можна... ото натішимся але то спершу тре всіх попередити, що то "кімната сміху", а не "тюремна камера".. тобто все з гумором, а то кому потрібні нові конфлікти, ще й на базі такої події як весілля...
Нині отаке почула: Чи чулисти люди добрі такую новину шо кухарка від старости вродила дитину Не слухайте люди добрі ті злії язики там староста ніц не вдіяв - зробили музики А староста сі напив повісив си чайник куди ходе та й говоре шо він є начальник :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
Але ж ви товариші й даєте - а мене запросити! Мушу ж я на весілю покрасуватись у чоботях, шо Аліяс обіцяла дати поносити
Раз мова пішла про чоботи ,то тра Макса спитати,чи він купив для тещі чоботи,щоб гуляти з нею гопака.,Бо якщо молодий чобіт не купит-мусит староста скидати свої штіблєти і буде до кінця весілє набосяка. І ше питання:20 трилітрових бутлів самогонки досить чи вип"єм більше?
Ми всіх запрошуємо і чоботи дам поносити....ото всі будуть в шоці як побачать Треба порахувати скільки людей буде, краще нехай залишиться, ніж не вистачить Сказав, що теща й капцями обійдеться)
Ото жадний зять Так за давніми традиціями у чоботи потрібно( під час танцю з тещею) запихати долярчики чи єврики(чого має багато).А з капців всі гроші сі порозлітають,будут гості лапали,як вельон.Так шо най Макс сі не позорит і купує ладні ,п"єкні чоботи,зара на них якраз скидка. П С Перед тим на ся спитає точно розмір-жеби на її 39 не купив 36
а свекруха має в тоту хустку, якою буде повязувати молоду - тоже запхати єврики.. такшо всі в росчоті
не жадний, а економний)ну якщо вже треба ті чоботи, то най купує побільші, щоб більше грошей влізло...а я хустку теж припасу величенько, щоб свекрушці було куди єврики всовувати) головне, щоб на мені не економив..гггг...а на мені й не вийде
Проблема певно не в тому, що староста "хрен свои чоботы скинет", а в тому що він їх посеред літа "хрен оденет", щоб потім скинути
З тим весільом востро стоїт проблєма:музики нема,чобіт для тещі нема, транспорту для гостей зі Львова нема(хіба ровер для старости і старостіни і цистерна з горівков),дружки порєдного вбрання не мают(про манікури-педикури я мовчу), варилихи доброї нема(я їдна зробила 9 літрів убойних бурачків і намастила 5 пачок андрутів),шо дарувати молода не казала(лижки,миски,колиски),молодий викуп давати не поспішає,хвотографа і воператора не видно, - а ви сі вирегочуєте ЛЮДОНЬКИ,ГОСТОНЬКИ,висувайте пропозиції-хто ,шо ,де,з ким і почім
То Вам хто таку дурницю сказав...дружки вже давно мають пристоєні плаття і т.д. і т.п....так що дружки готові
Ой-ой-ой-йой, як все запущено у молодого машина є, а тільки ж ніхто не може порахувати скільки буде гостей як то немає? он навіть у ві сні собі вже вбрання шиютьзначить, скоро вже буде готове ще не придумала(бажань багато) але я скажу, не переймайтеся) так 20 чи тіко 9? дасть. куди він дінеться. а не дасть . то і йому не перепаде Левандівка вроді не відмовлявся трохи є проблєма, треба щось думати.
ото ображаєте -їдна дружка нині тканину си купила,примірку мала,мірки з неї всі зняли;біжутерію має, туфлі має,сумочку має,зачіску в своєї перукарки наперед замовилавсьо готово