Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Ой-ой-ой.... Але ж достатньо поставити лінк не на сторінку з фото, а на саме фото. І всьо! По мох лінках теж "не висвітлюється така штука"! Без всяких AdMuncher... :p
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Скажіть будь ласка, як зробити, щоб фотки йшло не по вертикалі а по горизонталі?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Виставляйте УРЛ-и в один рядок тексту, без переносу рядка. Між ними може бути один пробіл (поставите декілька пробілів - форумський движок скоротить до одного. Можна пробіл крапка пробіл. Оскільки вікно перегляду не ширге за звичайне вікно повідомлення, то запостіть і якщо щось не так - скопіюйте, зітріть допис і знову тренуйтеся.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Залити кліп на один з цих ресурсів MySpace, YouTube, Google video, eBaum's World of Metacafe .Потім вставити URL кліпа в допис і всьо
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ А тепер ще скажіть як вставити фотки, щоб вони були не в мініатюрі, а такі як вставляє levandivka, наприклад?
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Нажаль, не можу скористатися підсказкою, бо не знаю англійської, німецьку вчилата й прямий лінк на imageshack us не завадив би
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Ой, а там вже реєструватись потрібно.. Тоді краще закинь фотку на http://photofile.com.ua. Там, правда, теж потрібно реєструватись, але сайт прикольніший і на укр. мові.
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Молодець, ще б навчилась кидати посилання не на фото у профайлі, а на саму картинку (трафіку менше)
Відповідь: ДЛЯ ФОРУМНИХ ЧАЙНИКІВ Кажіть як і до чого, то буду робитиТільки все пошагово . а не просто сказали та й все