До Аліяс на весілє, яке буде не за баром (с) Мих.

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Мих, 10 тра 2009.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Миху,а не боїтесі,жи вам старостіна за таке волосся повискубує?:haha::haha:Мало Вам старостіни,Вам ще й дружок подавай:)))

Ой йой..Тра Мавпусика попередити,най готується:)))а то тут такі перипетії,жах:)))

• Подобається Подобається x 9
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а я при таких словах все згадую підслухану по телеку колись веселу фразу:
    "Є ще порох в порохівницях і ягоди в ...." :)))

Миху, а попереджав що не герцуйте :) Там зараз посиденьки спортились, то тутечки дівчат, прям, навала. А вони гуртом знаєте яка сила?! :)))
    Окремо дівчатам меседж.
    Тотії перевірки проводьте зараз, а то перед весіллям ніззя. Навіть боксерів перед боєм до дівчат не пускають, жеби замученим не був.
    А то люди будут споглядати картинку: Староста з зкуйовдженим чубом сторчака, заспані очі, розхрістана сорочка, без одної шкарпетки... Ой, я чомусь рекламу AXE effekt згадав
    http://www.youtube.com/watch?v=I9tWZB7OUSU .
    Вам того треба?:)

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

А во скінчимо з футболом, тоді до перевірок приступимо. Від липня до жовтня можна ше сі так наперевіряти, шо ого-го :crazy:

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

ого! ліпше би не показували, а то Мих ше сі перестраши такого - і тоді ні старости, ні дружби:haha:

4. Picasso

Мих? Перестрашиться? Навіть не надійтесь... навіть думати про то не смійте. Мих любе дриглі. Знаєте яка то сила? Віагра ховається о_О :)

• Подобається Подобається x 7
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Виджу навіть Іспанка змінила свого сумного міся на автарці на підозрілу білку - певно до перевірки готується, принюхується.

не надіють, але боюсь, шо таки так.

• Подобається Подобається x 6
  6. Picasso

Миху, не купляйтесь. Це провокація. Знаєте як ловлять раків в дірках в бетоні чи камені куди рука не влазить? Запихаєш палець, натискаєш раку на ніс і бігом відпускаєш і тримаєш руку біля нірки. Через 1-2 секунди рак обовязково вискакує з нори. Ви просто настільки загадкові для дівчат, що вони вирішили любими способами виманити Вас на білий світ і подивитись, що то за загадковий хлоп. :)))

• Подобається Подобається x 5
  7. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я побоююсь,що Аліяс налякає наша гоп-компанія, і її весілля ми побачимо тільки на фото наших близьких і рідних:cry:

• Подобається Подобається x 3
  8. Picasso

Ото ж бо. Так захопились перевірками Миха, що про молоду забули :)))
    Але що то за весілля без бійки?! Нє?

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

не паліть кантОру :girl_mad:

• Подобається Подобається x 4
  10. SOLODKA

SOLODKA Active Member

Я си во так во сиджу та й думку гадаю-може, ми би не тілько Миха перевірили , але ще й молодого , га :))):))):)))Чи Мих му покаже,як шо до чого ?:blush::haha:

• Подобається Подобається x 6
  11. olya_d

olya_d Well-Known Member

ой, Аліас певно буде проти :)

12. Picasso

Ой, Аліас. Пора Опеля міняти на броньовик і закрити там Макса.
    І так тихонько на вухо : і переглянути ставлення до деяких подружок.... до листопада принаймі :)))

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

перепрошую, я палю "САМЕЦ" :cowboy:

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Краще б Ви ту рекламу не показували, бо мені вже страшно, уявляю як воно Миху буде:mocking:
    Гигиги ..цікаво, куди треба натиснути Миху, щоб його виманити?:))
    Мене вже нічого не налякає:))Ця гілка , знаєте як загартувала?:))

Мене? Перевіряти?о_О:nea:Не дамся!

Ось надарують грошей, тоді й Опеля поміняємо:)А Макс таких хлоп, що нехай там всі дівки пороздягаються, не глянену принаймі при мені:))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

а Мих нетакиииииий... Мих ....

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

За що? я старостіну теж не ображу, нє?

• Подобається Подобається x 7
  15. olya_d

olya_d Well-Known Member

А як старостіна ділитися не любить, тоді як буде?

16. Picasso

як, як?! Клок волосся на плоті, клок біля дверей...потекла туш біля очей... Хіба не так в кіно показують?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

як не любить? Ділення - то найважливіша дія в нашому життю.

• Подобається Подобається x 2
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

то не дружка а головна господиня, а її ображати не вольно і тре робити все як вона каже інакше вісілю габлик.

старостіна не ділиться, а лишень множиться або додається, особливо в певних місцях після домашніх булочок. :mocking:

як любив казати мій вуйко, то не страшно бо то все в родині.

• Подобається Подобається x 10
  19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Я, тойво, не догнала, вєсілє буде чи нє, мені сукєнку парадову і мешти на обцасах купувати, чи нє?

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Буде, буде.Купуйте швидше обнови:)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)