Угу. А ще Будільнік. Правда я чомусь запам'ятав передачу про художніка і Буратіно. Прівєт художнік, здорово Буратіно, і шахи вічні ,як прАізводствєная гімнастіка по точці.
Очевидное - Невероятное. Сергей Петрович Капица. О сколько нам открытий чудных. Готовят просвещенья дух, И опыт, сын ошибок трудных, И гений, парадоксов друг...
Задумка непогана, але яка ж нудота, з таким голосом та зовнішностю на тб нема чого робити. Ви б ще "Сєльський час" згадали, чи "Служу сАвєтскому сАюзу"
Про смаки не дискутують. Я ж з нетерпінням чекав кожну передачу. Вкупі із "Наукой и жизнью", "Техникой молодежи", "Квантом" і багатьма іншими цікавими речами.
Дід Панас - це класно, але мені найбільш запам"яталось, як по-суботах я бігла зі школи, щоб встигнути на "В гостях у сказки", а в неділю був "Катрусин кінозал", а ще "Вокруг света" и "В мире животных"... Ех дитинство... Чорнобілий телевізор "Берізка" на довгих ніжках, з механічним перемикачем "баранчиком", 3 програми телебачення, і я,як молодша, в ролі дистанційного пульта.
Дика Рожа! Пам"ятаю, як бабця з коліжанками обговорювали, який той Хусе Ігнашіо ладний хлоп, Марісабель нефайна, но мила, а Естер видра (бабулька однокласниці називала її Екстрою). А для мене в ті часи не було нічого кращого, ніж реклама в RTL: там показували різні іграшки і солодощі, про які тоді совковій дитині можна було хіба що мріяти.
Келлі була кажись з якимсь Тедом. А в Круза була мексиканка не пригадую як звали. А найкрутіший був окружний прокурор Керк і ше Джина з Мейсоном. з мобільного через tapatalk
Їх було справді багато, найбільше пам'ятаю Ділана. Це вже після Іден, Сантана. Їхні діалоги були бомбові. Джина (кричить): І за що тільки я тебе любила?!! Я пригріла гримучу змію у себе на грудях!!! Мейсон: (потягуючи щось там із склянки, з посмішкою): Мабуть у мене велика погрємушка?!
А де була Алексіс??? Правда я то кіно вже не за совка бачила, але і ці Келлі з Іденами, раз я їх пам"ятаю, то вже за України йшли