До Аліяс на весілє, яке буде не за баром (с) Мих.

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Мих, 10 тра 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

можна... ото натішимся:)))
    але то спершу тре всіх попередити, що то "кімната сміху", а не "тюремна камера".. тобто все з гумором, а то кому потрібні нові конфлікти, ще й на базі такої події як весілля...

2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Нині отаке почула:
    Чи чулисти люди добрі
    такую новину
    шо кухарка від старости
    вродила дитину
    Не слухайте люди добрі
    ті злії язики
    там староста ніц не вдіяв -
    зробили музики :)))
    А староста сі напив
    повісив си чайник
    куди ходе та й говоре
    шо він є начальник
    :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
  3. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Але ж ви товариші й даєте - а мене запросити!
    Мушу ж я на весілю покрасуватись у чоботях, шо Аліяс обіцяла дати поносити:wacko:

4. SOLODKA

SOLODKA Active Member

Раз мова пішла про чоботи ,то тра Макса спитати,чи він купив для тещі чоботи,щоб гуляти з нею гопака.,Бо якщо молодий чобіт не купит-мусит староста скидати свої штіблєти і буде до кінця весілє набосяка.:mocking:
    І ше питання:20 трилітрових бутлів самогонки досить чи вип"єм більше?:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

шо то за такі традиції? в нас такого нема......

6. gryvul

gryvul Well-Known Member

давні волинські традиції "взування" тещі чоботами з бугая, які не бояться холоду, ні... чого

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ми всіх запрошуємо:) і чоботи дам поносити....ото всі будуть в шоці як побачать:mocking:

Треба порахувати скільки людей буде, краще нехай залишиться, ніж не вистачить:drinks:

Сказав, що теща й капцями обійдеться:))

8. SOLODKA

SOLODKA Active Member

Ото жадний зять:nea::nea::nea:
    Так за давніми традиціями у чоботи потрібно( під час танцю з тещею) запихати долярчики чи єврики(чого має багато).А з капців всі гроші сі порозлітають,будут гості лапали,як вельон.Так шо най Макс сі не позорит і купує ладні ,п"єкні чоботи,зара на них якраз скидка.:mocking:
    П С Перед тим на ся спитає точно розмір-жеби на її 39 не купив 36:haha::))):haha:

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

а свекруха має в тоту хустку, якою буде повязувати молоду - тоже запхати єврики.. такшо всі в росчоті:)))

10. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Ото зЄті пішли, шоб на тещі та й економити...:crazy::))):))):)))

11. Alias

не жадний, а економний:))ну якщо вже треба ті чоботи, то най купує побільші, щоб більше грошей влізло...а я хустку теж припасу величенько, щоб свекрушці було куди єврики всовувати:))

головне, щоб на мені не економив..гггг...а на мені й не вийде:mocking:

12. Полковник

Полковник миється в бані

У ВАС - хрен староста СВОИ чоботы скинет!
    Вот обычай и не прижился! :)

13. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Проблема певно не в тому, що староста "хрен свои чоботы скинет", а в тому що він їх посеред літа "хрен оденет", щоб потім скинути :))):))):)))

• Подобається Подобається x 2
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хрен?... Не чіпайте сьвяте!!! Він в Миха не для того...

15. gryvul

gryvul Well-Known Member

А на кому економити, як не на ТЕЩІ???

16. SOLODKA

SOLODKA Active Member

З тим весільом востро стоїт проблєма:музики нема,чобіт для тещі нема, транспорту для гостей зі Львова нема(хіба ровер для старости і старостіни і цистерна з горівков),дружки порєдного вбрання не мают(про манікури-педикури я мовчу), варилихи доброї нема(я їдна зробила 9 літрів убойних бурачків і намастила 5 пачок андрутів),шо дарувати молода не казала(лижки,миски,колиски),молодий викуп давати не поспішає,хвотографа і воператора не видно, - :dntknw:а ви сі вирегочуєте:haha::haha::haha:
    ЛЮДОНЬКИ,ГОСТОНЬКИ,висувайте пропозиції-хто ,шо ,де,з ким і почім:))):))):)))

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

То Вам хто таку дурницю сказав...дружки вже давно мають пристоєні плаття і т.д. і т.п....так що дружки готові:)

18. Alias

Ой-ой-ой-йой, як все запущено:wacko:
    у молодого машина є, а тільки ж ніхто не може порахувати скільки буде гостей

як то немає? он навіть у ві сні собі вже вбрання шиють:mocking:значить, скоро вже буде готове:)

ще не придумала(бажань багато) але я скажу, не переймайтеся:))

так 20 чи тіко 9?

дасть. куди він дінеться. а не дасть . то і йому не перепаде:mocking:

Левандівка вроді не відмовлявся:)

трохи є проблєма, треба щось думати.:scratch_one-s_head:

19. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

ото ображаєте -їдна дружка нині тканину си купила,примірку мала,мірки з неї всі зняли;біжутерію має, туфлі має,сумочку має,зачіску в своєї перукарки наперед замовила:)всьо готово:)

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Він зайнятий, на бубні товче. Шукайте іншого.

а де твій аватар? :)