В тому то і справа тему заводять ті кому це цікаво,а кому не цікаво і тим більше верне то проходіть собі мимо,нє? В мене теж є на дещо алергія, але я не дозволю собі ображати через то інших людей,і вам не раджу.Рано ще.
По погоде горжки чай з ромом ( Йой, помню ром им. тов."Пуэрто Рико" 60% з Будапешту) самий карпатьскiй цимес . Не умiю добру каву варити ( то є кепске), брат, Слава Богу уміє.
Популярная не научная, инет американцы для вояк придумали стратегическая вещица изначально а мы тут шуткуемо.
каву люблю.. не гірку.. найкращу пила в Іспаніі в простій забігаловці в своєї знайомої з України, що там працює - дуже файно робить її... ще щось подібне пила у Львові в Кофііні... щось типу гірчинка кави що суміщається із солодкавими вершками... але так радує себе рідко... а щоб зранку собі каву робила то ні-ні... дуже чутлива до інгрідієнтів, 3 дні підряд з кавою - погано себе почуваю..(( на жаль, бо напій дуже чудовий...
Я не люблю каву, і ніколи за нею не припадала....чому, й сама незнаю... сильний аромат кави мене вибиває зі стану рівноваги Запах її ще можу витрмати, але пити неможу... Часами роблю собі такі-собі кавові напої, чоловік правд їх називає пом...ми :D