Для чого було створено СССР

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Bogun, 10 лип 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Для чого було створено СССР

різне покоління - різні погляди.

2. Bogun

Bogun Well-Known Member

Про гарну обгортку, експансія??? Судячи з серіалів, то це один крімінал.
    Країна бандитів і низькопробних серіалів???

Про "СССР". Абревіатуру я вирішив не змінювати, хоча досить добре знаю, що совецкий - радянський. Якщо бажаєте надалі буду брати у лапки. Вили в бік!!! Малолетні брати. Ви що не зрозуміли, що я бажав донести. Ми повині своїм розумом випереджати Росію на крок чи навіть на два. Повина бути гарна, тиха, але горда гра, а не підлабузництво. Російська політики поважають сильні країни, але стосовно до них розкритих обіймів від них чекати не варто. Російській міф про українців, що ми хитрі. Тому ми повині бути навіть не хитрими, а мудрими. "Вили в бок" - як виростуть, то вже половина Росії будуть вже китайці. Хоча жарт, але вже росіянам не смішно.

Один мій знайомий з Москви заявив:"Слышемо Украина, а скоро только в Украине можна будет услышет русский язык". Навіть сучасна російська молодь розуміє, що не ворог Україна і вони не будуть нам кидати вили в бік. Тому що їм скоро із тилу будуть бити цими самими вилами.

До речі мій дядько на Далекому Сході працював, розповів історію. Там є величезні українські села на яких вже 70 % це китайці. Але вони вивчають не російську мову, а місцевий український розмовний суржик, який десь на 60 % українська мова. Коли китаєць на Далекому Сході Росії сказав: "Шо тобе тре" - дядько ще б трохи не покотився зі реготу.

Створення і мета національної держави. Це можна почитати у будь-якому підручнику з історії і правознавства та для чого вони існують. Що за дивні запитання. І мета і створення цих країн у багатому схожі і сходяться. А як цим користуються і виконують політики це вже питання не до мене.

• Подобається Подобається x 1
  3. pilgrim

pilgrim Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чічічіпі вже дюжину років немає, а люди й досі не можуть заспокоїтися...
    не здивуюся, якщо знайдуться йо*опи, які за комуністів проголосують....

5. pilgrim

pilgrim Well-Known Member

Это к стати очень может быть ... проблема русских на Украине в том, что реально их права отстаивают только комуняки (за которых голосовать у меня рука не поднимется) ... так вот выкрики самостийников о том что в 39-ом на западную Украину пришли москали, о том что москаль=коммунист только подливают масла в огонь и тем самым они сами многих людей подталкивают голосовать за коммуняк. А еже ли бы они больше говорили о славянском единстве, о том что коммуняки славян как раз поработили .. то возможно это хоть немного изменило бы ситуацию .... хотя менталитет самостиныкив который выражается во фразе "моя хата з краю ничего не знаю" врядли позволит им переосмыслить ситуацию ...

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

„За соціалістичного ладу всі люди будуть однакові, не матимуть жодних особистих рис, бо існує лише одна безстороння міра вартостей“118. Суто московська „логіка“. В СРСР вона називається „партійна лінія“. Московські монархісти хоч і мріяли про „единомыслие“, але ще не запроваджували його такою жахливою ціною. Запаморочена політичними перемогами московська голота вже не боїться нікого і пише: „Ми однаково думаємо про всі справи нашого життя і тому говоримо однаково кожному з нас зрозумілою мовою. У нас нема і бути не може непорозуміння. Ця наша однодумність є нашою найбільшою і непереможною силою і вирішальною перевагою над іншим світом, який розбитий власне браком однодумності“119.
    По смерті Й. Сталіна його наступники, боячись повстання немосковських народів СРСР, змушені були дещо попустити віжки.http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=1665&read=true

Для цього і общепанятна мова.:) І дехто плекає надію на другу державну,нє?

7. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Першою забороненою партією,до якої вперше було приліплено ярлик "вороги народу", була партія КаДетів (конституційних демократів).І це у 17 році...Показово...

