Мене автоматом підписало на всі теми, де є мої дописи. То мені тепер ходити по всіх темах і відписуватись? UPD О, знайшла! Навігація - теми з підпискою - можна видалити все одразу.
ну бо воно всіх автоматом підписує на тему, де є хочаб 1 допис користувача. коротко певне не получиться, я сама читала, читала і ще дечого не розумію, але мені здається, що то просто треба пару разів зіграти щоб "в'їхати" в суть гри
відключили через мене, так що можете мені подякувати. мафія - це логічна гра де мафи мають вбити мирних, а мирні мафів. ТІльки наперед їм всім невідомі деякі моменти і шляхом спілкування і логіки виясняють хто маф, а хто не маф.
Не, я чё-то не понял. Кто-то дурака валяет, а я должен лишиться нужной мне функции. Предлагаю функцию вернуть, а на "игроков" забить.
ЕЕЕЕЕЕЕ,ніпайдьот І нашо вам та функція здалася?За модераторами підглядати чи шо? Мартіні,не піддавайтесь Пи.си:Полковнику,я на вас образилася
Полковнику, насправді гра цікава. правила досить прості: є мафія і є мирні - мирни шукають мафію і вішають її щодня, мафія щоночі стріляє в когось!.. Завдання мафії вбити всіх мирних - а мирних навпаки вбити мафію.
Порадьте форумному чайнику,куди можна заливати музику з компа,щоб потім адресу вставляти в мп3-теги? раніше я заходив тут....заливав там пісні і виставляв на форум. Тепер адресу не показує... А в Ютубі всього не знайдеш....
Прибрали через гру "Мафія". Там гравці підглядували хто що робить. Якщо писав ПП ведучому чи іншому гравцю, то значить, що рольова особа, або маф. Тому і прибрали, щоб цим не зловживали.