Не зовсім зрозумів що за саме і за чим ховати Якщо якесь посилання на інший сайт заховати під словом "тут", то просто пишеш слово (наприклад "тут"), виділяєш його і тиснеш "Вставитии посилання" (), де вводиш адресу сайту. Якщо ж іде мова про ховання власного тексту, то можна хіба за кнопками Оффтоп або Детальніше.
Куди з профілю зникла інформація про мій вік. Раніше було вказано, жи вродив сі 13.07.1990, а тепер де?
Чому в теці відправлених приватних повідомлень я можу бачити лише перше повідомлення до користувача по певній темі, а решту переписки з ним по цій темі — нє (я маю на увазі свої, відправлені повідомлення)? Як виправити це? Як бачити все, шо ти відправив?
Перевірте свої налаштування. Панель керування - Параметри. В блоці "Приватні повідомлення" має стояти галочка навпроти останнього пункту "Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default". Тоді всі відправлені повідомлення зберігатимуться.
А що підпис встановити собі не можна? Точніше у людей я його бачу, але в панелі керування немає пункту "Редагування підпису" чи як його на веБюлетенях.
Якщо в блоку "Налаштування і параметри" Вам невидно "Змінити підпис", то певно бракує "стажу на форумі". Тобто певної кількості дописів. Думаю, що 20. Але невпевнена чи так воно дійсно є.
Так, пункту "Зміна підпису" немає, мабуть проблема дійсно в стажі, хоча в правилах в розділі "4. Використання псевдонімів (ніків) і підписів" нічого про це не сказано.
Шановні професіонали компютерщики та програмісти. Весь вечір мордуюсь щоб запостити відео на форум і нічого з того не виходить. Напевно більш ніж 100 раз копіював ці вводив урл-адрес з ютуба, а толку ніякого. Прошу пояснити поетапно і як можна детальніше, що за чим, де і як робити. Яку кнопочку, куда вводимо, а праворуч тим більше нічого не бачу.
Давно не тисну на кнопочки. Просто вставляєте URL в поле для тексту. І все. www.youtube.com/watch?v=k8mtXwtapX4
Чому в мене під ніком пише "Дуже важлива персона", якщо я цього не писала? Що це за надписи, як вони змінюються?