо в ніч через Румунію, якщо комусь по дорозі приєднуйтесь, будемо раді!!!:drinkbeer:
    Ігор, 0676729692, instalator-pa@yandex.ru, ICQ 304933014

3. mikysja

mikysja Member

4. pashavw

pashavw Member

15.08.12 в 16:00 виїзджаэмо з Тернополя в Болгарію. приэднуйтесь

5. mikysja

mikysja Member

Шкода що в нас віз ще нема, передзвонила в агенцію то сказали що пока нема, кажуть тому що з дитиною то тоді виходить довше, а ми теж планували 15 виїзд, тепер доведеться ще чекати.

6. Ryna

Ryna Member

Напишіть, будь ласка, чи хтось відпочивав в Балчику чи албені в приватному секторі? Які там ціни? чи важко знайти житло? Як з харчуванням по кафешках? Щиро буду вдячна!

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Ми повернулися тиждень тому з Сонячного берега.
    Румунські леї потрібні були лише за вінєтку і за переправу на паромі. Мали карточку для заправок.
    Спочатку пробували їхати по правилах, поки не стомилися морально...потім сідали на хвіст румунам і шурували 120-140км/год. Їхали туди через ніч, назад вдень. Вночі патрулів нема - чи темноти бояться, чи вампірів....Вдень румуни чемно маячать перед патрулями.
    Для дітей робили ліжечко з сидіння, то крісло не згодилося і ніхто в нас не перевіряв.
    При виїзді з паромної переправи на сторону болгарії дуже непомітна митниця-ледь знайшли...хоча вона прямо по ходу)

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

З Варни до СБ серпантин...ото не для тих, кого укачує в дорозі...Виручало тільки те, що час від часу з,являвся пейзаж з морем і пляжем)

7. pashavw

pashavw Member

Завтра 15.08.12 виїзджаэмо з Тернополя в 16:00-17:00 на Болгарію через Чернівці, дзвоніть 067 208 04 84 Паша

8. mikysja

mikysja Member

Ого, то ви маєте на увазі що крута дорога, це погано.

9. rzmas

rzmas New Member

Поїхав в Болгарію автобусом з сімєю. Тепер маю проблему- виїзд призначено на 19.08, а мені у Львові вже треба бути максимум 19.08. Може хтось їде 17 чи 18 на Львів і має 1 вільне місце?

10. pashavw

pashavw Member

вчора приїхали в Поморьє, доїхали супер, тільки на україно-ромунській границі стояли 3 години і на паром чекали годину, трошки виникли проблеми з житлом довго шукали, але знайшли на два дня, но сьогодні знайшли дуже хороший готель, який тільки місяць тому відкрився, і по ціні нормально

mikysja Ви коли будете виїжати?

11. mikysja

mikysja Member

Ой як вам класно!!!
    Ми вже маємо візи, плануємо виїжджати в неділю десь після обіду, хоча хотілося б краще щоб рано в неділю їхати а то дороги не знаємо, але в машині не маємо кондиціонеру. Чесно кажучи не знаємо коли краще виїжджати! А ви пишете що проблеми трохи з житлом? що все в помор"ї так зайнято? чи по інших містах також? Як погода!!! Ви також помоєму їхали на ніч і також перший раз, правда чи я помиляюся? Напишіть чи не важка дорога, я маю на увазі чи не блудили?

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

І ще міліція справді на кожному кроці з радарами і таки треба їхати строго по правилах 50км.год чи ні?

