Для чого було створено СССР

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Bogun, 10 лип 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Останнє редагування модератором: 3 сер 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Max_

Max_ кл. москаль

3. afterstep

• Подобається Подобається x 2
  4. Max_

Max_ кл. москаль

5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

6. afterstep

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Наступний голий/галімий[​IMG] буде з "бонусом". :banned:

Останнє редагування: 3 сер 2009
  8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Іде гуцул по москві і читає написане на стіні "Бей жидов, спасай Россию" Подумав і каже :"Пропозиція добра, мета погана"
    Отак і в житті сталося. Піднімалось все за справедливість, за рівноправ'я, і подібне, а закінчилось банальною бородьбою за владу через ріки крові, залізним занавісом від проісків загниваючого капіталізму (хоча насправді занавіс закривав самих нас від того щоб не бачили як там насправді). Лозунги то були добрі, і логічні, тільки утопічними виявились. Тобто СССР вже був як похідна. Спочатку за рівність повстали проти гнобителів, а потім закрили союз занавісом щоб не могли порівняти прості смертні що не туди оглоблі повернули, і що в союзі є рівні а є трохи рівніші в цій всій каші

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну все про 2004- 09 роки... тільки в одному місці "союз" треба замінити...

10. levandivka

Зовсім ні! Зараз жодного занавісу немає. Не подобається - світ широкий...

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І посилань не треба... Всі і так знають...
    Левндівка! Може у Ваша свобода і полягає в тому... Але мій сусід, інвалід ІІІ групи, безробітний, спеціаліст в низьковольтних мережах, не зможе собі дозволити виїхати в ЄС для роботи в цій галузі... А тут його тупо не беруть- клопоту забагато з ПФ і СС (соцстрахом)

12. levandivka

Кажуть, робота дурних любить. Де б час знайти, щоб її встигнути переробити. Про життя інвалідів мені не варто розповідати: 8-й рік "по догляду за інвалідом". І через кордон ЄС льотав з інвалідом частіше, ніж сам.

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Здається то і є наслідки з союзу, які хвостом тягнуться за нами. Наплодилося комсоргів які "говорять лєнін падразумєвают партія..." і перенесли "говорять за благо народу а підрозуміють своє благо", а ще наклалося безбоязнь за скоєне і то що не ідейні взяли верх а великі капітали які на початку 90-х були звичайними наперсточниками і будують дикий капіталізм беручи приклад не з життя а з фільмів

14. levandivka

Пісня про СА:
    [MP3]http://neskoreni.lviv.ua/_muzuka/army.mp3[/MP3]

15. Чернобылец

Еще одна песня про СА.

http://www.youtube.com/watch?v=XcHSp5IJqe8

16. levandivka

Путь дальок?

17. Чернобылец

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ці веселі події відбулися на Андріївському Узвозі у 1984 році (тоді совком номінально керував «живий труп» Черненко).

Фільмували ми кілька музичних номерів. Виїхали 4 автобуси – апаратний ЛІАЗ, «допоміжний» ЛІАЗ, ПАЗ відеозапису і ПАЗ-«гримерний».
    Власне, то була не моя бригада, мене прислали для «посилення» зміни, бо їхній шеф тільки вийшов після інфаркту.
    Відспівали сестрички Ротару – Лідія та Ауріка – привітні дівчатка, не зіпсовані славою.
    Їм треба було терміново до а/п Борисполя, редактор розпорядився, щоби їх відвезли «гримерним» ПАЗиком.
    Обідня перерва. Після перерви на черзі був – ну той «Барабан был пьян» - ясно хто.

Кличуть мене до «допоміжного» автобусу – там тіпа якась буча.
    Прибігаю. Сидять водії, обідають, один привів дочку років десяти.
    А то «чудо в пір’ях" кричить «Хамы! Вы, киевское телевидение – хамы! В Москве никто такого бы не позволил себе!»

Спитав у водыъв – в чому справа ?
    Виявилося таке: через відсутність «гримерного» ПАЗика, той горе-співак вирішив перевдягнутися у «допоміжному» автобусі. Зайшов, ані тобі «добрий день», ані «дозвольте» - повернувся спиною до водіїв і зняв штані.
    Ну один з водіїв запитує: «Слухай, ти сюди що – пос**ти прийшов ?»

Ну далі – крики «ХАМЫ» і тому подібне. «Пока мне не назовут фамилии этого и этого хама, я петь не буду! Киевское телевидение!»

Я спокійно звпитую, чи давно в нього висих штамп з київською пропискою ?

Ну тут чергова серія криків та істерик – довелося взяти його за комір і дати «ляща» в напрямку вулиці.
    Прибігли якісь немолоді дядечки з його групи пудтримки (приїхали двома чорними «Волгами») і з ними якась п’яна понтова мадам в сукні від європейського модельєра.
    Мадам кинулася втішати «бідного хлопчика», десь він перевдягнувся і почав співати під фонограму.
    Заходжу до апаратного автобусу. Бачу – у режисерському відсіку сидить та сама «мадам» і кидає репліки, з яких видно, що вона сама – з московських телевізіонщиків. А тут – просто «дістає» режисера та редактора.
    Я ввічливо запиую – «а за яким хріном в технологічному приміщенні перебувають сторонні особи ? Чи є допуск ?» Невдоволена мадам вийшла, режисер подякувала.

Виходжу покурити. Мадам сидить на ящику від об’єктивів і кричить мені:
    -Молодой человек! Тот, который меня выгнал! Подойдите сюда!

Я не реагую, тоді вона, хитаючись, підійшла сама.
    - Как вы могли так оскорбить артиста! Вы же его ударили в самое чувствительное место, спросив про прописку! Вы не понимаете, что только благодаря социализму могла вырасти такая роза из кучи говна!
    - Мадам, кто вы ?
    - Я сотрудница Останкино и племянница Константина Устиновича Черненко! Я в Москве - не фрейлина, я в Москве – царица!

(Ну і далі – п’яне патякання в тому ж стилі. Щось понесла про нову п’єсу з участю Лєніна і Колонтай. І все вмовляла мене помиритися з тою «птіцей щастя завтрашнєго дня». Запам'ятав її ім'я - Римма Георгіївна.

(ніхто так і не здогадався, чому цей номер потім "не змонтувався". Це була моя фірмова фішка :) )

Це – відповідь на запитання – для КОГО було створено СССР.
    Тут, на ЛФ, є "троянди, що виросли із купи лайна" ?

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я очень сочуствую вам Борис, вы столько натерпелись от совка и москалей. То ли дело сейчас, так приятно пообщаться с Лозинским или Ратушняком

20. afterstep

ой, а хто б з тими москалями спілкувався?
    є такий сайт - "манкурт". Той мужик - не манкурт, а от лозинські з ратушняками - вони ваші. Москалі. Манкурти :)

а де твій аватар? :)