Для чого було створено СССР

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Bogun, 10 лип 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

це ваші проблеми. Може, я б і відкрито співчував вам, і підтримував вас - якщо б...
    Якщо б тотально не стояли волання про "бандитизм" і "хахлів", про ті "благодєянія" того режиму, який вашу еліту вирізав до ноги, якщо б не тояв сморід комунізму, і не йшла безглузда полеміка, з чіплянням до слів, з "кірзовими тухвельками, куди вилка не вміщається" у "еліти сучасної", "територіально української".

І в той момент, як москалі схаменуться і стануть росіянами, закопають мумію в землю, або здадуть в музей, і повикидають більшість тих "одоробл", що називаються пам’ятниками радянської доби, перестануть пхати носа в чужі справиі коментувати чуже життя - а озирнуться і жахнуться - "як же Ломоносов без документів та прописки аж так далеко доїхав - а тут в сучасній москві без того у кроку не ступиш?"
    = так от, з росіянами я б таки розмовляв інакше :)

спробуйте відволіктися, прийняти точку зору опонента на 10 хв - і глянути на дописи вашої сторони.
    І вам (певен 100!) спаде на гадку та ж думка...
    йшлося про "сучасну українську еліту" - де "українська" - територіальна ознака
    і про "ваших" "томущолідер" - як "головного героя нашого часу" та первинної ознаки "не свідоміта"
    ==
    салата, якщо вам так гидко з висоти вашої інтелігентщини тут всяку дурню читати - то чого ви пхаєтеся?

2. afterstep

знаєте - добре. По десять і більше років працюють. Причому легкі в супроводі та налаштуванні.
    Тому що мої "мутні узагальнення" таки більше відповідають дійсності, ніж московське словоблудство.
    ==
    так, системи виду 1с я не написав - на таке здатні саме московити.

в нас були однакові вчителі - але різне світосприйняття. причому методики та стиль - у нас однакові. Раз вже перейшли на персоналії - мені просто огидно влазити у то словоблудство з елементами шулерства та передьоргування, яким ви зазвичай "побиваєте свідомітів".

чого ж? видатний український вчений. Правда, не дуже в нього склалося з фраками та вилками - баланду вилкою не дуже зручно їсти.
    ==
    А що таке "знать"? - візьміть тлумачний словник.
    І зверніть увагу - інтелігент - це не той, що вміє обсирати українців та показувати непересічні знання софістики, добираючи вишуканих зворотів - ні.
    Інтелігент в першу чергу не обсирає, воно до справжніх інтелігентів лайно не чіпляється.

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ги...
    Нагадало анекдот "нє поймут, азіатчина..."

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я зі шкільних років ненавиджу "протокольні костюми".
    Був тоді сленговий вислів - "костюмированная молодежь" - тобто комсомольські функціонери. Отакі, як Чорнобилець.
    А ще певний контингент полюбляв чіпляти значки про закінчення вузу - ромбик-поплавок.
    В народі ті значки називалися "И я не дурак!"

Оскільки мене не душать комплекси "а хто там що подумає", то я й не переймаюся тим, що з інших ну так і пре (за дєдушкой Фройдом).
    За останній рік костюм натягував тільки перед "конференціями" і "презентаціями" з фірмачами (ті заходи повільно перетікали у кабацьке русло, з танцями).

Дехто тут нагадує мені "запрошених" на ранкові ТВ-програми (які іноді дивиться дружина; наступний епізод їй сподобався).

Ось питають запрошену Хвеську:
    - А що ви сьогодні їли на сніданок ?
    - Салат із авокадо ! (мабуть вчора знайшла те слово в "енциклопедії хорошого тону", а по фізії видно, що жерла картоплю із салом).

Афтерстепе,
    інтелігенту не треба щодня намагатися довести оточуючим, що він, мовляв, ну вже майже закосив під інтелігента. І виделку об скатертину не витирає.
    А той, хто щодня доводить - той типовий (за Львівською термінологією) рагуль. І таким помре. Може онуки стануть інтелігентами.

Це ж треба - такий безкоштовний клоун. Може вилучити його з ігнору, а то дізнаюся тільки через цитати. :)

Останнє редагування модератором: 30 лип 2009
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

- не стоят, не правда

моей стороны? я выступаю от своего имени, кстати с опонентами - более чем миролюбив )

опять ... от "томущо" меня самого воротит ....

абсолютно согласен ...

6. afterstep

перегляньте у вільний час гілки типу "УПА" - там багато того.
    тут "несвідоміти" добре встигли відмітитися - так, салато?

і як би вам того не хотілося - але соло в хорі неможливе - якщо хор не мовчить.
    і може вам і видається, що ви виконуєте соло - але ж чути весь хор, і без дисонансів....

