Відповідь: Для чого було створено СССР Одні все життя на заводі пахали на шкідливому виробництві за 200-300 ре, а іншим 5-кімнатні квартири видавали... Так що мета створення СССР явно не для забезпечення спільних інтересів народу. Он Чітатєль, якби не було СССР і він приїхав на роботу в Україну з сусідньої держави, то не отримав би житло, яке тепер коштує 80 тисяч у.є.
Відповідь: Для чого було створено СССР Отец - физик - работал в науке (и до сих пор кстати работает) и преподавал в институте, ему по советским нормам была положена отдельная комната под кабинет, мать - инженер на заводе электронных технологий. Еще бабушка с дедушкой были. Дедушка - инвалид ВОВ. Бабушка - участник ВОВ. В США и в Европе у его отца зарплата была бы естественно раз в 10 больше. С этим действительно не поспоришь.
Відповідь: Для чого було створено СССР Хи-хи-хи.. .Мартини!Хоть бы не позорились!:o Вы сравните..темпы строительства жилья в те годы и рождаемость...с теперешними.....народ размножался...быстрее...чем успевали строить... кстати...и села старились быстрее.... Не знаю...не знаю...Мартини...спорить не буду...спецов по электроприводу буммашин...не так уж и много было...тогда.... (Блинн..а зачем бы я ехал...в соседнюю Державу?За копейки работать? :shy: )
Відповідь: Для чого було створено СССР Читатель! Что видак, что новый Фольксваген одинаково стоили что в совке, что в Германии. Так что не надо Вашей "колбасной" системы единиц. А я знал, что равный мне в Европе зарабатывал в ДЕНЬ столько же баксов, сколько я в месяц - "деревянных". Вот Вам цифры. Других мне не надо. А "моральный кодекс", "программу и устав кпсс" сдайте в макулатуру (себе) и сделайте мне 4 рулона "Обухів-65".
Відповідь: Для чого було створено СССР У Вас идеологическая ориентация не та. Лояльности к общественному строю не хватало.
Відповідь: Для чого було створено СССР А что тот строй мне хорошего сделал ? Дедам, отцам ? я об этом писал в другой ветке и Вы читали. Мягко говоря мне жаль тех, кто искренне верил в добрый совок. Ну что ж - соскочил с "системы" - терпи ломку. Закон.
Відповідь: Для чого було створено СССР Ню...ню...Борисе..а с учетом того что Вы ...на советской то работе...выкладывались...на 10-15 %...на круг то и выходило...что получали за единицу затраченного труда...в 5 раз больше..чем тот немец...так что не свистите..как обычно! А про "колбаску" то Вы зря...щас...той...советской "Докторской"..и за 100 грн не купищь!:radist: Борисе!Я макулатуру..принимаю......так что милости просим..как бывшему заслуженному работнику отдела пропаганды ЦК КПУ...сделаем скидочку!:cowboy:
народжуваність була низька. Для прикладу, німці військові демографічні втрати нівелювали в другому поколінні, а у нас - до цього часу чітко видно "сліди війни". Подивіться дані перепису, і спробуйте пояснити чимось інакшим "провали" в графіку розподілу по вікових категоріях. Так, села "тікали" до міст. І то було пов'язано не з "мудрою політикою партії" і "розвитком будівництва" - а простим провалом адміністративного управління. більш-менш порядне життя було тільки поблизу адмінцентрів - все решта - крихти з барського столу дозволяли не вимирати. Про якість будівництва - я вже просто мовчу. І взагалі про якість будь-яких робіт. В анекдотах оспівано чимало взірців. І от не треба тільки розказувати "в космос полетіли" - спершу нагадайте собі "при запуску кілька мільйонів отримало грижу" ось і мене мордує питання - жаліються, волають про утиски - а на Родіну не їдуть... Щось таки видно "на Родінє" теж не медом помазане? власне - ви - так, викладувалися на 5-10%. А ті, хто працювали "за двох" - отримували те саме що й ви, ще й змушені були насмішки вислуховувати - від таких от роботяг. Тому й не підходили ідеологічно для вашого строю... Але з цим теж був порядок - якщо хтось аж надто "виділявся" - то його відразу в Сибір - най освоює.... А зараз дяді Вані - страждають. Ностальгія за тими часами, коли можна було просто нидіти (гнити) все своє життя, основне було бути лояльним. А за лояльність - держава була тобі "должна" і на костях роботяг будувала добробут трутнів
Відповідь: Для чого було створено СССР Г-н Борис, жить можно было и при советском строе. Но сейчас жить лучше и в этом я с Вами согласен.
