Відповідь: Для чого було створено СССР Борисе?:cowboy: За всех то не расписывайтесь..про себя пишите... "і товари були нижче плінтусу." - да уж по лучше...чем некотрые современные...китайские...или польские...:moskali:
Відповідь: Для чого було створено СССР дійсно правильно. От візьміть, і самостійно пройдіть манівцями громадської та політичної думки тих часів. Повноцінно хронологію відтворити не вдасться - алезверніть увагу, як тоді укладалися "ситуативні союзи" з непримиренними ворогами, як "ьрати по майдану" розходилися діаметрально, щоб в подальшому знищити одне одного. Зверніть увагу, що це єдина (!) в історії революція, проведена на фоні тотального інфантильного пофігізму 99% населення країни. Тобто - 1% вирішив за всю країну, як би воно було краще - і методично почав знищувати в країні здоровий глузд...
Відповідь: Для чого було створено СССР Та не так вже й багато совєтскіх граждан мали можливість їздити на авто, ще й нормальному.
Відповідь: Для чого було створено СССР небогато, далеко небогато. Зато квартиры давали людям бесплатные и земли под дачные участки. А сейчас чтобы на квартиру себе заработать честным способом надо лет 300 наверное жить.
Відповідь: Для чого було створено СССР З квартирами факт, але скільки ще дармовщина могла продовжуватись? При тому, що матеріали натуральні використовувалися, недешеві як за кордоном. Луснув потенціал держави як МММ
Відповідь: Для чого було створено СССР Розберемося, кому давали ? А кому "давали, доганяли і ще раз давали" ? Приїде пара рагулів, влаштується він на будівництво. вона двірником. Народять 3 дітей - давали. А місцева інтелігенція так і доживала свій вік у комуналці - бачите, в них зайвий 1 кв. м. на особу, щоби взяти на квартирну чергу. Принамні в моїй родині ніхто нікому не "дав". (а скільки було експропрійовано- промовчу). Тому й доводилося вдаватися до шахрайства, щоби 1- вступити до кооператива і 2- закріпити за собою квартиру після смерті дідуся.
Відповідь: Для чого було створено СССР Підтримую. І наша родина через кооператив отримала (тобто роками як і зараз виплачувала).
Не...Луснув потенціал держави а РАЗОКРАЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И МММ...здесь абсолютно не причем!:cowboy: Допустим...лично я очень доволен...что бесплатно получил квартиру...которая сегодня стои 80 тыс у.е. Да и Борис с Данилой...наверное очень довольны...что не на улице живут..и не снимают "хатынку" за 200-300$ в месяц...:radist: Борисе?А Борисе?:cowboy: А остальные то...остальные то..кому давали? Или пара рагулів токо для себя строила? Да и трех...детишек то настрогать...тоже время надо было....лет 5-7 наверное.....а домишки то...за ето время строились....:radist:
Відповідь: Для чого було створено СССР ага, и я рада что мои родители получили бесплатно квартиру в 1991 году, а родителям моего мужа вообще удалось получить 5-ти!!! комнатную квартиру бесплатно в 1984 году. Сейчас такая роскошь нам уже не позволительна, потому что работаем мы честно, ни у кого не воруем, и не убиваем
Відповідь: Для чого було створено СССР А вот я, Читатель, НЕ получил. И ваши "социальные заботы" меня волнуют, как жизнь на марсе. Приезжают в Киев толковые специалисты из других городов (не дворники), берут кредит на 10-15 лет и знают, ЗА ЧТО и ДЛЯ ЧЕГО они пашут. За СВОЁ, а не за государственное. Которое смогут продать-подарить-завещать независимо от "количества прописаных". С чем раньше были большииииие проблемы (типа фиктивных разводов-разъездов; липовые справки об инвалидности и опекунстве). Не говорите, что не было. Кругом - десятки примеров. Как и "отход сельского домика государству" (не дачного), если дедушка не мого прописать внучку. Стыдно такое слышать от Вас. Как будто Вы - иждивенец какой-то. P.S. Многим "давали" через 15-20 лет в очереди. Пахали люди, пахали. получали копейки за свой труд на благо социализма. А квартиры с неба падали бесплатно ? Или государство употребляло человечка по полной программе, прежде чем кинуть ему кость - без права выбора района и планировки ?
Відповідь: Для чого було створено СССР А мій кум взяв квартиру під кредитну програму "Привату" на 15 років. І теж радий. І повірте, він чесно працює, не краде і не вбиває. І не скиглить, що розкошів не дозволено, а досягає свого сам. І взагалі, на мій погляд, соромно халяві радіти і нею пишатися.
Вище я додав P.S. ЯКА халява ? ДЕ халява ? 1. Я твердо знал правила игры. 2. Никому никогда не завидовал. Разве что более крутым профи в моей специальности 3. Мы добились своего ДРУГИМ путем. Но благодарить совок нам совершенно не за что.
Відповідь: Для чого було створено СССР Ото ж бо й воно, що "отримані задарма" тоді квартири мають нинішніх власників, які в ті часи всьо отримували задарма, бо дітьми були. Щодо радощів то ось: Виправте мене коли я помиляюся ...
Відповідь: Для чого було створено СССР Я рада за Вас. А вот лично я благодарно совку только за то, что та 5-ти комнатная квартира, которая была бесплатно получено от этого совка в 1984 году, сейчас находится в собственности моего мужа, мы в ней живем, и сын наш тоже тут прописан. Еще раз говорю - в нынешних условиях мы бы ни за что не позволили бы себе такую роскошь. Максимум - 2-х комнатная и то горбатиться пришлось бы на нее лет 20 наверное. А жить-то хочется сейчас!!!:shy:
Відповідь: Для чого було створено СССР І мій батько за понад 20 років в черзі так і не отримав. Тож не треба ля-ля, що партія так про всіх дбала і забезпечувала. Не могло того МММ вистачити на всіх. Всі були рівні, але дехто рівніший. Тому і накрилася утопія мідним тазом.
Щодо "отриманої задарма вищої освіти": так же пахали батьки, отримуючи копійки на освіту дитини; так же пахав потім молодий фахівець "за розподілом". Щочь пам"ятаю з курсу економіки соціалізЬму - за скільки років "відбивалася" середня освіта і за скільки років - вища. Здається, 5+3=8. І ніхто нікому не винен. Щоби не комплексувати з приводу "експлуатації" і утримання левової частини зарплати і "суспільні фонди споживання" (чи як вони називалися), я відбився від розподілу на ВПК і сам пішов на ТВ. Я не створював "товарні цінності" для держави, я створював ефірну картинку - Image - не в сенсі "зображення", а в сенсі "удаваного" (рос. "мнимого") поняття. працював через день по 12 годин, а в інші дні - на себе. А слабО рассказать подробности ? Кто (звание, должность, партстаж), за что и за какой срок ожидания получил ? А сколько зарабатывал такой же спец в Европе (Штатах) ? Пример тут (это дядя моего ученика) : http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=97331&postcount=322
Відповідь: Для чого було створено СССР "Славны партии дела Многим Партия дала Но ведь партия не б**дь, Чтобы каждому давать !" (таку пісеньку я почув у туристичній компанії, коли мені було 11 років. Сподобалася.)
Відповідь: Для чого було створено СССР Старший лейтенант запаса...старший инженер....беспартийный.... два года.. за РАБОТУ!!!!:cowboy: Борисе!Не надо сравнивать...хрен с пальцем!:moskali: