Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Птася, я в англ. мові повний 00000, я французької не памятаю, ну якщо треба я згадаю, а англ.(((( Ліль, а ще й в компі, я взагалі.... Я тільки знаю по роботі, сайти ті, що мене цікавлять, а так я "чайник" і тут (на ЛФ ви мене багато чому навчили і ще, надіюсь, навчите))
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ http://avaxsphere.com/software/soft.../Ad_Popup_Blockers/ADMUNCHER471281401742.html Ось тут є програмка, яка може тобі допомогти.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Дякую, сонечко, але я не до того, то я тобі дуже вдячна, що ти мені скидуєш лінки, а мій муж (вообше в ЛФ не шарить, не знає), то мені дякує)))) наївний.....
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ О, а в мене перша чашка кави під статусом з'явилася! А за яким принципом вони додаются? І ще, бачив у декогось, окрім чашочок, ще й кубок на зразок Кубку Чемпіонів -- то що є за signum laudis такий?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Якщо я не помиляюся,кожна чашечка додається за певну кількість дописів на ЛФ. от я наприклад вже маю 5 а от ті форумляни,що біля ніка мають ще й значок кубка- то затяті ігромани,які проводять багато часу в ігровій залі і стали чемпіонами в різних забавках
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Тоді залежність неявна: в мене чашечка після ~40 дописів з'явилася, а у Вас 5 аж на 769. Хто це Вам недодав?! А що за ігрова зала? Щось я її не можу знайти у дереві форума :no:
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Зробив собі закладку у бравзері "httр://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?do=markread&f=58". Клік - і Проспорт не дістає... Всі його дописи "прочитані"
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ А от,поясніть чайнику,що означає Пошукова машина Yahoo! Slurp і Пошукова машина Google AdSense і Пошукова машина Google і Гість хто є хто і яка між ними різниця?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ коли вбиваєте в пошукові гугля якесь речення, і гугля підкидає в списку сайтів наш форум, то сперше гугля має зайти на наш форум і записати там в себе цю фразу... для цього гугля використовує "пошукові боти", які мають назву, наприклад, Пошукова машина Google... гість -- це хтось незареєстрований на форумі....
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Поясніть чайникові, як то можна ті "кукіс" на форумі почистити, як вже згадувалося на іншій гілці. В мене Віндовс.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ І Ви то чайника питаєте? Я тільки вмію ввімкнути комп і вимкнути. І ще друкувати не дуже швидко. Ну і вже тут щось на форумі навчилася. Як фотки, картинки постити. Я не просто "чайник", я - "чайничок"! :D п.с. А які браузери бувають? Може я і здогадаюся.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Ясно, значить у Вас мабуть Internet Explorer, нє? (ще бувають Mozilla Firefox, Opera та інші)
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Браузер - це програмка для перегляду інтернет сторінок. Коли Ви переглядає сторінки в і-неті, яка іконка зліва вгорі віконечка? - Internet Explorer. - Mozilla Firefox - Opera.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Люди, де ви такі великі, прікольні смайлики берете???? Я теж хочу....
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ О! Бачите! Спрацювало. Точно Internet Explorer! Значить щось ще з мене буде в пізнанні комп"ютерних нетрів, як мухи не довідаються! :D І що тепер?