"Пока все дома" - це ранкова програма на ОРТ з Тимуром Кизяковим, в якій він ходив в гості до знаменитостей. Мені ще запам'яталась рубрика "Очумелые ручки" - з всіляких дрібничок корисні штуки робили А Ви, напевно, плутаєте з "Не всі вдома" на 1+1 з Пелихом, Грубичем і Лозинською (це вже 98 чи 99 рік). Був ще якийсь прикол, типу треба було знайти рожеву свинку, зателефонувати їм і сказати де саме вона ховається
Я не суджу строго. Я просто кажу, що ностальгують ті, чиї батьки були при коритах і при коритцях. Тому у них і було безтурботне дитинство. А простому люду все треба було "діставати". Ні мої батьки, ні я не жили ніколи бідно, так що я не з тих, хто має злість на совок через голодне дитинство. Але жили ми небідно тільки тому, що тяжко працювали і мали хист до підприємництва. Спочатку батьки вирощували трускавки в баби на Бродівщині, тоді пекли вафлі на продаж, тоді розводили хутрових звірів. І то все в додачу до того, що працювали на основних роботах. І якщо що і було доброго в ті часи, то тільки те, що ми були ще молодими. А як щось і мали, до самі собі створювали. А держава була репресивною машиною, яка примушувала людей викручуватися і виживати. Бо чого основного не було - то свободи. Ні свободи вибору, ні свободи совісті. Про все за тебе думала ПАРТІЯ.
Дискотеки пам'ятаєте? Всі до кругу по "канторах", кожна мала в клубі своє місце, і не дай Боже перейти чужому коло - відразу була шпарга. Дівки вискакували на крісла, а дискжокей погрожував викликати міліцію. Інколи викликали. https://www.youtube.com/watch?v=GB3ImzSKRTI
Та, а головне, що зараз ті всі приблатикані колєги і ржуть самі з себе, навіть якщо вони в різних колах танцювали. ))
Я була лише у шкільній дискотеці (10-11 класи). То це було щось. Спочатку лекція про партію і Леніна, а вже потім танці. На одній стороні сиділи дівчата, на іншій хлопці. Якщо під час танцювання пара особливо доторкалася один до одного, на допомогу бігли доблесні вчителі, щоб рознімати. Памятаю, як кривилися, коли бачили танцюючих брейк хлопців.
Я ще танці пам'ятаю. У парках різних, Ілїча чи Шевченка ( майдан на тогдашньому сленгу ) У мне чомусь тільки позитивні спогади. "Айвенго", "Горсад", універівський "Метроном". Так собі музичка, стробоскопи, купа дівчат. А вже відносно дорослим, потрапив на дискотеку в Тюмєні, от де прикольно було, нє, сама дискотека фігня, а от махалово і досі пам'ятаю.
Ну і пам'ять. Чи кіно надивились ( Начало, Афоня,..., ) ? А може просто пані/пан знають толк у збоченнях ?