Відповідь: для чого людині страждання? так і також не може зрозуміти чого слід прагнути, що слід цінувати, за що бути вдячним страждання дійсно сприяють духовному розвитку людини
Відповідь: для чого людині страждання? Якби це дивно не звучало, але страждання-це позитив. Звісно їх ніхто не хоче, але по-іншому бути не може... Сумно, але факт...
Відповідь: для чого людині страждання? А как же тогда в Новом Иерусалиме будет? Те люди уже не будут испытывать страданий.....
Відповідь: для чого людині страждання? прошу вибачити мою нескромність..... але чому ви вважаєте це гріхом?....
Відповідь: для чого людині страждання? Извините, что вмешиваюсь - так значит, Вы считаете, что Адам с Евой были несправедливо низвержены из рая?
Відповідь: для чого людині страждання? а хто я такий, щоб судити вчинок Бога?... якщо вигнали -- значить було за що... я кажу про "первородний гріх", який чомусь вважають гріхом католики... (можливо і православні, просто мені якось вшИстко Єдно, чи вважають чи ні)...... я це гріхом аж ніяк не вважаю.... в чому тут гріх?
Відповідь: для чого людині страждання? Пупере, тільки не кажи, що ти вважаєш первородним гріхом секс.
Відповідь: для чого людині страждання? Я, звісно, не теолог, та наскільки розумію, первородний гріх - це гріх Адама і Єви, за який вони були вигнані з раю. А саме - ослухались Бога. Оцей гріх і тяжіє над нами. Можливо я помиляюся?
Відповідь: для чого людині страждання? Ну усі-то всі, але кожен відповідає, за себе, а не за Адама з Євою(мир їм), чи закогось іншого...
Відповідь: для чого людині страждання? відповідальність - так. Але. От Адам і Єва не були грішними до якогось часу, а потім - згрішили і в них помінявся статус - вони з чистих душею - перейшли у гріховний стан. І в гріховному середовищі відповідно народжувались потомки і ті потомки за визначенням не могли бути чисті від гріха, бо саме середовище і батьки були грішні, а в грішному середовищі напевно не можуть появлятися безгрішні особи.... О так я то розумію.... от тому такий стан зараз - ніхто не є безгрішний.
Відповідь: для чого людині страждання? Ну, Миху, ми вже з Вами це обговорювали, і я вважаю, що ніхто з нас, іншого не переконає в своїй правоті... Я ж вважаю, що неможе народитись, грішної особи, а за те, що Адам ти Єва(мир їм), згрішили вони ж і відповіли, ми з Вами тут до чого? Чи гріхи всіх моїх предків від Адама(ас) і до батьків на мені висять?