Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ у мене чомусь не працює функція цитата, з чим це може бути повязано?
Відповідь: джерба мате (пробачте мені мій сміх) все, ставлю новий підпис..... ви ще скажіть: "дзеркальні аватарки"....... (ще раз пробачте)
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ от в правому кутку повідомлень є дві функції, цитата виділеного , та відповісти, коли я пробую виділити і обрати цитата виділеного, то виділення зникає , можу обирати лише відповісти, але ж багато повідомлень є великі і загромаджувати форум повтором усього тесту , не дуже гарно, хоча раніше сервіс цитата у мене працбвав...
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Так воно і має зникати, натомість появлятися текст цитати внизу сторінки (там де Швидка відповідь). Якщо не появляється - значить не працює JavaScript. Яким оглядачем користуєтесь? Чи стоять якісь програми що блокують рекламні банери?
Відповідь: джерба мате вибачте мені..... я знаю, що я хамло........ але сподіваюся, що та підказка, яку я зробив у своєму підписі -- вам допомогла.......
Відповідь: джерба мате Звичайно я не гніваюся на Вас....Крім того Вам так личить винувата посмішка....
Відповідь: джерба мате клікаєте на нік біля аватарки..... обираєте "Подивитись профіль"... якщо є аська, то вона записана тутка: "Інформація для зв'язку"
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ нічого не буде, бо в ігри не бавлюся.... або: - не виділений текст, а ви клікаєте "цитата виділеного"... або: - глюки вашого браузера.... спробуйте скористатися якимсь іншим....
Відповідь: Панове модератори, кіко можна? Може в адресата переповнена скринька ? А спробуйте з-під іншого браузера.
Відповідь: Панове модератори, кіко можна? Справді ЩО ? (1) чи (2) ? Якщо (1) - тоді напишіть на гілці, де Ваш адресат активно дописує - "Почистіть скриньку!" Вам вибачать такий офтоп.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ А в мене такі питаннячка 1) час від часу зявляються ніки перекреслені, часом там ше й пише що миється в бані, а часом просто перекреслений. Що це значить????? 2)ще десь в налаштуваннях є функція додати до друзів, що це дає?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Бан (англ. Ban) - це форма покарання на форумах / чатах / конференціях. Комусь (за ніком або технічними реквізитами) заборонено дописувати протягом певного терміну. Або - банять назавжди. За що банять ? 1. Почитайте правила форуму 2. зайдіть сюди і побачите "за шо сидять": http://forum.lvivport.com/ban.php Там список на 13 сторінок. P.S. А сьогодні - День сміху. Адміністрація подарувала усім можливість забанити самих себе на годину або на день.