Відповідь: Дєпрєсуха... 2 Капітан (Чому? Це життя. Ніхто ні від чого не застрахований.[/QUOTE] Звісно. Як і від нещасного випадку, чи глобально - ядерного вибуху. Але чи варто зараз Вам про це казати зайвий раз? З таким настроєм нічого добрго не побудуєш. А якщо таке і станеться - завжди є вибір, - можна не залишатись зі зрадником. А наголошувати на тому людям які з тим не стикаються - залиште ток-шоу "нижче поясу". У чоловічій дружбі зрада - це з розряду життєвого перевороту, тільки чомусь по відношенню до жінки робляться якісь вже виключення, знаходяться пом"ягшуючі обставини...
Відповідь: Дєпрєсуха... +1 саме за цю ключову фразу +1 насправді життя не є двоколірним - всяко буває лише треба навчитися вибачатися та пробачати
Відповідь: Дєпрєсуха... Пробачати це дуже важливо. Аякже поважати почуття близької людини? не важливо?...
Відповідь: Дєпрєсуха... невже вміння пробачити - передбачає нехтування почуттями? як на мене - то навпаки Якщо не поважаєш - то й не пробачиш
Відповідь: Дєпрєсуха... ой чи не підміна це понять..зразу йде повага, а тільки після неї пробачання))
Відповідь: Дєпрєсуха... А я не міг второпати яке відношення депресія має до того, про що на цій гілці йдеться, аж поки не глянув на симптоми : 1. Стриманість, крізь яку прориваються психовегетативні пароксизми, гіпертензійні кризи. 2. Ворожість. 3. Підвищена трудова і соціальна активність. 4. Тяга до подорожей. 5. Іронія, сарказм, безшабашність, розгул. 6. Булімія , полідипсія , посилення тяги до паління, алкоголю, медикаментів. 7. Підвищена сексуальність, запій … LOL LOL...lol... don't worry- це тільки прихована...
Відповідь: Дєпрєсуха... та то вкотре уже,....але сьоні йому не до того, наскіко я знаю в нього сьоні день варения....
Відповідь: Дєпрєсуха... то слід поспівчувати? нічого - то лише один день тра' перетерпіти... Капітане, тримайтеся! або тікайте до нас на пиво...
Відповідь: Дєпрєсуха... Ну вот, скалюсь как дурак уже пол-часа, а никто пиво так и не несет... Депресуха... суха...
Відповідь: Дєпрєсуха... Мій приятель якось вночі угнав трамвай. Врятувало те, що він сам працював техніком в міліцейській системі. А може те, що його тато працював прокурором. Особисто для мене найкращий підйом настрою - це влаштувати всенощне гуляння в лісі (або на березі річки) і запросити туди, крім своїх друзів, ще випадкових студентів (і студенток, бажано у більшій кількості, ніж студентів). І дерти горло піснями кілька годин підряд - аж до кисневого голодування. От тоді починається легкий "ульот" у минуле. Майже голотропіка. Оце - справжній кайф. Забуваються всі депресивні теми останнього року. Точніше, просто зникають з пам"яті. (я досить тренований, щоби не дати подібним настроям затримуватися довше, ніж на півдоби).
Відповідь: Дєпрєсуха... нє, не все так погано - поки що зацікавилося жіноцтво а влада - то буде потім
Відповідь: Дєпрєсуха... Якщо, капітанчик, ви дійсно народилися 20.06, то ми святкуєм разом. Ви своє, а я своєї доці Анюти день-народження.:radist: :radist: :radist: :naci: :naci: :naci: Вітаємось!!!!!!!!
Відповідь: Дєпрєсуха... Так, панови громадяни, в мене теж, бачу, затяжний депресняк почався. І тут вже кава навіть не помагає! Грає одна й та сама "платівка" по магнітофону, декорації не міняються, думки ринуть в одне й те саме русло... Мушу до кінця тижня брати силу волі в кулак і долати такий стан душі. Бо інакше не буде просування вперед !
Відповідь: Дєпрєсуха... Мабуть, душа прагне відпустки! Якщо вже з таким позитивнючим світоглядом затягує, то тре кардинальненько підходити. Хоч бабуля би то з мене вибивала на городі з сапою