якщо дослідити це питання індуктивним методом, то напрошується висновок, що напій цей -- депресивний.... адже ремарк (енд хемінгуей) є письменниками "втраченого покоління"...
Люблю і каву і чай. Зранку і в обідній час завжди кава, ввечері чай. Каву пю всіляку - звичайну "американську" з молоком но без цукру та різні long або short espresso.Ці звичайно без молока і трошки цукру. Якщо американська з молоком - це кава на кожний день.Зранку вдома , чи куплена в Starbucks "з собою" в паперовому стакані/горнятку. То espresso люблю пити в нормальній філіжанці в кафе.Коли нігде не спішу.А це буває тільки на вихідні.
Каву п"ю дуууже рідко, і то розчинну з цукром і молоком. Запах кави не переношу, а смак тим більше... коли хтось в чашку чаю покладе ложечку з кави.. чай можна виливати...
я пиво пив і так і сяк і з горлишка.... ну не йде воно в мене ніяк.... мало того, я не розрізняю Оболонь від Славутича... всьо воно тепер якесь одинакове. Пиво... хіба холодне, хіба в спекотний день... і під настрій а так.... Шо до кави, колись пив і думав, що без кави "нЄма жиця", але виявилось, що то зовсім не так і зараз п"ю галку типу "інка" з добавкою глоду.... так звик, що про каву й не згадую. А найкорисніше, як на мене, пити звичайну хорошу воду, негазовано і чим побільше.
Я і досі його п"ю найчастіше. Але тоді я пила чай із 2-ма ложечками цукру на маленьке горнятко... :shutup: А алкоголю взагалі не вживала. Та і зараз байдужа радше. Хіба біле вино п"ю, пиво зрідка, біле нефільтроване зазвичай.
Хмммм......Цікаво, прям як про мою дружину Тепер вона п*є і каву без цукру,правда часами і часто розбавляє молоком, і чай часто досить, але без цукру,але то вже її власна ініціатива,я її тільки каву без цукру вчив пити....:smile:
Ні, я каву без цукру й без молока. І чай без... Правда, мене ніхто не вчив. Просто чоловік пив із півложечки цукру, то мене зацікавило, як таке можливо. Тепер з цукром не можу. Як хто додасть - виливаю і роблю нове...
Якщо вже кава - то дуже гаряча і дуже солодка. Вона мені тоді якось особливо смачно пахне. Хоча життя без кави уявляю і навіть дуже А чай це те що люблю, смакую і вмію зробити дуже смачний чай. Хоча і каву роблю смачну, але без польоту фантазії.
А хотите, я вас удивлю? :eek: Случайно как-то вспомнила, что недавно у бабушки ПИЛА КОФЕ :eek:, правда, ооочень разведённый. И ничего, больше было похоже на какао. Пиво тоже не люблю.
Дівці вже 19 років, а алкоголю навіть і не пробувала(це я про себе) Всі спроби умовити спробувати хоч пиво, поки що ні в кого успіхом не увінчалися)