До Аліяс на весілє, яке буде не за баром (с) Мих.

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем Мих, 10 тра 2009.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Піаніно нє, тіко чорний рояль з білими зубами :tongue:

Нє вони вампіри, напилисі вкраїнської крові в тих дівчєт шо стриптизуют.:tongue:

Останнє редагування модератором: 21 тра 2009
  2. SOLODKA

SOLODKA Active Member

До рояля тра зо три хлопа,жеби пхали го по дорозі:mocking::mocking:
    Але ,певно,з того діла не буде-поки го закотєт в таку далеч-лишатся но їдні ножки з колесиками.:)))
    Так шо гостро стоїт питання музики.Мо староста сі не поскупит і замовит яку ЗВЄЗДУ:preved:Я вобома руками і однов ногов голосую за Сердючку:crazy:,а лівов ногов за Зеника Гучка:)))(ше плюс шо хлоп вроді нежонатий):give_rose:

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас ЗВЄЗДА зараз Лобода:))Але ну її. бо вона нам всіх хлопів розвратить.Он , Маруся казали, що у Свєтки рот "робочий"пєвіца вона:))

4. Ясь

Ясь Well-Known Member

:good: конче тре зорганізувати весільну музику! Пишіт мене добровольцем на якийсь струмент, тіко не на скрипку - в нас дівчат скрипачок вистарчит!:preved:

5. SOLODKA

SOLODKA Active Member

О,певні,ту і так хлопів бракує,а як буде Лобода:tongue:, то взагалі шо би не прийшлосі і молодого тримати:)))Бо вона з тов адсков машинов таке вироблєла,то шо вона робит з хлопами можна си тілько уявити:blush::haha:

6. Alias

Молодого я беру на себе:mocking:Він у мене кремінь!ніц ні на кого не дивиться, окрім мене.А от Миха треба буде пильнувати...Знаєте ж як кажуть " сєдіна в бороду. бес - в ребро":mocking:

7. victorys

victorys позитивчик :)

опа-па! мене не було всього 1,5 тиждня, а тут вже ся женять форумляни! :crazy:
    Я то думаю про яке весілля Iruska згадувала у якійсь із тем :mocking: а тут вот воно шо виявляється!

8. gryvul

gryvul Well-Known Member

Як бубон буде, то я вже побемкаю...

• Подобається Подобається x 2
  9. Alias

та нема проблєм!:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... то таке... якщо у нього вистарчить горівки для викупу.... а як не вистарчить, то яку кобіту з секонд хенду пошукаємо....

• Подобається Подобається x 1
  11. olya_d

olya_d Well-Known Member

А я вчора Лотр_ Ана бачила. Йшов собі, такий гоноровий і, що найважливіше, НЕЖОНАТИЙ! Аж язик мене свербів йому за наше вісілє сказати, але вирішила не чіпатися до хлопа, а ше скаже шо якась варьятка пристає.

Миху, ну ви мусите мені показатися! Бо мене то ваше переховування до добра не доведе...Вчорай поки сиділа "під хвостом", на всіх видних дядьків заглядала - а може то Мих? А перед тим у всі машини Рено(бо я так зрозуміла шо у вас Рено), які повз мене їхали. Так шо не доводьте до біди, бо сильно ви вже зачіпили ту мою цікавість. Вже аж чоловік сварився троха.

12. Alias

Такий хлоп пропадає:pull-pigtails:, ..такий хлоп
    Ні, Олю , Ви мусите йому сказати, що він нам дуже дуже потрібний і про весілля теж:)

Миху, Ви бачите! Сім"я на на грані скандалу.Робіть щось..:scratch_one-s_head:

13. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ай яй яй... ніхарашо... ніхарашо...:)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нині о 18-00 буду в Яворові на дні народження далеко не останнього чоловіка у Яворові... в рестарації.

15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Всьо-наразІ відкладаються всі справи і всі на ЯвОрів....Олю,беріть фотогапарат:)

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оля то перечитає тоді, коли сі верну з Яворова.:mocking:

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я вже читаю! Якраз біля 18.00 поїду зі садочку, то зроблю турне по рестораціях - їх в нас можна на пальцях перерахувати :tongue::tongue::tongue:

скоріше всього в Арті... Я там прийду на морозиво

18. olya_d

olya_d Well-Known Member

Миху, а ви правду сказали? Ну, на рахунок того

бо в нас такий дощ падає...шоби я дурно не йшла..

а нє, вже взнала - сьогодні на 18.00 в ресторані Арта є забава:yahoo::yahoo::yahoo:

19. Alias

Олю, заходите в ресторан і з порогу питаєте яка компанія справляє ДН, а тоді вже методом тика визначаєте хто там Мих.Ну або тихенько в когось з гостей питаєтесь про гостя зі Львова.:)Тільки ж фотік, фотік не забудьте!

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

та наш Яворів - як село, всі один одного принаймні на вигляд знають. Так що вичислити Миха буде нетяжко.
    Я навіть мала припущення, в КОГО буде Мих на ДН, але виявилось що в тої людини 28 травня. Значить в когось іншого. Таак, тре коліжанку в Арту затягнути, але таакий дощ...

не маю я фотіка...

а де твій аватар? :)