Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ боян..... ще спитайтеся, як вставити фото.......... на все свій час! виберіть опцію "розширений режим" замість "додати швидку відповідь" і одразу побачите.....
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Ця опція стає доступною тільки завдяки читанню, а не питанню. Бачите..? Пупера аж заклинило від Вашого питання.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Давайте ответы в разширенном режиме, там есть такая фишка - в опциях появляется гораздо больше всяких значков, и если на них кликать то в принципе можно разобраться чисто логическим путём :cowboy:
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Прошу підказати мені, чайнику, як поставити живий аватар, бо скільки не пробую, все глухо. Бачу в Пупера і Левандівки вони рухаються. Поясніть, як змога детальніше, що робити ?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Найшвидший (і єдиний, доречі) спосіб - стати модератором, бо тілько в них така фіча працює
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ поправка: анімований можна було раніше, зара вже не мона..... а взагалі я за анімовані, тільки вирішує виключно пан адмін: мартіні!.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ От блін ! Я кілька днів потратив і все без толку. Дякую за інформацію !
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ чомусь в мене форум відображається як "super lights" мені так незручно користуватися що то таке? то тільки в мене чи що? Додано через 1 хвилину ручки-крючки, каюся вже виправила
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ напишу для всіх решта, в кого теж таке може бути.... скоріше за все, ви гелено, клікнули тут: правила | ЧаПи | Баня | PDA Ігрова зала | Щоденники щоб змінити: треба клікнути "основний стиль" справа вгорі... окрім цього це можна робити (міняти стилі) так: Мої налаштування \ Параметри \ Стилі форуму \ Для перемикання між стилями використовуйте наступний список форум запам’ятовує те, що ви обрали і наступного разу, коли зайдете на форум, буде той самий скін, як і перед виходом з форуму...
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ так і є, я десь випадково клікнула, але так же випадково знайшла дорогу назад
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ А у мене вчора чомусь всі дописувачі були червоного кольору.А потім купа тексту один на одному, але розібрати , що Еррор все ж таки можна було Що за глюки?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ дата бейз ерор.... скороминуще явище.... ліки від цього явища -- перезавантажити сторінку....
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Доброго дня! Хочу запросити друга на форум.Заходжу в налаштування ввожу Еmail друга,нажимаю відправити запрошення, а мені вибиває-"При розміщенні допису виникли такі помилки: Ви маєте визначити хоча б одного отримувача запрошення." Дякую за допомогу
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ А всі поля заповнив (ім'я друга, тема листа...)? Маю здогад що ні...
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ А оце вірно, що на головній сторінці форума у нижній частині, де усіляка статистика, лінк "тут" у цьому блоці відкриває лише перелік смайлів?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Вибачайте, може не в тему, але мене, наприклад, нервує, цей тіп, з фотіком, ну, рекламний,можна його нечаянно нажати..... ну і взагалі мені не подобається... не хочу створювати зайву гілку-опитування, вибачте, якщо когось образила, просто, раніше, було краше...
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Олю, постав на комп якийсь фаєрвол і він це "їстиме" як має бути. У мене просто білий квадратик в тому місці... Додано через 5 хвилин А мій в захопленні від реклами. Кожного разу мені казав: "мама, покажи мені вуйця".