Ладно. Надоело мне уже. Сдаюсь! Может, кого обидела - простите... Служу славному Городу Льва! Товарищ модератор! Закройте, пожалуйста тему.
Не хочу нікого образити, але ці всі пункти я б застосувала до розчинної кави. А заварна кава - сила!!!
Про смак кави вже сказав раніше :smile: А от запах свіжозмеленої обожнюю. А смак... ну не подобається і все.
Ну лааааааааадно! Левандивка, не закрывайте тему! P.S. А тортик лучше грильяжный. У меня бабушка хорошо безе готовит.
ой, а давайте без львівського шоколаду. не те щоб я була проти львівського виробництва, але коли "Світоч" був львівським, то я його любила, а от відколи його викупив Kraft, не їм, соя
Ну вооось...за язик вас ніхто не тягнув..коли кажете приїдете до Львова з тортом? Я б також приїхала:smile:
:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:...отак...знов без торта...а потім дехто знов дорікатиме, що я занадто худа...
Цікаво, а яка ви на самомму ділі, худа, чи просто темпераментна ? Якщо темпераментна, то кава ще більше вас виснажить збуджуючи, а якщо просто від природи худа, то підсилить.