До Аліяс на весілє, яке буде не за баром (с) Мих.

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Мих, 10 тра 2009.

1. olya_d

olya_d Well-Known Member

та то я ше за Миха добре не взялася...Бо ж я ше можу найти сина вчорашнього іменинника і його розпитати, шо то за Мих Степанович такий загадковий :girl_in_dreams:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

в смислі дєвішнік?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

тю...... та ви мене ліпше вже знаєте, ніж син іменинника....

• Подобається Подобається x 1
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

...хм...от як мені чоловік каже чогось не робити, то я якраз то навпаки роблю, от ви мені намьоками кажете не питати за вас...Як думаєте, я спитаю чи нє? :)

5. Daisy

Daisy Well-Known Member

:haha::haha::haha:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

я ж не чоловік, щоб обманювати, нє?

7. olya_d

olya_d Well-Known Member

а я не кажу, шо ви обманюєте!!!!!! І чоловік не обманює!!!!!!!просто якби я не хотіла, шоб за мене хтось шось питав, то сказала би так само як і ви і зробила би вигляд, що мені байдуже :)
    Ну і залишається варіант, шо дійсно він нічо не знає...тоді буду тішитися тим, що хоча би вас бачила. Але попитка - не питка, нє? ;)

8. Ясь

Ясь Well-Known Member

А знаєте, Миху, я б на Вашому місці таки розмістив фото, а то дівчата не заспокояться!
    ( ;-) але свою дитячу - і совість буде чиста, і не зовсім-то впізнают)
    А щоб так з теми не з'їжджати, то повічте, як там з весільною музикою, а то я вже вуса підкрутив і струни на гітарі підтягнув!

9. SOLODKA

SOLODKA Active Member

Тої зими у нас згорів клуб, але струменти врятували.В наявності є таке:
    бубен,бандура,цимбали,труба,баян,2 маленькі бубни(як у циганів,не знаю ,як називаються).:good:
    Сусід безкоштовно віддає іоніку Електроніку, але до неї тра дроту і току:scratch_one-s_head:,то ,певно,брати не буду.
    Якщо бажаючих грати на струментах не буде, то мушу шукати на стриху радейко на батарейки- і буде так:nea:
    Чи пан староста домовивсі за яку ЗВЄЗДУ?:pardon:
    І ше їдно,прошу пана старосту пояснити ,на якій машині ви поїдете:на цистерні з горівков(я вже маю 12 трилітровиз бутлів) чи на своїй Норе?:)))

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

...а що....жінка? о_О о_О о_О

а може в нас на форумі яка Звєзда притаїлася? І шось музиканти не зголошуються...Тіки Ясь є

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Як мене звільнили з посади старостіни, то оповім же маю дипльома лабуха, так шо можу на йоніці троха злабати а ше тато ми навчити на фуярці грати, тому по-писку мя бити не вольно :pardon::haha:

Так шо давайте свою йоніку без шнуру (там сі доречі батерки вставлєют).:tongue::tongue::tongue:

12. SOLODKA

SOLODKA Active Member

На йоніку Електроніку і бубен зголосилися бажаючі,а решта :scratch_one-s_head:шо мают ліві руки чи криві писки-то мені нести струменти назад до того,шо сі лишило з клубу? :dntknw:Чи ше сі хто зголосит?:pardon:Чекаю до вівторка:nea:,а там будем як в танці господинь:хто шо під руками має -на тому грає.:))):))):)))

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я вмію грати!!! але тілько на нервах

14. SOLODKA

SOLODKA Active Member

Таких гравців тут через одну ,:mocking:якщо не кожна ,а тра спеціяліста-бандуриста,горніста-трубиста,цимбаліста,баяніста і ше мо кого.:pardon:
    Всі порєдні лабухи пішли на весілє,будем обходилисі тим що є-Маруся-мама з іоніков,Ясь з бубном і ми вобидві нервограйки з малими бубнами.:haha::haha::haha:

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

то тре Левандівки спитати, хто в нас на форумі найбільший "баяніст" чи "бояніст" :)

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У мінє тут в шафі стоїт німецкий акордійон (також таким чудом володію), а я прилечу рупляном і ся спущу з неба на вісілє не за баром, то шитайте шо МУЗИКА ЗІ ЗВІЗДАМИ організована. :haha::haha::haha::haha::haha:

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

ОООО, вспомнила, в мене йоніка валяєцця у батьків, але вона хоче струму. Думаю, жи ми коло буди, де вєсілє справлєти будемо, якогось електричного стовпа знайдемо, би на халяву елєктрики потєгнути.

18. gryvul

gryvul Well-Known Member

Нє, ну я найперше бандурист ізвєстний. Але як тото всьо без бубна???

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

в бубен хай грає той, хто постійно форумлянам не нервах грає:))) то би було найбільш професійно..:haha:

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Хто такий/така? Є кандидатура, чи будемо демократично голосувати? Мені опитування "Хто, на вашу думку, постійно фрумлянам на нервах грає" починати?

а де твій аватар? :)