А ми колись (на практиці, здається) експериментвали над осами. Ловили, занурювали на різний час у сухе вино, у портвейн, у горілку. Розкладали на розграфленому папері із зазначенням напою, часу занурення і часу витримки. Потім вели щоденник. Наприклад: Оса №8 - через 20 хвилин почала повзати колами. Через 25 хвилин - вісімкою. Через 30 спробувала злетіти.
Давайте порівняємо, скільки ви та я сплатили податків у 2009 році? Борисе, в мене подібне було добровільно - на пікніку жуки зліталися пити коньяк з крапельок на крайчиках келішків, а потім кайфували собі, розповзаючись. Я би ніколи не повірив в таке якби не бачив на власні очі.
аха, а потім посперечаємося, в кого з нас робота корисніша? не сприймайте моє зауваження так серйозно, я ж пожартувала ) П.С. а ви справді на роботі мух б"єте?
Я так зрозумів що хлопака від скромності не помре. Нє? ) от пригадалося: Штірліц набрав в шприц бензину і вколов миші. Миша пробігла два метри і завмерла. "Бензин закінчився",- подумав Штірліц
Мене після мух вже не мучить совість, що я на роботі на форумі сиджу... Можна ще з тарганами натюрморти робити, ото сусіди будуть вдячні