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Еге ж, здається це в них дедушка ленін поцупив ідею і назву "Совєти народних дєпутатов"?:ninja:

9. Богданович

Богданович Well-Known Member

Особисто вважаю, що СССР - форма збереження Ромійської імперії, яка походить від царства Чингізідів. Тому основна ідея чітко висловлена в давніх монголів "До Останнього моря"

Ps. "Нам нужен мир. И желательно весь мир" Л. І. Брєжнєв

10. шахрай

шахрай Well-Known Member

СРСР був створений для того,щоб існувало ідеальне суспільство на планеті Земля.Майже досягли мети

11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

не зрозумів... Якби й далі мільйонами закатовували - то досягли б?

12. шахрай

шахрай Well-Known Member

Це вже побічні наслідки.Сама ідея була правильною.Тільки не так втілювали.

13. afterstep

можна нарахувати дуже багато "правильних" ідей, які "не так втілювали". Але зазвичай неможливість втілення - є свідченням неправильності ідеї, якою би та ідея привабливою не здавалася...
    --
    Бажаючі - можуть поекспериментувати з вічним двигуном, квадратурою круга та трисекцією кута. Але - експериментувати з вівісекцією на 1/6 суші?

14. шахрай

шахрай Well-Known Member

Тут я з Вами не згоден.Наприклад,ідея винайдення машини часу є непоганою,а втілити зараз неможливо.

15. afterstep

Ідея вічного двигуна - свого часу - теж була непогана.

16. шахрай

шахрай Well-Known Member

Цікаво,а якби в історії було так,що Україна була замість РФ.Тобто мала територію найбільшу в світі,столиця лишилась би в Києві,а РФ в природі б не існувало,а була б УФ чи щось на кшалт того.Могло б бути?

17. afterstep

ось тут помічною буде якраз не машина часу, а добра порція галюциногенів...
    --
    А стосовно СРСР - якою б привабливою не здавалася абстрактна модель - неможливість втілення довели - і не тільки СРСР.
    Порівняння, звичайно, не зовсім коректне - але ентропія всієї системи - тільки зростає. Хоча локально, в незначній частині системи і на нетривалий час, - можна спостерігати зниження ентропії - сумарна ентропія всієї системи все одно зростає.
    Якщо це порівняння перекласти на соціологію - то штучним відбором можна створити таку "зону", де, під суворим наглядом, і вилученням у разі порушення правил, можуть існувати якісь купки населення, сповідуючи правила з "Утопії" Томаса Мора, або "конячого суспільства" з Дж.Свіфта, ну або "по Марксу-Леніну" = Сталіна слід згадувати на стадії "вилучення порушників".

18. шахрай

шахрай Well-Known Member

Не матюкайтесь.Я же не питаю у Вас цикл Кребса,в що перетворюється оцтовий альдегід після його окислення альдегіддегідрогеназою або перший шлях окисного фосфорилювання

• Подобається Подобається x 2
  19. afterstep

тим не менше - поняття ентропії ви вчили. Це - первинне поняття, і в загальних рисах подається в рамках шкілької програми ;)
    Про оцтовий альдегід - можемо якось при зустрічі, хоча мені більш до вподоби звичайнісінькі спиртові розчини ;)
    --
    Якщо розглядати ентропію як кількість усіх можливих станів.... Відповідно, при малій к-сті станів "відхилення від норми" (тобто середнього - тобто генеральної лінії партії) менш ймовірне, ніж при більшій. І зі зростанням кількості можливих станів ймовірність "точного дотримання" "генеральної лінії" прямує до нуля ;)
    --
    Візьміть на прикладі прислів'я "скільки людей, стільки й думок"

20. шахрай

шахрай Well-Known Member

Не розуміju.CРСР це супер.Моя мама була в захваті від СРСР, ії дуже лjuбив.Правда я лишився,СРСР не стало, мами не стало,а амба?.
    Може я зайвий?

Додано через 7 хвилин
    Буду у Львові в кінці жовтня.Зустрінемось?

а де твій аватар? :)