Для чого було створено СССР

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Bogun, 10 лип 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Для чого було створено СССР

А получилось – «Партия – наш СВЕТОФОР.» Красный !

Не идеализируйте «дедушку». Он вырос на идее мести режиму (за братца-бомбомета). Бред бисексуала Маркса и гея Энгельса (такие себе выверты, касающиеся Германии ИХ лет) «дедушка» решил перенести на свою резервацию.

О, да! Беспризраники – (на 80% - биомасса) тюрьмы не пополнила. Зато цвет генофонда их пополнил вовсе не в 37-м. А еще при дорогом «дедушке».

Итак, цель создания ссср – сволочной эксперимент кучки психбольных людей.
    Так как нормальный человек такого даже не вообразит.

• Подобається Подобається x 4
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Те, що Ви кажете "задумка" - це був звичайний обман народу. Я не вірю, що верхівка вірила в комунізм, коли грошей нема, і жінки спільні.

3. zet

zet Дуже важлива персона

Так это уже кому о чём мечталось... [​IMG]

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Чорт, та процитуйте ж дитині класиків!
    До чого тут мета - якщо Росія не могла стояти на ногах у тому вигляді, в якому вона була вже у 1905 році? Тобто наявна на той момент верхівка втримати владу не могла - і слід же ж було комусь очолити розлючений натовп? а потім ще й скерувати в якесь русло - щоб припинити ту затяжну різню?
    Вже далі були спроби будувати - фактично "на халяву" дісталася така величезна та багата країна, але - будувати - це працювати... А от з працювати виникли проблеми....
    Все ж описано в підручниках!

• Подобається Подобається x 6
  5. zet

zet Дуже важлива персона

А сами?

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

+1!
    Богуне, а що саме Вас турбує?

7. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Ой я сі тішу, давно так не сміявся, цікаво, Ви в це вірите ?
    А замполіт повинен вірити в те ще говорить, чи він повинен говорити так впевнено щоб повірили інші?

8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я зрозумів з усіх дописів, що мети, як такої у СССР не було. А те що описано з підручників і книг з будь-яких сторін і думок - це смішно.
    Це ЖАЛЮГІДНА мета. Союз рівноправних країн? Для нормальних союзів рівноправних країн не потрібно завойовувати ці рівноправні країни і в цих країнах не проходять громадянські війни. Ще скажіть Євросоюз воював з Польщею, а СНД з Україною.
    Хоча для війни не обов'язково причина потрібна, а лише привід ;) .

Не ображайтеся на мене. Вчителька історії нам задала це питання і також не знайшла нормальної відповіді. Клас поділився за принципом пана Бориса і Полковника.
    Мені цікаво комусь вдаться обґрунтувати відповідь:"З якою метою і для чого було створено".

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я не ображаюся.
    Мені загадалося комедійне: "Я спать буду. А ты, давай, бухти про то, как космические корабли бороздят..."
    Нє, вчителька в школі (!) правильно робить: от вам, дітки, завдання - дезайте!...
    Маєте конкретну дискусійну тезу?

• Подобається Подобається x 1
  10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да Вы особо не расстраивайтесь Bogun...все будет "чики-пики"...
    Вы молоды..а это самое главное...учитесь...любите девушек..и они пусть Вас любят....СССР уже никогда не будет...что было...то было...для кого то это была "тюрьма народов"..а для кого то просто жизнь...солнце... девченки... дружные ребята своего двора....
    Выучитесь... нормальным ..специалистом станете..и уедете..куда нибудь за бугор...а нет...так и будете..пахать всю жизнь....на квартиру себе...и на автомобиль...со старым стартером...;)

• Подобається Подобається x 3
  11. Boris_Kiev

А хіба Afterstep в дописі № 24 не пояснив чітко й лаконічно ?
    Богуне, зрозумійте одне: В можете кілька років шукати відповідь, оскільки не знаєте одного нюансу:

Більшовики - це люди з хворобливим, збоченським світоглядом.
    В теоретичих працях ВІДСУТНЯ логіка, зрозуміла нормальній людині.
    На практиці - свою хитро**пість, зиск - вони прикривають урочистою демагогією.

А як Ви розціните таке: киянин 28 років, викладач історії совєтської дипломатії, знайшов пристойну роботу в дослідницькому секторі аиериканського університету.
    Чому за нього так вхопилися ?
    Виявляється, американцям для роботи з російськомовними архівами був потрібен перекладач з совкового "новоязу" на людську мову. І коментатор тих збочень, які були зафіксовані в документах.

12. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Цель создания любого государства - объединить людей, которые в нем проживают. Объединить общей национальностью, общим видением мироустройства, общим языком, общими друзьями, общими врагами, гражданством, единым общественным строем. Советскому Союзу на 70 лет удалось это сделать на 1/6 части суши. Насилием, демагогией, неправедными вобщем методами, но удалось. А мировая революция была целью коммунистической партии, которая была у власти в СССР и других странах соцлагеря.

13. Читатель_Обкома

..... которую ..тот киянин...прожив 28 лет в Киеве знал очень хорошо...хотя и учился по советским учебникам...:8:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

На брехні далеко не заїхати.....

15. Boris_Kiev

Російську, українську, польську, англійську, французьку.

16. Читатель_Обкома

Вот ето точно!Я Вам даже карму добавлю..хоть мне и сильно не хочется етого делать...:sad:

17. Boris_Kiev

І при тому Читатель не сказав свого слова - "Для чого було створено СССР"

18. Городецький

Городецький Well-Known Member

Годі Вам! Яка-така мета? Ви ж не їсте яблуко з якоюсь певною метою, а просто їсте. Так само імперія, не має за мету створення наддержави - це просто єдиний можливий спосіб її існування.

• Подобається Подобається x 6
  19. Читатель_Обкома

Да мне то какая разница?Что СССР...что новый Капитализм?
    Пахать то все равно надо везде!:cowboy:

20. Boris_Kiev

1. Країна справді була жалюгідна як для мешканців.
    Усі там ракети-радари-військово-промисловий комплекс будувався за рахунок того, що обиватель не мав грошей на промислові товари першої необхідності. і товари були нижче плінтусу.

2. Щодо народу: іноземці говорили "Які ви щасливі тому що ви не розумієте. які ви нещасні".

3. А мета останніх десятиріч - забезпечити комфортне існування "кормчих" та "допущених до кормушки". Вловлюєте однакове звучання коренів цих слів ?
    Див. п. 1

а де твій аватар? :)