Для чого було створено СССР

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Bogun, 10 лип 2007.

1. Bogun

Bogun Well-Known Member

Відповідь: Для чого було створено СССР

Я вже закінчив школу і поступив у університет. І що я можу сказати про професії. Як не дивно для багатьох багато моїх однолітків бажають йти на робітничі професії і їм це подобається. Наприклад деякі отримали водія 3 категорій, кухара, офіціанта, йдуть на будівництво... І багато хто з них розпочав працювати і будуть вчитися заочно в університетах. І вже на даний момент вони отримують нормальні гроші.

Навіть анекдот ходить серед хмельничан:"Що кожен з нас повинен хоч раз у житті постояти на базарі". І ми починаємо з раннього віку і багато говорять:"Тяжко, важко, треба вчитися. Не стояти ж все життя на базарі", а деяким подобається.

Формується, як не дивно клас інтелегенції і не в сьогоднішньому розумінні цього слова в Україні, а позитивному. Інтелегенція, яка не відірвана від народу, а з народу. Хоча мене можна звинуватити у нахабстві, я не хочу нікого образити. Люди, які не жаліються, а які діють. Ми вже сприймаємо Росію, як щось окреме.

На чисто побутовому рівні, я чудово спілкуюся з однолітками з Росії. Помітив, що люди старшого покоління роздувають "шумиху" на рахунок України і Росії. Це стеоротипи. Правда у них телебачення грає не на користь України.
    Вони коли з нами знайомляться говорять:"Не ожидал егого от украинца". У них формується стеоротип, що ми ті жс самі росіяни. Проте вони через хвилини розмови вже розуміють, що ми різні з різних країн і у нас вже інші ментальності. У нас знань щодо Росії на нулю, а у них про Україну. Для нас Росія - "Бригада", "Кадети", "Не родись красива". а у них очі квадратні, яку ми туфту дивимося. Для них Україна - "Націоналізм", "Газ", "Крим", "Помаранчева революція".
    З однолітком зі Сходу, як не дивно ми вже однієї ментальності. Можливо різних думок, але завжди знаходимо спільну мову.
    Це моя думка у кожного може бути своя.

• Подобається Подобається x 6
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І тільки так виживемо і зміцніємо.

+1

"Речь не мальчика, но мужа".

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Угу, мицнийте, Ьорис, мицнийте!

4. Львiва

Львiва Well-Known Member

Россияне не такие политизированные как Вы думаете. Для большинства россиян Украина - это сало, горилка, цыбуля, красивые колоритные женщины:radist:

5. Bogun

Bogun Well-Known Member

З цим я згодний, вони не політизовані. І те що ви сказали - це чиста правда, я не дописав. Просто я сказав, те що вони знають з України з телебачення (в основному з новин), а ми з їхніх серіалів про Росію. З цих серіалів і з новин формується сучасне враження про Україну і Росію у моїх однолітків, а не з усталених міфів (про дівчат - це чиста правда ;)), які існують. Можливо ще існує "совецький" народ на терені цих країн, а мої однолітки з Росії та України є вже двома різними в не залежності навіть від регіону проживання.

• Подобається Подобається x 3
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Моя дружина періодично дивиться РТР-Планета і НТВ-Мир (трохи фільтровані вже в Росії).
    Іноді регоче (каже - зовсім дах поїхав; крутіше будь-якого детектива). Іноді лається.

А приятель, який 3-4 рази на рік буває в Росії в справах - каже, що давно не чув таких зомбуючих, деморалізуючих, похоронних голосів російських дикторів. І всюди, і всюди - тільки ті голоси роботів.

До речі, я з тим хлопцем познайомився у 80-х: він з однокурсником зробили на 8-бітному процесорі розпізнавач позивних програми "Время", який вимикав звук аж до спортивних новин.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нєєєєє! Горілка - то не Україна, то Росія.

Доречі, ніхто не задумовався чому горілка називається як правило російськими прізвищами:

Мєдов, Нєміров, Соколов, Смірнов і т.д.

