Відповідь: Для чого було створено СССР А Ви запитайте росіянина (не пацана, звичайно): чому були при совку КПУ, КПБ, КП (14 штук), але НЕ БУЛО КП Россійської федерації ?
Відповідь: Для чого було створено СССР Ага, почему? Додано через 1 хвилину А в Москве, в Москве когда будете?
Відповідь: Для чого було створено СССР Ви запрошуєте? Я завжди мріяв бути в РФ.(Пітер,Москва) Нездійсненні мрії.
Відповідь: Для чого було створено СССР У мене питання я знаю жовтенята, комсомольці і комуністи. Ця приблизно обов'язкова ієрархія була обов'язковою у двух країнах: СССР і у Німеччині за часів Гітлера. А на даний момент тільки у суто комуністичних. Прошу не плутати зі скаутами, туди можеж записатися, а можеж і ні. Ніхто не змушує.
Відповідь: Для чого було створено СССР Так в чём питання состоит? Додано через 3 хвилини Приглашаю, ОДНОЗНАЧНО! Если надумаете - пишите в приват.
Відповідь: Для чого було створено СССР Питання для чого в СССР і в Німеччині за Гітлера була потрібна ця система.
Відповідь: Для чого було створено СССР Нет, не только в ЭТИХ государствах была такая система! Сейчас немного начинает оживлятся эта работа и в России. Это нужное дело - ребят организовывать. Что бы дурью меньше маялись, что бы было куда свою энергию выплёскивать. Не готами и эмомами же им становиться!
Відповідь: Для чого було створено СССР Хто б сперечався!.. А вони тепер у Тимурівські команди організовуються, чи в НАШИсти? Бо одна справа - макулатуру збирати, і зовсім інша - зазубрювати з тої макулатури вождів.
Відповідь: Для чого було створено СССР дійсно - слід виховувати міцну молодь... То польским дипломатам мармизу потовкти, то іранського студента (сина дипломата) зарізати....
Відповідь: Для чого було створено СССР Такий собі метод стадного зомбування. Під ритм маршу, барабанів, речівок типу "Кто шагает дружно в ряд - юных ленинцев отряд". Не смійтеся. Ще була початкова військова підготовка і військові кафедри. Для чого ? Ви думаєте, це було потрібно армії ? Ні! Це виховувало рефлекс завмирати, почувши команду «Смііііір-на !» Ще: совкову людину намагалися виховувати в дусі стадного колективізму, не допускаючи формування такого поняття як PRIVACY. Комунальні квартири, гуртожитки, казарми. До цього ж – в піонерських таборах здебільшого не намети/номери на 2-4 особи, а теж казарми. Кругова порука. Стук. Відсутність Privacy. І коли кпсс (Горбачов) проголосила «до 2ххх року кожній сім»ї – окрему квартиру» – це теж, можна сказати, підрубали сук, на якому сиділа система.
Відповідь: Для чого було створено СССР Привіт, інтелігенціє. Ось я так поміркував і прийшов до висновку - не можна ставити питання до хісторії. Для чого був створений СРСР? Бо так лягла карта. Не було б СРСР - була б інша імперія. Одному кулаку мусив бути протиставлений інший. Інакше - німецька імперія від Далекого Сходу до Атлантиди та від Півночі до південної Африки. Не думайте, що це були б нинешні німці. Тодішні нацисти не сильно за своїми методами відрізнялися від тодішніх НКВДістів і сильно - від теперішніх німецьких демократів. І рабство нам було б гарантованим. Так як і іншим народам, неукраїнцям. Для християнина це взагалі не питання - на все воля Божа.
Відповідь: Для чого було створено СССР Нормально ? Дети принудительно поклоняются трупу. А сколько отрицательной энергетики ? Детки вырастут зомбированными, засинхронизированнми - на радость замполитам.
Відповідь: Для чого було створено СССР ....та Полковник не це мав наувазі.....він дивлячись та ці фото згадує дитинство, батьків, друзів, свій двір.....йому не то щоб не спадає на думку проаналізувати все страхіття втраченого справжнього дитинства - він просто не допускає таких думок до голови, щоб в нього не з'являлось сумних думок, що дитинство - вкрадене комуністами..... .....тому кожне критичне слово про піонерів чи комсомольців буде викликати в нього обурення....але не тому що він хоче бути ідеологічним противником всьому вільному світу, а тому, що така ревізія його дитинства і молодості завдає йому болю.... .....думаю не варто завдавати болю людині..... ....ми всі прекрасно розуміємо яке ярмо на нас навісили комуністи.....для нас правда це ярмо було додатково обтяжене русифікацією.... ....ми всі розуміємо, що подібного не бажали б нашим дітям - і не допустимо цього!.... .....тому зайвий раз нагадувати про ті часи - абсолютно те саме, що постійно згадувати своєму кращому другу про смерть близької йому людини....боляче і непотрібно.....
Відповідь: Для чого було створено СССР Не згодний. Якщо б не існувало СРСР то, можливо, не існувало б і фашиської Німечини.Можна згадати і офіцерів, що навчалися у радянських військових училищах, і ешелони з хлібом за цінами собівартості, і реакція СРСР на перші кроки Гітлера - Австрія, Чехословатчина, Польщя...
Відповідь: Для чого було створено СССР А я додам,що після повалення уряду Керенського,коли прийшли більшовики до влади,ніхто не думав за кордоном,що влада червоного терору так довго протримається.Я дивуюсь як взагалі більшовики виграли війну у білогвардійців.Не інакше сам диявол Леніну допамагав,та й ще протримались потім 70 років.
Відповідь: Для чого було створено СССР Вы прекрасно понимаете? Угу! Кстати, привет подпевалам Вашего поста! Не жмитесь. Не сидите сиднем. Съездите куда-нибудь. В Россию, например. НО, не гастерами, а ПРОСТО посмотреть.