Відповідь: Для чого було створено СССР Отсюда логичный вопрос: на каком основании вы считаете нынешних украинцев генетическими уродами? Вы сами-то поняли, что написали? Додано через 18 хвилин В СССР банковской сферой управляло государство. Ну не было там ни Ахметова, ни Порошенко, ни Абрамовича. Естественно, зачем разбивать вклады населения по отдельным названиям банков, если хозяин у банков один? По поводу банкротства - так не было бы банкротства, если бы государство не разрушили. А уж если разрушили - то "снявши голову по волосам не плачут"...
Відповідь: Для чого було створено СССР А ви уважно читали? Що започаткував кровопивця лєнін? Якою ціною він захоплював владу. Почитайте цитати вашого вождя: Розстріли і терор стали нормою радянського життя. А в нас, на ЗУ прихід радянської влади почався якраз з винищення інтеліґенції,студентства,мислячих людей.
Відповідь: Для чого було створено СССР Я не зрозумів, ви гадаєте, що я плачу. Можливо 1991 році, коли мені було 2 роки я плакав, але точно не за грішми. У мене питання, а хто саме знишив "Союз нерушимий". Це питання до всіх.
Відповідь: Для чого було створено СССР Я вважаю, що як і всяка система заборон, нерушимий знищив сам себе.
Відповідь: Для чого було створено СССР Кто, кто? Империалисты. Безславное поражение в холодной войне. :cowboy:
Відповідь: Для чого було створено СССР п. Полковник! Як можна?! Ви ж протирічите самому Путіну! Ви що не чули, що Путін сказав, що росія в холодній війні не програла, а добровільно її припинила? Перестаньте морально "разлаґатся"! Вчіть політику партії великого Путіна!
Відповідь: Для чого було створено СССР А тепер найзапекліший імперіаліст Путін знову започатковує, вже нову холодну війну.
Відповідь: Для чого було створено СССР Читайте и конспектируйте ПЕРВОИСТОЧНИКИ! Владимир Владимирович Путин говорил о РОССИИ, а я рассказываю молодому поколению о причиназ распада СССР. Или для Вас разницы между этими странами нет? Додано через 1 хвилину Мы этим бл...м еще покажем! Не сумливайтесь! Серпневий путч 1991 року провалився - інтелігенція столиці зібралась і не допустила повороту до сталінізму. Заколотники опинились у в'язниці. Хм, если Вы действительно в ЭТО верите, то, по идеи, должны Москвичам и русским ручки целовать! А вы только помои льете! Неувязочка, едрись!
Відповідь: Для чого було створено СССР Раджу почитати Вам главу "Духовність москвина" з книги "Московство". П Штепи. Знайдете відповіді на багато питань.
Відповідь: Для чого було створено СССР розкажіть про різницю, будь-ласка! Бо шось я ніяк радикальної різниці вловити не можу....тільки найменування ну і реквізити, дати документів.....
Відповідь: Для чого було створено СССР Будь ласка, скільки завгодно можете намагатися "наздогнати те перегнати", але вже без нас, без України. Ми обрали інший шлях, не втрачайте час на свої розповіді нашому молодому поколінню.
Відповідь: Для чого було створено СССР Да, ради Бога! Разве я каким-то боком про Украину намекал? У Вас, уважаемый, уже мания какая-то! Идити своим шляхом, идите....
Відповідь: Для чого було створено СССР Віддаємо належне тим, хто вийшов до Білого дому. Віддаємо належне Єльцину. Тут нема базару. Була спільна мета - не допустити реставрації Чі-Чі-Чі-Пі. Вибачте, Полковнику, що я не був перед Білим домом: для мене знайшлася робота там, де я тоді перебував - у Литві. Медалі не отримав, лише пам"ятні вимпели. Я задоволений - не сидів під ліжком, глушачи самогонку з транквілізаторами. Як дехто. (не Ви. Рангом повище.)
Відповідь: Для чого було створено СССР Ну, к примеру, Украина была в составе СССР, а в Россию пока составной частью не входит... Еще примеры? :cowboy: Додано через 3 хвилини А я был. Только не с той стороны, где Вы бы мечтали побывать. Залбедомы (защитники белого дома) блин!
Відповідь: Для чого було створено СССР Ви відповідали пану Bogun Місце: Хмельницький, пану Zenik Місце Україна. Взагалі ВИ з Московії тут на форумі відповідаєте переважно українцям, нє? Отже не треба хамити мені, добре?
Відповідь: Для чого було створено СССР тобто змінилась лише територія впливу? щодо імперіалістичної суті заперечень не маєте?
Відповідь: Для чого було створено СССР Такие люди - и на свободе ? Это не Вы на известном фото храпите в кресле, а Ростропович держит Ваш автомат ?
Відповідь: Для чого було створено СССР АДМИНИСТРАТОРЫ!!!!!! Прошу помощи! Провокация? ГДЕ Я ХАМИЛ????? Додано через 1 хвилину Мы сейчас про какую революцию терки ведем? Про первую или вторую?
Відповідь: Для чого було створено СССР Я - про 08.1991 А у 1993 дуже схожий на мене москвич потрапив у хроніки Сі-Ен-Ен - в момент виносу телевізора з Білого дому. Але то був не я - я тоді повертався з Рівненщини і тільки вдома запідозрив, що в Білокам"яній щось не те - вирубилися 2 російські телеканали і "Маяк". - Саид, почему седло в ***** ? - Стреляли ...