Я ж наполовину тернополянка і наполовину львівянка...так що я - дуже темпераментна там, де мені це потрібно.А каву люблю не залежно від свого вагового стану.
Запах у неї спокусливий... от і п"ю часом... Ні, справжній львів"янин не просто той, хто Львів любить, справжній львів"янин той, хто живе львівським духом і наскрізь ним проникнений... І кава тут дуже при чому... Але окрім суперових каварень, Львів має і не менше суперові чаярні... Ну, але якщо вже дуже противні до кави чи чаю, то завжди можна зійтися на пиві. Я іноді п"ю дуже міцний зелений, такий, що здається, що від нього волосся припіднімається. Тягне на екстремуми іноді.
Надіюсь, що вас зрозумів... Головне не зловживати... Цікаво, чи міцний зелений час впливає тільки на волося, чи має іншу дію? Від кави наскільки я відчуваю, все падає.
Іноді так захочеться львівської кави ... (хоч тут є різна кава) то мені висилають, передають львівську каву. Завариш... і отримуєш насолоду. Смішно? Але це так. Нельвів'янин це не зрозуміє!
Бачу ви розумна жінка, хай щастить вам. Можливо доля правди є і у ваших словах, а загалом Львівська кава дійсно смачна.
Якщо неправа -то вибачаюсь, але так виходить, бо нельвів'яни не розуміть, а львів'яни приходять в гості і просять заварити львівської кави.
ну, дякую.... якщо тема для тих, хто не любе -- то нехай такою і лишається... тут є тема про ремарка, якого я терпіти не можу, вона плавно перейшла в офтоп, бо всі дописувачі зізнавалися у любові до ремарка... тепер я думаю, що назва теми і перший мій пост про ремарка -- офтоп, а все решта -- ні.. так і у вашому випадку з кавою...
О! Воно! Ну знав же ж, знав, але забув... Єдині два питання, на рахунок яких я з пупером категорично не згоден. 1. свідоцтво 2..... "шось таке інше"... І от нагадалося.