Дєпрєсуха...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Капітан, 18 чер 2007.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Дєпрєсуха...

2 Капітан (Чому? Це життя. Ніхто ні від чого не застрахований.[/QUOTE]

Звісно. Як і від нещасного випадку, чи глобально - ядерного вибуху. Але чи варто зараз Вам про це казати зайвий раз?
    З таким настроєм нічого добрго не побудуєш. А якщо таке і станеться - завжди є вибір, - можна не залишатись зі зрадником. А наголошувати на тому людям які з тим не стикаються - залиште ток-шоу "нижче поясу".
    У чоловічій дружбі зрада - це з розряду життєвого перевороту, тільки чомусь по відношенню до жінки робляться якісь вже виключення, знаходяться пом"ягшуючі обставини...

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

+1 саме за цю ключову фразу ;)
    +1
    насправді життя не є двоколірним - всяко буває ;) лише треба навчитися вибачатися та пробачати ;)

3. bora

bora Well-Known Member

Пробачати це дуже важливо. Аякже поважати почуття близької людини? не важливо?...

4. afterstep

невже вміння пробачити - передбачає нехтування почуттями? як на мене - то навпаки ;) Якщо не поважаєш - то й не пробачиш ;)

5. bora

bora Well-Known Member

ой чи не підміна це понять..зразу йде повага, а тільки після неї пробачання))

6. Doc.

Doc. Well-Known Member

А я не міг второпати яке відношення депресія має до того, про що на цій гілці йдеться, аж поки не глянув на симптоми :

1. Стриманість, крізь яку прориваються психовегетативні пароксизми, гіпертензійні кризи.
    2. Ворожість.
    3. Підвищена трудова і соціальна активність.
    4. Тяга до подорожей.
    5. Іронія, сарказм, безшабашність, розгул.
    6. Булімія , полідипсія , посилення тяги до паління, алкоголю, медикаментів.
    7. Підвищена сексуальність, запій … :)

LOL LOL...lol... don't worry- це тільки прихована... :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Nadin

Nadin Well-Known Member

Кааааааааапитан, каааааааапитан - улыбнитесь.............................:)

• Подобається Подобається x 1
  8. afterstep

а ви дійсно переконані, що цього хочете?
    Капітане, усмішку! Вас знімають!

9. Forpost

Forpost Стоїк

та то вкотре уже,....але сьоні йому не до того, наскіко я знаю в нього сьоні день варения....

10. afterstep

то слід поспівчувати? нічого - то лише один день тра' перетерпіти...
    Капітане, тримайтеся! або тікайте до нас на пиво...

11. Капітан

Капітан Well-Known Member

Ну вот, скалюсь как дурак уже пол-часа, а никто пиво так и не несет... Депресуха... суха...

• Подобається Подобається x 2
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мій приятель якось вночі угнав трамвай. Врятувало те, що він сам працював техніком в міліцейській системі. А може те, що його тато працював прокурором. :)

Особисто для мене найкращий підйом настрою - це влаштувати всенощне гуляння в лісі (або на березі річки) і запросити туди, крім своїх друзів, ще випадкових студентів (і студенток, бажано у більшій кількості, ніж студентів).
    І дерти горло піснями кілька годин підряд - аж до кисневого голодування. От тоді починається легкий "ульот" у минуле. Майже голотропіка. Оце - справжній кайф. Забуваються всі депресивні теми останнього року.
    Точніше, просто зникають з пам"яті. (я досить тренований, щоби не дати подібним настроям затримуватися довше, ніж на півдоби).

13. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Що таке депресуха і з чим її їсти?

14. Forpost

Forpost Стоїк

Счастливые часов не наблюдают...но какие Ваши годы....

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шо оп'ять влада помінялася?

16. afterstep

нє, не все так погано - поки що зацікавилося жіноцтво ;) а влада - то буде потім ;)

17. Nadin

Nadin Well-Known Member

Якщо, капітанчик, ви дійсно народилися 20.06, то ми святкуєм разом. Ви своє, а я своєї доці Анюти день-народження.:radist: :radist: :radist: :clapping: :clapping: :clapping: :naci: :naci: :naci: Вітаємось!!!!!!!!

18. afterstep

скорше - пити...

19. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Так, панови громадяни, в мене теж, бачу, затяжний депресняк почався. І тут вже кава навіть не помагає! :sad: Грає одна й та сама "платівка" по магнітофону, декорації не міняються, думки ринуть в одне й те саме русло...
    Мушу до кінця тижня брати силу волі в кулак і долати такий стан душі. Бо інакше не буде просування вперед ;)!

20. bora

bora Well-Known Member

Мабуть, душа прагне відпустки! Якщо вже з таким позитивнючим світоглядом затягує, то тре кардинальненько підходити. Хоч бабуля би то з мене вибивала на городі з сапою:)

а де твій аватар? :)