ну, звісно - ми вже звикли за більш ніж півстоліття, що на Західній Україні живуть самі бандити та бандерівці
саме так гостро, і саме ви (не особисто - а ваш "фронт") - це питання і ставите хоча, думаю, якщо полистати ваші дописи - то цілком можна знайти, що і ви
В общем то полистать мои посты никому не возбраняется : ) Можно почерпнуть для себя много нового и интересного : ) Единственно что, вряд ли там найдутся высказывания типа "на Західній Україні живуть самі бандити та бандерівці" или сходные по смыслу. ЗЫ а кто командующий фронтом ?
А что будеье делать, если он напишет, что вы все равно именно так думаете ? Вы же видите, он и так во всем себя сам убедил. Ему домьалось все трагическое. И продразвестка, и продналог и коллективизация и враги народа, о колоски и ссылка в Сибирь и Голодомор и уничтодежение его как интеллигенции. И чуть не забыл. На его запорожских костях построен Санкт Петербург. А вы давно куда-то выезжали-то ? А то живете в своем придуманном мире. Глупости все это. Я уже давно мотаюсь по миру. А вот есть такие напаскостят сами, а потом бегут и кричат, нас украинцев (русских) бьют, за то что не люьят и всегда гробили. А надо бы еще в харю, и еще раз первый раз за то что напакостили, а второй, за бытовой национализм и использование стадных рефлексов, свойственных недоообразованным и малокультурным. Говорят же, национализм - посленеее убежише негодяя. ПРОсто от отсутсвия образования и недостатка образования, предрассудков и "темноты" некоторые им верят. Стадное такое чувство. Но вы же человек образованный, у вас такого нет. Не могу поверить, что вы верите, что русские вас не любят, потому что вы украинец. Модет в чем то еще дело ?
ось - і з цією радісною цитатою - welcome на російські форуми! Адже саме там зараз котиться чергова шовіністична хвиля == почніть, чорнобильцю, з простішого - покажіть на росіянах приклад толерантності, переконайте росіян, що шовінізм - це погано. == якщо ви не помітили - то зазвичай відморозки "мавпують" приклад старшого брата. Наприклад, активізувалися скіни в москві - активізувалися після того в Києві. З’явилася "єдіная расія" в москві - повідкривалися філії і тут. З’явилися в москві антифа (за хорошою традицією - молоді подонки, що прикрилися гаслами антифашизму) - відповповідно, ця ж гидота з’явилася тут, ще й гучне вбивство вчинила. а причому ту "вірите-не вірите"? я пишу на форумі, і спираюся на враження, отримані від прочитаного на форумі. якщо я спілкуюся в реалі - я спираюся на враження, отримані від спілкування в реалі. це ви про вибори в москві - та українське мавпування російського єдіногласія? з точністю до "участі у передвиборній агітації патріарха кирила"?
Іде гуцул по москві і читає написане на стіні "Бей жидов, спасай Россию" Подумав і каже :"Пропозиція добра, мета погана" Отак і в житті сталося. Піднімалось все за справедливість, за рівноправ'я, і подібне, а закінчилось банальною бородьбою за владу через ріки крові, залізним занавісом від проісків загниваючого капіталізму (хоча насправді занавіс закривав самих нас від того щоб не бачили як там насправді). Лозунги то були добрі, і логічні, тільки утопічними виявились. Тобто СССР вже був як похідна. Спочатку за рівність повстали проти гнобителів, а потім закрили союз занавісом щоб не могли порівняти прості смертні що не туди оглоблі повернули, і що в союзі є рівні а є трохи рівніші в цій всій каші
- За виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, - каже начальник УГІРФО УМВС підполковник міліції Ігор МИХАЙЛИШИН, - утримуються такі кошти: згідно з декретом Кабінету Міністрів України “Про державне мито” - 170 гривень держмита; згідно зі спільним наказом МВС, Міністерства фінансів, Міністерства економіки сплачуються послуги в розмірі 10.28 грн., за видачу громадянам на їх запит письмових довідок про відсутність чи наявність судимості - 13,10 грн., при оформленні паспорта замість втраченого - 62,40 грн., за внесення відомостей про другий паспорт - 60,17 грн., крім того, сплачується державне мито 8.50 гривень. Крім того, з 1 листопада віза в Польщу коштуватиме 35 євро. І посилань не треба... Всі і так знають... Левндівка! Може у Ваша свобода і полягає в тому... Але мій сусід, інвалід ІІІ групи, безробітний, спеціаліст в низьковольтних мережах, не зможе собі дозволити виїхати в ЄС для роботи в цій галузі... А тут його тупо не беруть- клопоту забагато з ПФ і СС (соцстрахом)
Кажуть, робота дурних любить. Де б час знайти, щоб її встигнути переробити. Про життя інвалідів мені не варто розповідати: 8-й рік "по догляду за інвалідом". І через кордон ЄС льотав з інвалідом частіше, ніж сам.
