норм ---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ---------- за такими стилями майбутнє
А в мене ні одного...кажуть,щоб не виникло бажання напісять в нього! Але я не такий...мене вся какава знає!
А баняки,вони і в гАмериці баняки,що п'ють каву "під золотов ружов",повім я вам,Ромку! Пиво,пи-ево львівшьке тре пити!
Для форумних чайників... На Україні є 2-і ружі... Одна Червона Ружа,що цвіте по Галичині,і друга Золота Ружа,що не квітне,але пахне моцно...така ж назва і кав'ярні при Львівському міжнародному фінансовому інституті при МВФ,який нас рятувати-спасати буде в кризисний час,щоб ми не загинули від скуки і без грошей,во-о!...Ну якось так! http://www.youtube.com/watch?v=SoAHnYKotaU
Не пий ,Ромчику,і в Кривій липі каву з про-масонами...козльоночком станеш! (Галицький жарт: - Не ходи,Ромчику,на дискотеку,бо оглухнеш! -Дякую,мамо...я вже поїв!)
Пане Юрку, Ромко не стане. А ось ми з вами вже таки старими козлами стаємо, вештаючись самотніми по світі.
Пане Реdro...я з Галичиною в серці,сім'єю в Дрогобичі і парою грейцарів за душою,абсолютно не одинокий ,вештаючись світами! А чого і кіко мені треба більше ?! А восени і ми будемо в ЄС!Будемо,будемо...і з Яником,і з Юлькою в цюпі! Шо,ще не бачите? Так буде! Працювати все рівно треба буде!
З обома? Ну і оптиміст ви, пане Юрко. Як кажуть в вас і в нас, I would like to see that. А то так виходить як в тому галицькому жарті. Кричить Стефко до Міська з одної гори на другу: ти чув, що москалі в космос полетіли? Той - всі? Ні, каже Стефко, один... А Місько - і то тобі хотілось кричати...