Мені б ваші турботи... От мені приснилось, що я підвязки знімав...з нареченої...але чомусь на місці Альянс була Анжеліна Джоллі... Тепер боюсь, що сьогодні у ві сні Бред Піт на розборки прийде...
Львів-Тернопіль - Хмельницький - Вінниця-Умань-Южноукраїнськ.... Тааак.... Значит.... у кожному місті ставимо Максові браму... викуп - 200л. пива і 100 л. горівки.
Миху, побійтеся Бога! Ви ж нас по світу з торбами пустите. Та й взагалі, якщо стільки вживати то до Южноукраїнська можете не добратися)
Миху, з Вашими фантазіями Макс по світу з торбами піде То ж треба так - який збігІрусь,ми читаємо думки одна одної
Ірино, ми просто дорого цінимо молоду, а Макс хай викручуєсі..... Ірино, ми биті гості.... ми доповзем, як не дійдем....
Тернопіль погоджується на каву з коньячком П.С. А ну ще Ірені фруктів якихось їй кавці ж нізя П.С.п.с. Я не надто нагла???
То просто Мих дуже "на широку ногу" хоче весілє зробити....Але Миху....будьте благорозумні.......най ті гроші що має стратити на пиво і горівку ліпше майбутній дружині путівочку на Багами купить...
Угу..Дорога молода..гола , боса. підперезана..Всі гроші на пиво-горілку .о. я придумала! Тоді закушувати будете хріном, щоб хоч трохи зекономити на продуктах)Тільки не знаю чи на Шуварі є стільки хріну)
Миху,ви ще Прилуки забули(як то нашого Террібла оминути,га?)..а ше Гамерика,Канада,Австралія,Росія....йой,бідний Макс
О!!то відповідь розумної жінки!! Ірусь,думаю для Миха то не є жадна проблєма,тотий хрін. Пра,Миху? Та яке...Ви шо..то тіко їдна гризота...
ми будемо йти в Южноукраїнськ процесією... я си уявляю... яке то всьо голодне прилізе після 700 км пішкадралом...