12. pashavw

pashavw Member

Ми виїхали в 17:00, планували до 20:00 пересікти кордон, але неполучилося, бо перед кордоном 16 км. на заправці шелл зупинилися дозаправитися і я замітив в задньому колесі шуруп і вирішив не ризикувати, а прямо біля заправки є шиномонтаж, то ми ще робили колесо, на границі ні з нашими ні з ромунами небуло проблем, то шо ромуни можуть поприкалуватися і сказати шо в болгарії нема моря або то ромунія а не болгарія, або шо там всьо затопило:mocking: ту їхню ровіньєтку купляли на кордоні за євро, в ромунії зупинялися два рази на паркінгах перекимарити годинку так як я поїхав невиспаний, поправилах я їхав перших 20хв. в ромунії і поняв шо міні надоїсть така їзда і я вернуся назад :pardon::pardon:, але так як пишуть, що чіпаєшся за ромуном або болгаром і шуруєш за ним 120-140, поліцію бачили три рази але нас ніхто незупиняв, головне щоб ви вдівали ремні і світло ближнє вдень було включене, їхали ми перший раз, навігатор вів дуже класно, на паромі треба ті їхні "тугрики" але ми немали а за євро нехотіли везти, але то не біда, там на місті їхній сікюріті міняє 10 євро або 15 доларів сша.
    Ми знайшли просто бомбезний готель за 63 лева з сніданком, до моря близенько є парковка одним словом є все..... а ресторан просто бомба порції великі ціни хороші обслуговування шикарне, ми задоволені!!

є сайт готелю http://coralpomorie.com/bg/hotel/ подивіться, якщо підходить то можу спитати чи є вільні номера і забронювати, навіть могли би вас зустріти на початку поморія, одним словом думайте, вразі чого пишіть!!!
    якшо бути точним то ціна 70 левів але нам зробили знижку 10%!!!

в разі чого пишіть на емейл p_sachuk@list.ru

13. Зануда

Зануда така зануда

• Подобається Подобається x 3
  14. mikysja

mikysja Member

Паша дуже вам дякую що все так гарно розписали, в наш час рідко знайдеш таких хороших людей, ви нас навіть не знаєте,а так допомагаєте своїми порадами. А скажіть скільки кілометрів приблизно від парому до Помор"я, бо ми планували їхати в сонячний берег, хоча чесно кажучи ми перший раз то нам всеодно яке місто, основне щоб умови і готель гарні були. Нам треба студія, ну щоб кухня була, але кажуть що вони повинні бути в кожному готелі.. Так вже хочеться бути на місці і гарно віддихати!!!! Якби все добре добралися то раді були б і в тому готелі що ви зупинитися.

---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ----------

І ще скажіть будь-ласка який там курс по відношенню до їхніх левів, я маю на увазі наприклад за 50 євро то скільки їхніх левів?

15. pashavw

pashavw Member

Від Сонячного Берега до Поморія 20км.
    100 євро-193 лева.

mikysja скиньте свій емаіл, або напишіть на мій p_sachuk@list.ru, і Я Вам скину кудою їхати.

16. Pavloz85

Pavloz85 Member

Доброго дня!
    6-7 вересня планую їхати на автомобілі в Болгарію, напевно у Поморьє, так як воно цікаво розміщене на півострові та й найбільше відгуків про затишність, гарні ціни і т.д.
    Їдемо 4 дорослих, одна дитина 5 років, автомобіль VW T5, згідно документів вантажопасажир. Автомобіль зареєстровано на моє підприємство (я засновник), в техпаспорті, відповідно, мого прізвища немає, а лише назва підприємства.
    Пасажирський салон робив самостійно, встановлено 4 сидіння з двухточковими пасками безпеки.
    За кордон їду вперше.
    Отож, назріло купа логічних запитань, відповідь на які можуть знати лише "бувалі" закордонні автотуристи.
    1. Які треба (і чи треба взагалі) документи (окрім "техпаспорта" і посвідчення водія) для виїзду на службовому авто за кордон (для наших прикордонників, для румунських, болгарських)?
    2. Ще мені колись пощастило отримати посвідчення водія старого зразка - просто ламіновані, а не пластикова картка. Отож, чи дійсні вони в Європі?
    3. Вантажопасажирський тип ТЗ, чи є можуть бути проблеми з цим?
    4. Двухточкові паски безпеки пасажирів, чи дозволені такі в Європі?
    5. Дитина 5р., чи потрібне дитяче крісло? І чи дозволено їхати на руках в дорослих в разі відсутності крісла?
    6. Кордон у Порубному радять пересікати десь о 3 год. ночі, кажуть немає черги взагалі, а ще кажуть що якщо їдеш саме в Болгарію, то ще швидше.
    7. Їхати планую таким маршрутом до Варни http://clip2net.com/s/2dGi6 (перелік міст) http://clip2net.com/s/2dGiJ (маршрут на мапі), а далі узбережжям до Поморья, якщо по дорозі не знайду інших гарних варіантів. Можливо на даному маршруті є якісь недоліки, проблемні відрізки?
    8. В ідеалі хочу знайти апартаменти з двома двомісними кімнатами, кухнею, всіма зручностями, терасою і т.д., ну і до моря щоб метрів 50-150. Можливо хтось має контакти чи порадить щось схоже?
    9. Можливо 6-7 вересня хтось планує попутню подорож?
    Наперед дякую за грунтовні відповіді!)

