Відповідь: Дєпрєсуха... А знаєте, трохи здивую вас усіх. Депресія - це добре. Не знаю як для кого, але кажу вам чесно. Час депресії - то найкращий час для молитви. Попробуйте.
Відповідь: Дєпрєсуха... Ассоциация пестня: — Юнона и Авось Текст песни «Ария Резанова» Душой я бешено устал! Точно тайный горб На груди таскаю. И тоска такая! Будто что-то случилось или случится Ниже горла высасывает ключицы... Российская империя - тюрьма, Но за границей та же кутерьма. Родилось рано наше поколение, Чужда чужбина нам и скучен дом, Расформированное поколение Мы в одиночку к истине бредем. Чего ищу? Чего-то свежего Земли старые-старый сифилис. Начинают театры с вешалок, Начинаются царства с виселиц! Земли новые-табула раса. Расселю там новую расу. Третий мир без денег и петли... Ни республик, ни короны! Где земли золотое лоно Как по золоту пишут иконы Будут лики людей светлы!... Смешно с всемирной тупостью бороться- Свобода потеряла первородство. Ее нет ни здесь, ни там... Куда же плыть? Не знаю, капитан...
Відповідь: Дєпрєсуха... От Мих правий.В мене коли була депресія,то єдине,шо мене тримало на тому світі то те,шо я віруюча,а це гріх і не ясно,як там буде
Відповідь: Дєпрєсуха... Текст: http://www.shansonprofi.ru/person/loza/lyrics/loza_toska.html Музика: http://www.ismy.ru/data/music/58/5851/loza_yurij_-_toska.mp3
Відповідь: Дєпрєсуха... В мене д_И_пресія!В мене комп здоооох!Треба починати пити,така картинка симпотна!
Відповідь: Дєпрєсуха... може, маєш натхнення познайомитися з відділом АСУ лікеро-горілчаного заводу? може, й комп поремонтують...
Відповідь: Дєпрєсуха... легкої депресії навіяла наша медицина. чи то статистичні органи при мед закладах. помирає людина від раку, стояла на обліку теж через рак, причина смерті - рак. тільки от довідку відмовилися видавати вказуючи, що причина рак. написали що причина в кардіології. як тепер вірити статистичним даним?
Відповідь: Дєпрєсуха... Просто розумієте, план по померлих від раку вже виконаний, а по кардіохворобам ще ні. Вони ж мусять все згідно плану, графіку, який спущений згори.
Відповідь: Дєпрєсуха... Так лише один диск здох.Я от сиджу перебираю диски з музикою-шось же тре слухати.От!А ше,я не пила!От!Я подумала,шо комп то не спасе:no: :p
Відповідь: Дєпрєсуха... От пісня,яку варто послухати,коли на душі тяжко. Мені деколи допомагає Virgin-Szansa Byłam w tym miejscu gdzie człowiek na ziemi już dosięga piekła bram ból i cierpienie, wciąż niezrozumienie: "Dlaczego właśnie ja?" Gdy sił mi zabrakło, spojrzałam przez okno, by zatęsknić jeszcze raz. Widziałam człowieka, smutny, bo czekał. Nie doceniał tego co ma. Szansę znów dostałam, ty ją ciągle masz. Więc nie martw się! Uśmiechnij się! Nie jest tak źle, problemy są, lecz zdrowie masz, by rozwiązać je. Więc nie martw się! Uśmiechnij się! Nie jest tak źle, nie tylko ty dotykasz dna, by znów odbić się. Więc nie martw się! Uśmiechnij się! I doceń to, że żyjesz jak ja. Sprawny co dzień silny jak chcesz. Więc nie martw się! W pracy problemy, szef nie docenia i nie wierzy w ciebie nikt. Kochana zdradziła, świat się zawalił. Dobra mina do złej gry. Nie masz przyjaciół, od dziecka wyśmiany. Na krok z domu nie chcesz wyjść. lub dawno nie zjadłeś ciepłego obiadu, stara szmata zamiast drzwi! Szansę znów dostałam, ty ją ciągle masz. Więc nie martw się! Uśmiechnij się! Nie jest tak źle, problemy są, lecz zdrowie masz, by rozwiązać je. Więc nie martw się! Uśmiechnij się! Nie jest tak źle, nie tylko ty dotykasz dna, by znów odbić się. Więc nie martw się! Uśmiechnij się! I doceń to, że żyjesz jak ja. Sprawny co dzień, silny jak chcesz. Więc nie martw się! Uśmiechnij się! Nie jest tak źle, problemy są, lecz zdrowie masz, by rozwiązać je. Więc nie martw się! Uśmiechnij się! Nie jest tak źle, nie tylko ty dotykasz dna, by znów odbić się. Więc nie martw się! Uśmiechnij się! I doceń to, że żyjesz jak ja. Sprawny co dzień silny jak chcesz. Więc nie martw się!
Відповідь: Дєпрєсуха... Стримався таки - тобто утримався від -1 Миху, у вас крім ваших навіжених фантазій = є реальні дані? то давайте їх в студію. Або - не меліть дурниць