Відповідь: Для чого було створено СССР Львiва, Ваш случай понимаю и уважаю. А вот Вам другая сторона медали (в тему "дали"). Мой тесть, архитектор со "степенями" и заслугами, умер в конце 70-х (то есть я не застал в живых). Тещу в конце 1979 года стали "тревожить" - райисполкому не понравилось, что вдова того, кто построил этот дом, квартал и прочее (неслабый квартал) - одна занимает некоторый метраж. "А каму то ж нужнеее-е! Сациалистиссская справедливость!" Плюс еще у моих дедушки с бабушкой был неопределенный расклад. Тут на нас пахали лучшие юристы (евреи, спасибо им!), на грани фола решили вопрос (прописали несовершеннолетнего). Друг покойного тестя, которого буквально в эти дни "уходили" из мэрии, успел наложить резолюцию "як виняток". Даже менты в паспортном столе не врубились, КАК это было сделано. А кто-то скажет "зато мы БАМ построили". БАМ-БАМ-БАМ! - головой об железный занавес. Как в фильме "Асса".
Відповідь: Для чого було створено СССР Никакой ностальгии! Аболютно! Я уже сказал: сейчас жить лучше. Точка.
Відповідь: Для чого було створено СССР чотири сторінки офтопу.... питання: для чого було створене “чічічіпі”?.. відповідь: “чічічіпі” було створено випадково радикальною групою, керівництвом якої були переважно юдеї, яку спонсорувала німеччина... ідея була проста: ослабити російську імперію у першій світовій, німеччина свого досягнула... як побічний продукт — виникло оце...
Відповідь: Для чого було створено СССР Думаю: "Чего это afterstep так язвительно про оранжевую революцию..." Потом еще Борис карму добавил... А! Оказывается "жовтневий переворот"... А читаешь - ну прям недавние события По теме: Есть официальная точка зрения - к социализму легче было идти, объединившись. Неофициально - большевики установили власть везде, где смогли дотянуться.
Відповідь: Для чого було створено СССР саме так. Паралелі - аж надто прямі. Тобто в даний момент часто складається враження, що продовжується спектакль "розвал влади в царській Росії взірця 1915 року, коли імперія не змогла далі рости"....
Відповідь: Для чого було створено СССР Ви зараз напевно будете кепкувати з мене та шкіритися. З метою, тут вже все прояснили без мене. Про наслідки теж казали. І про погані квартири "хрущовки" і про гарну ковбасу, якої не вистачало на всіх... Не знаю що й додати? Буду про прості речи. Тоді додам про рівність. От всі знаємо що в СА та певен і в укр. армії столові та кухня для офіцерів, була відмінна від солдатської. А в НАТО - ЄДИНА кухня та столова для всіх! Це начебто неважливо, але у клятих капіталістів це відношення до людини інакше реалізовано. Командир не може відправити на гауптвахту без рішення цивільного судді, закон для всіх. Шістнадцять років незалежно живемо, а все ще по старому це все.
Відповідь: Для чого було створено СССР Хто знає, що то за мета була. Випадок. Вдалось більшовикам захопити владу, а потім збудували що небудь. Мільйони народу за це погинуло. Червоний терор, репресії, війна, розруха, колгоспи, трудодні, русифікація, дефіцит 80-х років ..... Що доброго...
Відповідь: Для чого було створено СССР Пояснюю. Російська імперія була унітарною (єдиною) державою руського народу. СРСР - це була федерація національних республік. Таким чином руський народ був позбавлений права "власності" на всі національні окраїни. І втратив їх як тільки послабла влада Москви. Як ви правильно зауважили, зробили це представники неруських національностей, зрештою як і саму революцію 1917 року.
Відповідь: Для чого було створено СССР І Все це лихо прийшло до України не з Заходу не зі Півдня, не з Ізраіля, якого ще на карті не було, а з Росії!
Відповідь: Для чого було створено СССР Богун?А как Вы думаете?Есть на этом форуме: каменщики,плотники,автослесари,комбайнеры,доярки... и т.д. А между прочим..кушать то..и жить в нормальных домах ..все хотят...:p Вот Вы скоро кончаете школу...как по Вашему...многие из Вашего класса...станут..через ...цать лет олигархами?И сколько примерно... теми же... бетонщиками...дорожными строителями...ну Вы поняли я об чем! Удачи Вам!:cowboy: А по поводу СССР...Вы прочитали...кто как отценивает.....кому с детства..вместо "Отче Наш"..талдычили...что во всем виноваты москали...:moskali: Ну что поделаешь...такова се ля ви...:agree: