Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ траблів бути не повинно..... пробували просто кеш очистити?... контрол+ф5...
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ ну і хто мене підписав на 172 теми форуму? :D не знаю як від тих підписок позбутися, як завалити мені скриньку то самі завалилися, а як видалити - то тре ламати голову
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Лілю, а якщо вибрати "Без підписки", то в Моїх налаштуваннях буде відображатись список тем, в які я писала, в яких є нові дописи?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ У мене кілька тем лишилися в списку. Але за яким принципом, я не вникала.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Переставила. Буде видно.. Думаю, воно б було б логічніше, якби сповіщення на мило не приходила, якщо вибрано "Без сповіщення на мило", чи як там.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Просвітіть мене! Щось усі ігнорують теми, що я створила у розділі "Діти-квіти". Ну про книжку Рассказова, то я згідна, може ніхто й не читав, треба було про це десь в іншій темі запитатись, а у "Що і як ми вчимо наших дітей" теж ніхто не пише, це тому що нікого не зацікавило, чи я щось не так зробила?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Яка саме? Я начебто переглядала, може неуважно? Додано через 1 годину 40 хвилин А, справді є трохи схожа гілка. Каюсь. Вічно я своїх п`ять копійок не туди...
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ підказка для тих, хто юзає імагехацк-ус (http://imageshack.us/).... після того, як картинка завантажилася, клікніть правою кнопкою на ній та оберіть "показати малюнок".... потім в адресному рядку копіюєте СПРАВЖНЄ місцезнаходження малюнка на їх сервері, після чого вставляйте на форум.... тоді малюнок вставляється без дурацьких лінків та реклами....
Відповідь: джерба мате ви навчилися робити "цитату виділеного"!... це дуже добре!.. справді, з назвою острова вони не мають нічого спільного, про це я натякнув (зовсім трошки) в повідомленні номер 108...