без коментарів, але як матимете наснагу - тут і в тему "політичні лідери" теж вистачажє поливальних гілок

доведіть :)
    наприклад, перестаньте постити в гілках "день перемоги" і таке інше :)

7. artobstrel

ну раз так то здесь хор не один )))) и Вы тоже не солируете )))

ну здрасте, приехали .... если бы я писал УПА - бандиты, Бендера - фашист, а западенцы - наймиты ворожи - вот тогда я был бы действительно таким как Вы предположили, я же от этого всеми силами уклоняюсь, ибо в свое время однозначно отрицательно высказывался о советской власти и т.д., на волне "новых откровений" аля 90-е годы, позже научилси смотреть "ширше" и видеть "глыбше", а в салуновских ветках я общаюсь )))

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я во времена СССР был и в Балтии и на Западе, и не заметил особой разницы, по сравнению с Донецком в области культуры. Единственно, что было, это скажем нелюбовь к русским

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

10. afterstep

для вас буде достатньо вважати то ознакою культури.
    Воно, знаєте, коли когось не долюблюють - то не поспішають того, кого недолюблюють, своїми культурними надбаннями приголомшити.
    Ну, за винятком росіян - ті завше випинають свою культуру - доречно чи ні.

11. Boris_Kiev

А наскільки "глибоко" Ви занурилися у питання, які дозволили би зробити такий висновок ? Точніше, наскільки відверто з Вами розмовляли місцеві жителі ?

А я цього якраз не бачив. Люди можуть не любити росіян, але зовні цього не демонструють.

12. afterstep

демонструють - коли вже дійсно видатний примірник трапиться, такий, як в давньому (ще за царату складеному) прислів’ї - ти його в двері гониш - а воно в вікно лізе.

13. Boris_Kiev

Проте як радіють місцеві жителі, коли запитуєш щось "зі знанням історії краю" і з повагою до місцевих реалій!
    Усі справи "по боку", починає змістовно пояснювати.

"Запад - дело тонкое!"

14. afterstep

залежить як спитати! з москаля станеться попросити показати "славниє мєста пабед русскава аружия"

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Військові носять ромб, бо це прописано в наказі "Про порядок носіння форми одягу"! Мусять!
    А як розніють ЛФівці носіння прапорця на одязі ВРадців? Як відзнаку про елітність, культурність, інтелігентність, чи "И я не дурак!"?

Останнє редагування: 30 лип 2009
  16. afterstep

так само як і жінки обручку - як символ перемоги на виборах...

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я беседую с каждым коонкретныи человеком, а не со всеми теми кого вы называете украинцами. Это обощение и есть яркий элемент бытового неационализма. Смотрите как вы в постах проехались по всем русским, а чуть вас зацепить, то уже все украинцы обижены. Не создавайте стадо.

Я ж посоветовал, меняйте слова. Интеллигент не тот, что может обсирать русских, м напускать тумана, а вы постоянно это делаете.

Обобщения на всех и есть элемент разжигания национальной вражлы. ПОэтому бытовой национализм так опасен.
    Научитесь за себя говорить.

18. afterstep

так за себе і говорю.
    ==
    Чорнобильцю, ви ж такий розумний?
    Вразуміть росіян нерозумних, розкажіть їм на московських форумах, що слід би стадо не створювати, і почати з себе і економіки. Не блукань по рунету і флеймів на форумах інших країн - а з власної економіки. Для початку - перетворитися хоча б на Саудівську Аравію, що теж багатіє майже винятково на нафті та газі, але не махає ядрьоними бомбами і не пхає носа в справи сусідів, доки її не попросять.
    ==
    і коли ви їх переконаєте, і в росії запанує рай земний, - приходьте до нас, і поділіться вашим досвідом.
    ==
    поки що ж ви в основному виливаєте тут своє словоблудство. Може, десь часом і проскакує раціональне зерно, може часом навіть і не словоблудство - а така вже абстракція, яку на пострадянські терени напялити - що ярмолку на свиню.
    ==
    і саме ви, і саме тут, підтримуючи москалів і заперечуючи
    1) голодомор
    2) геноцид українського народу в часи СРСР
    3) свідому примусову русифікацію тих часів
    і будучи адвокатом-підбріхувачем таких самих дописувачів з "другої сторони зовсім іншої України" - ви ж так це позиціонуєте? - саме ви й розпалюєте ворожнечу.
    ==
    Крім цілком зрозумілого та типового москальського злорадства - що ви ще з того маєте? - чи вам "за дєржаву абідна"?

19. artobstrel

1. голодомор - нет
    2. геноцид народа - не было
    3. русификация если и была то не такая уж примусовая, и я зык изучался в школе, и гимн на украинском и много чего, тот же Шевченко - не преувеличивайте ... плз

Вы ж культурный человек, чего ж опускаетесь до ярлыков и на личности переходите ...:sad:
    а Украина действительно во многом другая, ну и что ж тут такого, мы ж не ледебурит какой то структуризированный ...

20. консультант

консультант Дуже важлива персона

При Союзі я був майже в кожній союзній республіці і мене там поважали, як би хто там не казав. Тепер навіть не знаю, чи вернувся б живим, чи ФСБешники застрелили б при переході кордону? :sad:

а де твій аватар? :)