8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Хоча я погодився з одним росіянином. Він мені сказав, що зараз роблять новини задля росіян, щоб вони відчували себе народом рівного якого у світі немає. За принципом єгиптян, що навіть поразку можуть показати, як величезну перемогу. Хоча він погодився, що зараз це стало вже занадто. Поразку іншого, як ВЕЛИЧЕЗНУ трагедію. Потрібно показувати те, що все навколо погано, а в Росії все не так "запущено". Президент, прем'єр і Дума всі працюють задля простого росіянина. Справді нація не політизована.

• Подобається Подобається x 3
  9. Salata

Salata Well-Known Member

Потому что по-украински "четверть", и до такой тары производители еще не дошли :)

10. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ні, зовсім не так. Теоретичні основи цього лиха були створені в Європі, а практичні виконавці цього лиха приїхали в Росію зі США (банда Бронштейна) і Німеччини (Ульянов).

11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тому що "українська еліта" - зазвичай рагулі, які не знають і не шанують своєї історії.
    Наприклад, найпопулярніші лікеро-горілчані напої початку 20 ст. випускала гуральня Бачевського - тобто львівський горілчаний. Гуральня була пограбована та частково зруйнована "асвабадітєлямі" в 1940. Зараз нащадки Бачевського пробують щось випускати в Польщі - але без особливих успіхів.
    А львівська лікерка лише згадує про минулу славу...

12. zet

zet Дуже важлива персона

Bogun, сколько ж вам это лет? Спасибо, что просветили старичков. Жаль только, что долго ждать пока к державному рулю дорвутся уже ваши сверстники.. Эх-ма, дожить бы.. :)

13. Mike

Mike Well-Known Member

:)
    Прочитал. Весело.
    И есть такой же веселый ответ на вопрос ветки. Достаточно предложить участникам дискуссии (и отцам-основателям Украины) ответить на вопрос "для чего была создана Украина" в 91-м, послушать ответы и сообразить, что точно также всё было и в 17-м, и через 16-ть лет. :)

Как пел Владимир Семеныч "и кто кого переживет, тот и докажет кто был прав когда припрут..."

Попробуйте-ка, Bogun, определить нашу цель, ведь уже 16 лет, а это около 22% жизни СССР, и уже пора задавать вопрос, ну и? а кое-кто из "ничем" уже успел стать практически "всем", не так ли? :)
    И лет через 20-ть бывшие детишки зададут вам ваш же вопрос, и вам придется отвечать.

• Подобається Подобається x 2
  14. Forpost

Forpost Стоїк

так йому прийдеться відповідати ,як тату двайдцять років назад ,ти не зауважив скритої експансії Росії щодо України ,в головах твого покоління.Нове покоління як вибрало пепсі ,так нічого і не може вибрати,і бачить Росію в красивій обгортці,яку їм підсовують.Старший брат ніколи ,повторюю ніколи ,не буде добрим

а туть всі так стали малюка підтримувати,як він гарно розуміє своїх малолетніх братьєв,той брат виросте і вили в бок, як було неодноразово

опом"яніться не зводьте дітей ваших

для чого було створено СРСР він навіть не знає як абревіатура правильно пишеться,відповідь проста,як зупа,щоб зробити рабами всі народи

15. Львiва

Львiва Well-Known Member

У меня бабушка с дедушкой, живущие в Житомире, и практически во всем поддерживающие Россию - голосовали за независимость Украины!!!:crazy:

16. Полковник

Полковник миється в бані

Правильно сделали!
    Ведь сейчас им ЭТО многие с благодарностью вспоминают!

17. Львiва

Львiва Well-Known Member

Бабушка кстати ничуть не жалеет о своем выборе.
    Ей уже почти 70 лет - она до сих пор работает!

18. Mike

Mike Well-Known Member

:)
    Рабами кого?
    Знаєте, це мені нагадує сьогодення (й дуже :)) - увесь "чесний політікум" аж піна з рота розпинається як йому набридло, що за крісло депутата гроші платять. А на коротеньке питання " а кому" - мовчок, тс-с-с...
    Шреку, вільно, раби ще є, а хазяїв вже (ще) нема (точніше, переоформляють папери :))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Вас розумна бабушка.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Бабушка, ясное дело!!!
    А что же теперь ЕЁ ТАК Борисы и Данилы?????

а де твій аватар? :)