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Доброго дня!
    6-7 вересня планую їхати на автомобілі в Болгарію, напевно у Поморьє, так як воно цікаво розміщене на півострові та й найбільше відгуків про затишність, гарні ціни і т.д.
    Їдемо 4 дорослих, одна дитина 5 років, автомобіль VW T5, згідно документів вантажопасажир. Автомобіль зареєстровано на моє підприємство (я засновник), в техпаспорті, відповідно, мого прізвища немає, а лише назва підприємства.
    Пасажирський салон робив самостійно, встановлено 4 сидіння з двухточковими пасками безпеки.
    За кордон їду вперше.
    Отож, назріло купа логічних запитань, відповідь на які можуть знати лише "бувалі" закордонні автотуристи.
    1. Які треба (і чи треба взагалі) документи (окрім "техпаспорта" і посвідчення водія) для виїзду на службовому авто за кордон (для наших прикордонників, для румунських, болгарських)?
    2. Ще мені колись пощастило отримати посвідчення водія старого зразка - просто ламіновані, а не пластикова картка. Отож, чи дійсні вони в Європі?
    3. Вантажопасажирський тип ТЗ, чи є можуть бути проблеми з цим?
    4. Двухточкові паски безпеки пасажирів, чи дозволені такі в Європі?
    5. Дитина 5р., чи потрібне дитяче крісло? І чи дозволено їхати на руках в дорослих в разі відсутності крісла?
    6. Кордон у Порубному радять пересікати десь о 3 год. ночі, кажуть немає черги взагалі, а ще кажуть що якщо їдеш саме в Болгарію, то ще швидше.
    7. Їхати планую таким маршрутом до Варни http://clip2net.com/s/2dGi6 (перелік міст) http://clip2net.com/s/2dGiJ (маршрут на мапі), а далі узбережжям до Поморья, якщо по дорозі не знайду інших гарних варіантів. Можливо на даному маршруті є якісь недоліки, проблемні відрізки?
    8. В ідеалі хочу знайти апартаменти з двома двомісними кімнатами, кухнею, всіма зручностями, терасою і т.д., ну і до моря щоб метрів 50-150. Можливо хтось має контакти чи порадить щось схоже?
    9. Можливо 6-7 вересня хтось планує попутню подорож?
    Наперед дякую за грунтовні відповіді!)

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

От вам чудова відповідь про крісла
    Оп"ять 25. Слухайте, а може перед тим як писати, варто було хоча б перечитати тему? Бо на більшість Ваших пунктів є вже відповідь у цій темі. Не лінуйтесь і перечитайте.

• Подобається Подобається x 1
  18. Pavloz85

Pavloz85 Member

Дякую за вашу відповідь, хоча чекаю я не на критичні зауваження, а на інформацію, яка мене цікавить. Тема досить розтягнута в часі, на 3 роки, якщо не помиляюсь, тому вважаю, що усім було б корисно отримати на схожі питання СВІЖУ відповідь.
    Про дитяче крісло розумію і поділяю вашу думку, але все ж, хотів би почути фактичні дані: чи дозволено без нього? Ситуації ж різні бувають: дитина попросилась на руки, або не любить в кріслі спати і т.д., а інспектор тут як тут...)

19. Зануда

Зануда така зануда

Кілька останніх сторінок - свіжі дописи. Гортайте і читайте з кінця. От вам і відповіді знайдуться.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)