Здається то і є наслідки з союзу, які хвостом тягнуться за нами. Наплодилося комсоргів які "говорять лєнін падразумєвают партія..." і перенесли "говорять за благо народу а підрозуміють своє благо", а ще наклалося безбоязнь за скоєне і то що не ідейні взяли верх а великі капітали які на початку 90-х були звичайними наперсточниками і будують дикий капіталізм беручи приклад не з життя а з фільмів
Ці веселі події відбулися на Андріївському Узвозі у 1984 році (тоді совком номінально керував «живий труп» Черненко). Фільмували ми кілька музичних номерів. Виїхали 4 автобуси – апаратний ЛІАЗ, «допоміжний» ЛІАЗ, ПАЗ відеозапису і ПАЗ-«гримерний». Власне, то була не моя бригада, мене прислали для «посилення» зміни, бо їхній шеф тільки вийшов після інфаркту. Відспівали сестрички Ротару – Лідія та Ауріка – привітні дівчатка, не зіпсовані славою. Їм треба було терміново до а/п Борисполя, редактор розпорядився, щоби їх відвезли «гримерним» ПАЗиком. Обідня перерва. Після перерви на черзі був – ну той «Барабан был пьян» - ясно хто. Кличуть мене до «допоміжного» автобусу – там тіпа якась буча. Прибігаю. Сидять водії, обідають, один привів дочку років десяти. А то «чудо в пір’ях" кричить «Хамы! Вы, киевское телевидение – хамы! В Москве никто такого бы не позволил себе!» Спитав у водыъв – в чому справа ? Виявилося таке: через відсутність «гримерного» ПАЗика, той горе-співак вирішив перевдягнутися у «допоміжному» автобусі. Зайшов, ані тобі «добрий день», ані «дозвольте» - повернувся спиною до водіїв і зняв штані. Ну один з водіїв запитує: «Слухай, ти сюди що – пос**ти прийшов ?» Ну далі – крики «ХАМЫ» і тому подібне. «Пока мне не назовут фамилии этого и этого хама, я петь не буду! Киевское телевидение!» Я спокійно звпитую, чи давно в нього висих штамп з київською пропискою ? Ну тут чергова серія криків та істерик – довелося взяти його за комір і дати «ляща» в напрямку вулиці. Прибігли якісь немолоді дядечки з його групи пудтримки (приїхали двома чорними «Волгами») і з ними якась п’яна понтова мадам в сукні від європейського модельєра. Мадам кинулася втішати «бідного хлопчика», десь він перевдягнувся і почав співати під фонограму. Заходжу до апаратного автобусу. Бачу – у режисерському відсіку сидить та сама «мадам» і кидає репліки, з яких видно, що вона сама – з московських телевізіонщиків. А тут – просто «дістає» режисера та редактора. Я ввічливо запиую – «а за яким хріном в технологічному приміщенні перебувають сторонні особи ? Чи є допуск ?» Невдоволена мадам вийшла, режисер подякувала. Виходжу покурити. Мадам сидить на ящику від об’єктивів і кричить мені: -Молодой человек! Тот, который меня выгнал! Подойдите сюда! Я не реагую, тоді вона, хитаючись, підійшла сама. - Как вы могли так оскорбить артиста! Вы же его ударили в самое чувствительное место, спросив про прописку! Вы не понимаете, что только благодаря социализму могла вырасти такая роза из кучи говна! - Мадам, кто вы ? - Я сотрудница Останкино и племянница Константина Устиновича Черненко! Я в Москве - не фрейлина, я в Москве – царица! (Ну і далі – п’яне патякання в тому ж стилі. Щось понесла про нову п’єсу з участю Лєніна і Колонтай. І все вмовляла мене помиритися з тою «птіцей щастя завтрашнєго дня». Запам'ятав її ім'я - Римма Георгіївна. (ніхто так і не здогадався, чому цей номер потім "не змонтувався". Це була моя фірмова фішка ) Це – відповідь на запитання – для КОГО було створено СССР. Тут, на ЛФ, є "троянди, що виросли із купи лайна" ?
Я очень сочуствую вам Борис, вы столько натерпелись от совка и москалей. То ли дело сейчас, так приятно пообщаться с Лозинским или Ратушняком
ой, а хто б з тими москалями спілкувався? є такий сайт - "манкурт". Той мужик - не манкурт, а от лозинські з ратушняками - вони ваші. Москалі. Манкурти