Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Це з англійської. IMHO An abbreviation for in my humble opinion, this term is used in various online communications, such as e-mail messages or postings to newsgroups or BBSs; it usually appears in brackets like this: <IMHO>. Using this term is a way of making sure that others understand that you are merely expressing your opinion on a debatable subject without passing judgment.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Так саме імхо з англійської. Спеціяльно для лінивого пупера. :p Людськими словами: на мою скромну думку.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Гарно дякую, що для Пупер не перекладаєте. Але в мене англ.м. досидь на слабкому рівні (давно не спілкувалася - забувається). А ще дякую, що хоч не на німецькій чи французькій, бо зовсім не розумію. Спробую розібратись.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Та то я ввечері до перекладів лінива. ІМХО це транскрипція англійської абревіатури через російську фонетичну систему. Означає ця абревіатура "на мою скромну думку". Використовують її саме в онлайн спілкуванні, наприклад в е-мейлах, коментарях до статей і т.ін. Дуже часто абревіатуру вживають у дужках: <IMHO>. Використання її має на меті запевнити інших, що ви висловлюєте саме свою думку щодо обговорюваного питання.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ як тут можна створити опитування? я не можу знайти де пишуться варіанти відповідей... Додано через 3 хвилини питання знімаю, знайшла інструкцію
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Поясніть,будь ласка тупому чайнику,як я можу пісню з компа запостити в повідомленні на форумі? Тільки докладно...
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ 1. http://rapidshare.com/ 2. Free zone 3. Create your own RapidShare folders 4. реєструєтеся 5. завантажуєте туди музику 6. копіюєте лінк 7. вставляєте на форум
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ В мене питаннячко: Чому в багатьох форумчан і в тому числі і в мене не завжди відображається аватар? Це глюк форуму чи мої неправильні налаштування?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ а чим вона урізноманітнюється? Шось непоняла. То краще знає мій чоловік, я в таких питаннях не дуже. Але наскільки знаю швидкість нету хороша.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ у лівому верхньому куті екрана написано.... може бути mozilla firefox Opera Internet Explorer для виміру швидкості клікніть тут: http://2ip.ru/speednew/
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Пупере!!! Можна й швидше. Ромко, слухайте-но сюди. 1. Заходите на, скажімо, boomp3. 2. Скидаєте туди ваш мп3 без реєстраціїї і проволочок. 3. Копіюєте посилання що з'явиться у адресному рядку і викладаєте тут. 4. Всьо. Слухаємо прямо з сайту! Вигляд має такий: всім підвестися!!!